Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

psTUiQzNoxw

το οτι τα 16χρονα μου φαινονται μωρα σημαινει οτι γερασα???:P:p:p
να το χαιρεσαι το καμαρι σου!για πες εμπειριες με 16χρονο γιο να ξερω τι περιπου με περιμενει :tongue::tongue:

Holy Diver

psTUiQzNoxw

το οτι τα 16χρονα μου φαινονται μωρα σημαινει οτι γερασα???:P:p:p

να το χαιρεσαι το καμαρι σου!για πες εμπειριες με 16χρονο γιο να ξερω τι περιπου με περιμενει :tongue::tongue:

στις 10αιτιες παιζουμε ο Γιος 16 εσυ 26 κι εγω 36 εεε!λιγο μεγαλωσες οχι πολυ!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

εμ αυτα ειναι που φοβαμαι κ τρεμω!!κ για τα 2!!πως να εμπιστευτω να τα αφησω μονα εξω τα βραδυα??????????δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!!!ετσι σκεφτοσουν κ εσυ οταν ηταν μωρα???ειμαι τρελη???τι θα κανω οταν ερθει η ωρα???ξερω πως πρεπει να το βουλωνω κ να μη τα πριζω :mad::mad: καποιες συμβουλες θα τους δωσω εννοειται αλλα δεν μου αρκει!!!παει αγχωθηκα τωρα!θα σκεφτομαι για τη μεγαλη.κ αμα τη βιασουν???κ αμα την δειρουν?κ αμα τις ρηξουν τιποτα στο ποτο??κ αμα δε παρει προφυλαξη ο μαντραχαλος κ μου την γκαστρωσει στα 15 η της κολησει κατι σοβαρο????

κ για τον γιο

κ αμα ανεβει σε καμια μηχανη κ φαει το κεφαλι του???κ αμα του δωσουν ναρκωτικα???κ αμα οδηγησει μεθυσμενος???κ αμα μπλεξει σε φασαρια κ τον χτυπησουν???ΑΧ ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!

καλυτερα να μη μεγαλωσουν!!!!!!!κουφετο ετσι σκεφτοσουν?το χανω το μυαλο μου!!!

_aIhh9nFYv4

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!

Holy Diver

εγω βγηκα απο το tube γτ μου κολλαει το λαπτοπακι μου σημερα.ακριβως ετσι σκεφτομουν-σκεφτομαι ολα αυτα που σε φοβιζουν τα λες μετα απο καποια ηλικια στα παιδια,συνεχεια η απαντηση θα ειναι το ξερω μας τα πες εσυ ομως θα τα λες(μην πινετε απο ξενο ποτηρι μην πινετε αν αφησετε το ποτο σας να ειστε παντα μεγαλη παρεα μην μιλατε σε αγνωστους ουτε σε μεγαλους ακομη αν δειτε καποιων στο δρομο που δεν σας αρεσει και ειναι βραδυ τρεξτε δεν ξερετε αν ειναι και αλλοι μαζι του και ολα αυτα και πολλα ακομη)και φυσικα τα πας ταεκβοντο ή καποια αλλη τεχνη ο μεγαλος μου εχει 2 dan η μικρη κοκκινη ζωνη τωρα παει hip hop και κανεις τον σταυρο σου και παρακαλας ολα αυτα που τους εμαθες να λειτουργησουν

921477wc2fyvv2y2.gif

για πολεμικη τεχνη δε το ειχα σκεφτει!!εχεις δικιο!!απο ποια ηλικια μπορουν να αρχισουν??αχ βρε κουφετακι θα τα λεω ολα αυτα αλλα μου φαινεται οτι δε θα κλεινω ματι μεχρι να γυρισουν σπιτι!!!κ στο κινητο να παιρνω συνεχεια ειναι σπαστικο!στο τελος δε θα το σηκωνυν επιτηδες!

Holy Diver

για πολεμικη τεχνη δε το ειχα σκεφτει!!εχεις δικιο!!απο ποια ηλικια μπορουν να αρχισουν??αχ βρε κουφετακι θα τα λεω ολα αυτα αλλα μου φαινεται οτι δε θα κλεινω ματι μεχρι να γυρισουν σπιτι!!!κ στο κινητο να παιρνω συνεχεια ειναι σπαστικο!στο τελος δε θα το σηκωνυν επιτηδες!

οταν πηγε περισυ ο δικος μου 3ημερη το τι τηλ.επερνα δεν λεγετε αλλα ειχε υπομονη το πουλακι μου και ξερεις ειχα απαντησεις του στιλ...ναιιι βρε μανααα καλααα ειμαιιι ολαα καλααα γειαα τωρααα οχιιι δενν πινουμεεεε γεια κλατς κλεισιμο τον βασιλη τον στελνω απο τα 5χρ.σταματησε περισυ γτ ειχε κουραστει πολυ και φετος συνεχιζει

921477wc2fyvv2y2.gif

αχ σε ευχαριστω βρε κουφετακι μου κ οντως να ξερει να αμυνεται ειναι κατι πολυ βασικο οχι μονο για αγορια αλλα κ για κοριτσια!!!μου φαινεται θα την στειλω την μεγαλη σε 1 2 χρονακια!!

dTaD9cd8hvw

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...