Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 4

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν και ημουν πολύ φαν πριν αρκετά χρόνια - και με όλους τους δίσκους τους νομιζω - δεν πήγα! δεν είμαι των live γενικως, παρα μόνο αν κάθομαι κιόλας!χεχε!

σου αρεσαν κι εσενα ε?δεν θυμαμαι πόσοι ειναι ζωντανοί από την παλια σύνθεση, νομιζω τραγουδιστης πρέπει να είναι τωρα ο αδερφος του παλιου που σκοτώθηκε ...

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

πωπω δεν έχω φτάσει ακόμα τα δεύτερα -άντα και ένιωσα ξαφνικά πολύ γέρος τόσο καιρό που έχω να ακούσω το galagher! μελαγχόλησα!:confused:

βαζω αυτό για να ξυπνήσω!

Vppbdf-qtGU

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

χαχα για τα 40 που κλείνω σε 1μιση χρόνο το πιστεύω αυτό που λες, μιας και νιώθω οκ στο τωρα! για τα -ήντα βλέπουμε! θα σου πω τότε!

το βαψιμο των WASP moυ θυμισε κiss πάντως! το θυμασαι/στε αυτό? το πρωτοάκουσα στα 8 μου περίπου...

9Bcyk2C9Sto

και όσο αφορά wild child θα προτιμησω κάτι πιο χορευτικο και... πρόσφατο;)

(αν και σας 'κόβω' κλασσικές ροκούδες!:))

oHA7p9t4yCQ

Διαφημίσεις

ξεκίνησαν με το workin fron MCA κ μετά όλα τα αγαπημένα I Ain't the One, What's Your Name, Down South Jukin' , That Smell , I Know a Little , Saturday Night Special , Simple Man , Gimme Back My Bullets , Whiskey Rock-A-Roller , The Needle and the Spoon,

Tuesday's Gone , Gimme Three Steps , Call Me the Breeze ,Sweet Home Alabama

και για το encore Free Bird .

lynyrdskynyrd16.jpg

xaxa, κατάλαβα έδειχνε τους κοιλιακους του πάλι ε?

πάντως δεν πρέπει να χάνετε συναυλίες έτσι?

manava ξερεις τόσα τραγούδια των skynyrd?? εκπλήσσομαι!!

αυτό για καληνύχτα:

Ia-cXcJYE6M

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...