Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

το γιατί σε μένα συνήθως το λέμε αφού έχουμε κάνει κατά γράμμα όσα μας έχει πει ο γιατρός, έχουμε κάνει τρομερές θυσίες και παραχωρήσεις και πάλι δεν το καταφέρνουμε. Οταν το λέμε δεν εννοούμε γιατί σε μένα και όχι σε κάποιον άλλον. Το λέμε γιατί αφού προσπαθούμε τόσο; Τι άλλο συμβαίνει. Προσωπικά δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στην ιατρική. 
      Μια ερώτηση θα σου κάνω μόνο, η αποδοχή μέσα σου συνέβη αφού πετύχατε την φυσική σύλληψη; Ή έγινε κατά την διάρκεια των ωολληψιων; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Aυτη μου ηρθε πρωτη στο μυαλο.Παλια αλλα παρα πολυ καλη.Θα ψυχοπλακωθεις παλι βεβαια!!

Θα τη δω και θα σου πω. Ενδιαφερον θεμα παντως.

παρτε ενα σοφτ επειδη ειναι μεσημερι :tongue:

:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα,

Καιρο ειχα να μπω εδω.......ισως να ξαναξεκινησω. Το παρακατω ΔΕΝ ειναι ροκ, αλλα ειναι το δευτερο αγαπημενο μου οργανο μετα την ηλεκτρικη κιθαρα, επισης η αγαπημενη μου ταινια και αυτος που παιζει εκτος του οτι ειναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ ειναι απιστευτος μουσικος.......

Enjoy......:-P

NzGgX1DihPw&list=FL8Mytu2k7atK0TIy3RvNG5w&index=6

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερα,

Καιρο ειχα να μπω εδω.......ισως να ξαναξεκινησω. Το παρακατω ΔΕΝ ειναι ροκ, αλλα ειναι το δευτερο αγαπημενο μου οργανο μετα την ηλεκτρικη κιθαρα, επισης η αγαπημενη μου ταινια και αυτος που παιζει εκτος του οτι ειναι ΠΑΙΔΑΡΟΣ ειναι απιστευτος μουσικος.......

Enjoy......:-P

NzGgX1DihPw&list=FL8Mytu2k7atK0TIy3RvNG5w&index=6

Αν και δεν ειναι η αγαπημενη μου ταινια, συμφωνω σε ολα τα υπολοιπα!!! Καλως μας ηρθες και παλι!

age.png age.png

NCfVFxRsKQc

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...