Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

δεν σου βάζω απουσία μην ανησυχείς! (οι υπολοιπες μείναν μετεξεταστέες όμως!:tongue: )

λυπάμαι που στενοχωρήθηκες και στενοχωριέσαι!:( εύχομαι δύναμη για να πάνε τα πράγματα όπως θέλετε στη συνέχεια!! γερά με τσαμπουκά λέμε!!;):D

TKesAnqdq8w

αγαπημένο συγκρότημα απο παιδί!

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας διαβαζω συνεχεια και παταω τα λινκ σας αλλα δεν ειμαι απο τα μελη που γραφουν συνεχως. Ευχομαι Βασιλικη ολα να πανε καλα με το μωρακι σου και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και γεννα με 1 πονο. Εσυ πατερα με το καλο το δευτερο παιδι σου.

pv57LeXxlXU

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

μαυρο ματι μαυρα ρουχα αρβυλες κλπ χαχαχαχ
το μαύρο μάτι όχι λόγω μπουνιάς ε?:tongue: (λέω και καμμια κρυάδα Βασιλική να ελαφρώσω το κλίμα γιατί έχω κι εγώ προβλήματα υγείας στο περιβαλλον μου οπότε...;))

Φίλε/η Ellemphriem ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που μπήκες στην παρέα!:)

Ωραία τραγούδια βάλατε και οι δύο!

προσθέτω τραγούδι από το πολυαγαπημένο μου Matrix!!

wauzrPn0cfg

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Ειναι δυσκολες εποχες για ολους μας ας λειπουν τουλαχιστον τα θεματα υγειας. Ευχομαι και στους 2 σας τα καλυτερα αποτελεσματα και παντα με υγεια.

uxybdu9DJuE

Διαφημίσεις

Άμα σας πω τι έπαθα. Μπαίνω στο φόρουμ από το mail μου κάθε φορά που τα θέματα που παρακολουθώ έχουν καινούργια ποστ. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι διευθύνσεις του παρεντς καφέ πήγαν στα σπαμ και αναρωτιόμουν γιατί τόση ησυχία. Βλέπω είχατε ορεξούλες.

Προσωπικά κοιμάμαι απειρες ώρες χαχαχαχαχα

το σπορι μου με κουραζει κ μολις εκλεισα τον 3ο ... οταν η κοιλια μεγαλωσει τι θα κανω? χαχαχα

M0FKEDexivA

Το συγκεκριμένο το έχω Νο 1 στην προσωπική μου λίστα με τα πολύ αγαπημένα μου τραγούδια. Όσο για την κούραση Βασιλική μετά τον τέταρτο ίσως και νωρίτερα θα αισθανθείς πολύ καλύτερα. Είναι η κόπωση του πρώτου τριμήνου αυτή. Εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα. :rolleyes:

Επίσης λατρεύω τους violent femmes αλλά στα πιο κλασικά τους κομμάτια που τους καθιέρωσαν. Όπως αυτό:

QHapDS2fcFE

Σήμερα θα αναπληρώσω το χαμένο χρόνο χαχαχα...:tongue:

Το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι killers. Με κάνει εντύπωση που δεν έβαλα ακόμα κάτι δικό τους. Ορίστε λοιπόν:

g1JZEedIwkY

Στα πρώτα κομμάτια της προσωπικής μου λίστας αγαπημένων τραγουδιών συμπεριλαμβάνονται ακόμα:

RCD14IrOcIs

και για να σας καληνυχτίσω για σήμερα:

tH2w6Oxx0kQ

Ελπίζω όλοι σας και τα μπεμπάκια σας να ξημερώσετε με όμορφη διάθεση. See yah....!

Διαφημίσεις

Σας διαβαζω συνεχεια και παταω τα λινκ σας αλλα δεν ειμαι απο τα μελη που γραφουν συνεχως. Ευχομαι Βασιλικη ολα να πανε καλα με το μωρακι σου και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και γεννα με 1 πονο. Εσυ πατερα με το καλο το δευτερο παιδι σου.

pv57LeXxlXU

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που ησουν εσυ τοσο καιρο????? Avantasia ειδα κ χαρηκα οπως καταλαβες...

Ευχαριστώ για τις ευχές :)

tbuLKlhgung

Ιfather .... ευχομαι περαστικα και γρηγορα ... :roll:

Νιονιώ ωραίες οι επιλογες σου :P

Θα σας αλλαξω λιγο υφος μιας κ το ακουμε απο χθες με τον μπεμπη εντολή μπαμπα "να ακουσει κ τπτ της προκοπης το παιδι" χαχαχαχαα

qyFhvUqjP5M

Ιfather .... ευχομαι περαστικα και γρηγορα ... :roll:

Νιονιώ ωραίες οι επιλογες σου :P

Θα σας αλλαξω λιγο υφος μιας κ το ακουμε απο χθες με τον μπεμπη εντολή μπαμπα "να ακουσει κ τπτ της προκοπης το παιδι" χαχαχαχαα

qyFhvUqjP5M

Φοβερη επιλογη του πατερα σας, μπηκε στα Φαιβοριτς μου :D Ο Τομπι ειναι ιδιοφυια σε οτι και να φτιαξει και φωνη απιστευτη. Εγω εδω ειμαι κοριτσι τριγυρναω. Δεν συμμετεχω οπως παλια γιατι εχω μπλεξει με κατι βιβλια, ΑΛΛΑ επισκεφτομαι καθημερινα το καφε και κανω την εξης διαδρομη. Περναω απο τα κουζινομαγειρεματα διπλα και απο τα 2 και μαζευω ιδεες (κλεβω βασικα γιατι ουτε εκει συμμετεχω) και μετα περναω μια απο τους ροκαδες παταω λινκ και μαζευω φαβοριτ και απο δω....και μετα παω και διαβαζω. Κατα τα αλλα καλα.....πηζουμε οπως ολη η Ελλαδα.....:rolleyes:

Ο John Lawton στις αρχες του.....μιας και καπου πηρε το ματι μου Uriah Heep

JVpe13BwR9c

ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

μαζευόμαστε βλέπω! καταιγισμός απο τη Νιονιώ!:shock::D

ο μπαμπάς έχει δίκιο Βασιλική! εξαιρετική επιλογή πες του!!

1qxXUTZ31N0

Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :P:p:p:p

Πως ειμαστε??? Εγω 2 μερες εχω πήξει ... δεν παω στο γραφειο με το προβληματακι κ μου τα φερνουν σπιτι... From nine till five I have to spend my time at work The job is very boring, I'm an office clerk οπως λεει κ η Μάρθα

q2EEJeKjuB4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...