Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ειναι μια καλη επενδυση για το μελλον των παιδιων αλλα αμα δεν της αρεσει μην την πιεσεις δεν θα εχει κανενα αποτελεσμα!η μικρη μου οταν σταματησε μια ζωνη ακομη και θα περνε την μαυρη μωρε,δεν την πιεσα απλα την εξηγησα οτι η επαναληψη ειναι σε αυτο το αθλημα αυτο που μετραει γτ οταν ερθεις σε αμυνα δεν θα καθεσε να σκεφτεσε τα πουμσε και τις αυτοαμυνες θα πρεπει να σου βγουν αφθορμητα....αλλα σαν τρελοεφηβη φυσικα ηθελε τον χορο τι να κανουμε?

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενοειται πως δε πρεπει να τα πιεσω.η κορη μου φετος χτυπιοταν στα πατωματα να παει μπαλετο κ εδω κ λιγο καιρο δε θελει λεει το βαρεθηκε δε της αρεσει κλπ κλπ.αναγκαστηκα την σταματησα.θα της κανω πλυση εγγεφαλου του χρονου για ταεκβοντο :tongue:

Holy Diver

ενοειται πως δε πρεπει να τα πιεσω.η κορη μου φετος χτυπιοταν στα πατωματα να παει μπαλετο κ εδω κ λιγο καιρο δε θελει λεει το βαρεθηκε δε της αρεσει κλπ κλπ.αναγκαστηκα την σταματησα.θα της κανω πλυση εγγεφαλου του χρονου για ταεκβοντο :tongue:

καλα αμα καποια στιγμη σου πει οτι θελει παλι μπαλετο μην σου ρθει ταμπλας καλο ειναι να τελειωνουν κατι που αρχιζουν αλλα επεισης καλο ειναι και να δοκιμαζουν πολλα πραγματα...ποτε δεν ξερεις τι θα βγει απο ολα αυτα!

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Μαριάννα χαρά στην υπομονή σου!!!!! Να έρθω να δείρουμε?????

Χριστίνα πως είναι το χέρι??????

Αυτό το τραγουδάκι σας το έχω βάλει?? Αν όχι τσιμπήστε το, είναι απο τα αγαπημένα μου, με μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω ήχο εδώ.

rsF8rhGHJCI

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Καλό Χριστουγεννιάτικο μήνα!!!!!!!

Χριστινακι...στο φταιξανε καινουριο το χέρι;;΄΄Ολα καλα;;Μα ξεσαλωσαν χθες το βραδυ εδω..Τι έγινε;;Α για να βαλουμε τιποτα καλο να στρωσουμε...Λεγκω ,Κατ ανασκουμπωθείτε!!!!

Κατερινα ειδα τα δυο πρώτα επεισόδια..Ευχαριστώ και πάλι!!!

Μαιρα ..που είσαι;;;Βόλτες πάλι;;

Τσικι..γειά!!Σε έχασα από δίπλα!Μαριάννα πως το κανεις και γρλαφεις πάντα μοβ;;;Το έβαλες από τις ρυθμίσεις ή το αλλάζεις κάθε φορά;;;;

Λιάνα τι έκανες παιδί μου πρωι ;;Μπηκες και βγήκες;;;

Καλημέρα σε όλες !!!!

8t46dvudrp8

Kαθε φορα το αλλαζω Ρένα, δε ρυθμιζεται μονιμα δυστυχως!

Κοριτσια για αυτο το σκ δε μπορω, γιατι ειναι του αγ. Νικολαου την Κυριακη και δε θελω να΄μαι χωμα! Εχω κουμπαρο και ανιψιό που γιορταζουν.

Συμφωνειτε για Le Roi? Εννοειται αργα για ποτο! Μηπως προτιματε 19/12?

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Καλό Χριστουγεννιάτικο μήνα!!!!!!!

Χριστινακι...στο φταιξανε καινουριο το χέρι;;΄΄Ολα καλα;;Μα ξεσαλωσαν χθες το βραδυ εδω..Τι έγινε;;Α για να βαλουμε τιποτα καλο να στρωσουμε...Λεγκω ,Κατ ανασκουμπωθείτε!!!!

Τι έγινε μας πείρανε φαλάγγι;;;;;;; Να μην πιάσει κόψιμο έναν άνθρωπο εκεί να το εκμεταλλευτείτε!

Το νου σας ρεμάλια επιστρέφω με άσμα:cool: (απειλή όχι αστεία)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...