Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα Βασιλική! Με "άγριες" διαθέσεις σε βλέπω! Μόνο που δεν θα μπορείς να το χορέψεις πολύ λόγω κοιλιάς φαντάζομαι!χαχα!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! καλώς να έρθει και το δικό σου!! πότε με το καλό??:D

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Καλησπέρα Βασιλική! Με "άγριες" διαθέσεις σε βλέπω! Μόνο που δεν θα μπορείς να το χορέψεις πολύ λόγω κοιλιάς φαντάζομαι!χαχα!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!! καλώς να έρθει και το δικό σου!! πότε με το καλό??:D

Αργώ ακόμα είμαι στην αρχή (9η εβδομάδα) μαλλον αρχες Οκτωβρη με βλεπω... αγριες διαθεσεις γενικοτερα...ειμαι λιγο πιο μεταλλική ενω εσεις βλεπω λιγο πιο κλασσικοί :tongue:

ργώ ακόμα είμαι στην αρχή (9η εβδομάδα) μαλλον αρχες Οκτωβρη με βλεπω
α τι ωραία! πρώτο φαντάζομαι ε? όλα καλά να σου πάνε στην εγκυμοσύνη σου!

εμένα αγοράκι και Λιονταράκι έρχεται όπως φαίνεται...

TARA θα ζητήσω κάποια στιγμή συμβουλή για το τι να περιμένω με τα δύο! smiley-scared005.gif

Πάντως βρε κορίτσια πείτε και σε κανά σύντροφο/μπαμπά να κάνει παρέα στο φόρουμ! Μόνος μου δεν έχει πλάκα!χεχε!

ειμαι λιγο πιο μεταλλική ενω εσεις βλεπω λιγο πιο κλασσικοί
Μιλώντας για εμένα σίγουρα!

κι αλλο ένα κλασσικό ;)

M3T_xeoGES8

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
το σπορι μου με κουραζει κ μολις εκλεισα τον 3ο ... οταν η κοιλια μεγαλωσει τι θα κανω? χαχαχα
θα ξυπνάς μόνο για καμμιά μάσα και μπάνιο μου φαίνεται!χαχα!!

ξεκουράσου δεν πειράζει! να πάρεις δύναμη για τα ξενύχτια των πρώτων μηνών!!;)

C_S8tRMDrmE

Διαφημίσεις

καλε φωναζε ... εχω βρει τον μπελά μου... πως σηκωθηκες ετσι, πως γυρισες ετσι, σε λιγο θα χορευεις κιολας ασε ασε τι τραβαω η γυναικα....

Βεβαια του κοπηκε λιγο ο βραχνας προχθες μιας κ φωναζε προσεχε την κορη μου κ προσεχε την κορη μου κ στην αυχενικη μας ειπε ο γιατρος κατα 80% αγορι χαχαχαχα

P3qL_mIw7jo

θα είσαι κι εσύ ελατήριο για να στη λέει υποθέτω!χαχαχαχαχα!! το είχε δέσει για κόρη και δεν του βγαίνει? πώς το πήρε αλήθεια?

(τι τραγούδι είναι αυτό που έβαλες? μου πήρε τα αυτιά! smiley-shocked029.gif)

dk3Ei_yoI4c

ειμαι λιγο ελατηριο η αληθεια να λεγεται... κοιτα το πηρε χαλαρα απλα οταν λεω ο γιος μας λεει : ο κατα 80% γιος μας χαχαχαχαχα

Σου πηρε τα αυτιά??? απαπαπαπαπα μεγαλο σουξε το ασμα λεμε πολυ κουνημα χαχαχαχαχα

y1F9MV4I1mg

Better???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...