Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσι μου!

Το μακρύ πρωτόκολλο είναι περίπου ένα μήνα γιατί κάνεις και ενέσεις καταστολής κάποιες μέρες πριν την διέγερση.Επισης και εμάς μας έλεγε ο γυναικολόγος ότι είναι όλα καλά στο σπέρμα αλλά πάντα ακούγαμε τι μας έλεγε ο ανδρολογος γιατί σίγουρα ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω στο σπέρμα.Ο γυναικολόγος φαντάσου έλεγε ότι δεν χρειάζεται να πάρει βιταμίνες ο άντρας μου και ο ανδρολογος επέμενε ότι χρειάζεται.Αν είχα ακούσει τον γυναικολόγο πιστεύω δεν θα είχα τώρα εγκυμοσύνη.Επισης πριν κάθε ωοληψια έκανε ο άντρας μου καλλιέργεια σπέρματος γιατί έστω και ένα μικρόβιο να έχει επηρεάζει την ποιότητα του εμβρύου 

Αυτό με τα μικρόβια το είχα ρωτήσει και εγώ γιατί συνέχεια έδειχνε μικρόβια η καλλιέργεια του άντρα μου και μας είχαν πάει από το εμβρυολογικό πως δε πειράζει γιατί επιλέγουν το κατάλληλο σπερμα και απομονώνουν τα βακτήρια. Νομίζω όντως ο ανδρολογος θα δώσει τη λύση.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κεφάκια Βασιλική?πολύ χαίρομαι!:D

καλε μήπως "δειχνω" πολύ αρχαία με τις επιλογές μου????
καλέ όχι!:tongue: εμένα μου άρεσε η Μάρθα πολύ!

ZRlbcN1HCaU

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Καλησπεραααα

κεφια δεν θα το ελεγα πατερουλη απλα το ριχνω στην τρελη για να μην σκεφτομαι κ αγχωνομαι ... ελπιζω κ σε εσας να πανε καλυτερα τα πραγματα με το θεματακι που σας προεκυψε...

του εχω αδυναμια του κυριου

Igg_2ZqyMzQ

απλα το ριχνω στην τρελη για να μην σκεφτομαι κ αγχωνομαι

χρειάζεται κι αυτό!! και η Άνοιξη λίγη τρέλα παραπάνω τη σηκώνει!

το θέμα μας έχει δρόμο ακόμη! σε ευχαριστώ πάντως!!

ωραίο τραγουδάκι έβαλες!

κι απο εμένα ένα παλιό:

uGmkM4v9AaY

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Φωναραααα!!!!
ναι είναι η μαντάμ!:-P

καλησπέρα!

και οι BRMC μου άρεσαν Νιονιώ!

_UHeuY5iAuc

οταν έχουν και το ορχηστρικό, μου αρέσουν περισσότερο κάποια κομμάτια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...