Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

μα αυτά είναι μόνο όσα έπαιξαν live όχι όσα ξέρω, Ιfather! Διπλό cd κ δεν θα φτάνει να κάνω συλλογή μ΄όσα αγαπώ από τους skynyrd! σούπερ κι οι zeppelin! κι είδα shadow play πιο πάνω, να συνεχίσω με rory k mοonchild καλη μέρα σ'όλους

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα αυτά είναι μόνο όσα έπαιξαν live όχι όσα ξέρω, Ιfather! Διπλό cd κ δεν θα φτάνει να κάνω συλλογή μ΄όσα αγαπώ από τους skynyrd!
θεά που λέει κι ο Ψινάκης! θεά!! χαχα!!:P

Το αγαπημένο μου του gallagher ήταν το moonchild!:D

κι ένα βραδυνο που ακουγα γυρνώντας σπίτι...

otdHbA4GlSI

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

για πάρτυ ετοιμάζεσαι Βασιλική?χεχε!

Πιο πάρτυ αγαπητέ με τις ανακατοσουρες που χω σημερα απ το πρωι ψαχνω τροπο να τις μετριάσω...σκεφτηκα μπας κ το ριξω στα ουισκια αλλα κριμα το μπεμπακι χαχαχα

Πιο πάρτυ αγαπητέ με τις ανακατοσουρες που χω σημερα απ το πρωι ψαχνω τροπο να τις μετριάσω...σκεφτηκα μπας κ το ριξω στα ουισκια αλλα κριμα το μπεμπακι χαχαχα
εγκυος κι εσυ? αντε με το καλό!! κι εγώ αναμένω δεύτερο τέλη Ιούλη!!

μουσικά θα μείνω σε party mood με μια διασκευή που μου αρέσει!

και θα πιω κι ένα ρακόμελο μιας και δεν έχω τις ανακατωσούρες και μπορώ!;)smiley-eatdrink003.gif

RD8nNfUA8bc

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

thanks TARA!!:D

τι μου θυμισες!!!

παιρνω πάσα για το άλλο θεϊκό:

(καλά μετά το 02:30 που μπαίνει η κιθάρα ηλεκτρίζομαι!)

3PxSvLA5kJU

thanks TARA!!:D

τι μου θυμισες!!!

παιρνω πάσα για το άλλο θεϊκό:

(καλά μετά το 02:30 που μπαίνει η κιθάρα ηλεκτρίζομαι!)

3PxSvLA5kJU

Αυτο ειναι το αγαπημενο μου κομματι - οχι μονο απο Camel, γενικα! Περιμενα πως και πως να το ακουσω στη συναυλια, αλλα δυστυχως δεν ηταν στο προγραμμα.

age.png age.png

Αυτο ειναι το αγαπημενο μου κομματι - οχι μονο απο Camel, γενικα! Περιμενα πως και πως να το ακουσω στη συναυλια, αλλα δυστυχως δεν ηταν στο προγραμμα.
:shock: καλά αυτό δεν είπαν??

Tgcc5V9Hu3g

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...