Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

χαχα! πάλι καλά που δεν έχει κολλήσει και δε λέει "η 20% κόρη μας":p

Γερό να σας είναι πάνω απ'όλα εύχομαι! εσένα σε βλέπω χαλαρή πάντως σε σχέση με το φύλο, δε σχολιάζεις κάτι!

Εμας στο δεύτερο μας έλεγαν όλοι "κορίτσι είναι", είτε λόγω κοιλιάς, είτε λογω διαίσθησης, είτε λόγω δεν ξέρω τι... Στην αυχενική μας ειπε ο γιατρός "πρώτη φορά βλέπω τόσο γρήγορα το φύλο!". Με το που ακούμπησε το υπερηχο είχε πάρει στάση ο μάγκας!

Δεύτερο αγόρι, κι όπως υπονοησε η TARA πρέπει να καλυφθώ! χαχα!

Πάμε για Β επιπέδου σήμερα:D

Όσο για το τραγούδι, έπεσες 10 (και βάλε) βαθμίδες κάτω απο τα συνηθισμένα σου με τους Clash!! απότομη ηρεμία για Βασιλική!χαχα!

κι επειδή το εκτιμώ ανταποδίδω:

5W6gjAAHvo0

καλημερούδια!

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπητέ ifather η εγκυμοσύνη μου ήρθε με την 3η εξωσωματική, το φύλο δεν με ενδιαφέρει καθόλου...θελω να ειναι γερο πάνω απ' όλα και σ ευχαριστώ για τις ευχές σου...με το καλό να ερθει ο 2ος υιος :-P

49XBmLTwWsQ

χορευω με το αντρακι μου :-P

Ξανά εύχομαι λοιπόν όλα καλά και να είστε ευτυχισμένοι με τον 80% που χορεύεις!!! (αφήνω κι ένα παράθυρο ως αντρική αλληλεγγύη χαχα!)

ορχηστρικό κιόλας?? πάει χάλασε η Βασιλική!! χαχα! πανέμορφο τραγούδι πάντως!:D

Β επιπεδου, ολα οκ εμεις! μισόκιλος είναι ο δικος μου τωρα!:P

κι ένα πολύ πρόσφατο που μου αρέσει:

FlsBObg-1BQ

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

ifather ξανα ευχαριστω για τις ευχές .... χαιρομαι που ειναι ολα τελεια και για εσας ... δεν χαλασα βρε παιδι μου απλα να...λιγο η συγκινιση μιας κ κοντευω να λιωσω τις φωτο απ' την αυχενικη με τη φατσα του μωρου....λιγο οι ορμονες ... μου εβγαλε μια (β)ρομαντικουρα χαχαχα :-P:razz:

Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παρω τα πανω μου :evil:

anpWj6L9p5w

ωχ τι ήθελα και άνοιξα το στόμα μου?χαχα! να συνεχίσεις να τις κοιτάς τις φωτό και να λιώνεις Βασιλική!!:tongue:

κι ένα παλιό και κλασσικό!

PSzUNnQVsa0

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

νεράιδες με μποτες και τζην σωλήνα παντελόνι?χεχε!

καλά αποτελέσματα ελπίζω να πήρατε για τον 80%!!! ;):D

ποσταρω αυριο τραγούδι!!

καλό και ήρεμο υπνο σε ολους !!:D

ευχομαι από καρδιάς ό,τι κι αν είναι να το ξεπεράσετε!!!:)

αύριο θα είναι μια άλλη μέρα κι ελπίζω να ξυπνήσει καλύτερα η ροκοοικογένειά σας!:D

4z2DtNW79sQ

Καλημερα,

πηρα απουσια?? Ελπιζω να ειναι δικαιολογημενη...αρκετα στεναχωρηθηκα κ μαζι μ εμενα το μωρακι μου...θα αντιμετωπισω τα παντα.... εδω και 2 χρονια παλευω και παντα βγαινω νικητρια....

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!

LXrJdOD5syo

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...