Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κατάλαβα, για το e-coli είπε τίποτα; Γιατί έχει τέτοια αποτελέσματα στα 35 έδωσε κάποια εξήγηση; 
      δηλαδή σας πρότεινε βιταμίνες και εσένα άλλο πρωτόκολλο; 

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι σε βρήκε καλέ :tongue:

και συ πού το ξέρεις?

έβαλες και συ το χεράκι σου? σε είχα για σύμμαχο... :cool:

ps τη σελίδα "δες ποιος βλέπει το προφίλ σου, τις φώτος σου κ.λ.π (100%)" διαγράψτε τη, δεν πιάνει...

ακούς εκεί να με βρούνε και γω χαμπάρι... (not fair enough... :rolleyes: )

age.png

age.png

Διαφημίσεις

και συ πού το ξέρεις?

έβαλες και συ το χεράκι σου? σε είχα για σύμμαχο... :cool:

ps τη σελίδα "δες ποιος βλέπει το προφίλ σου, τις φώτος σου κ.λ.π (100%)" διαγράψτε τη, δεν πιάνει...

ακούς εκεί να με βρούνε και γω χαμπάρι... (not fair enough... :rolleyes: )

Ναι μωρέ το ξέρουμε ότι δεν πιάνει. Μ'αυτό τον τρόπο νομίζεις σε βρήκαμε; Εεεεεεε σε βρήκε; Αχαχουχα! Αντε, κάνε μας φίλες να πλουτίσεις τη λίστα σου, πολύ φτωχή είναι! Στείλε μας πριβέ στοιχεία όμως, να έχει να κάνει κάτι κι η καπετάνισσα όταν βαριέται! Να σε ψάχνει ντε!

WN6Op3.png

επιτελους καλοκαιρι!!!!!!!!!!!

Σχεδον τελειωσαμε τις εξετασεις αλλα 2 μαθηματα μας εμειναν (αγγλικα,γαλλικα)και ελπιζω το μικρο μου να μην μεινει γιατι τοτε ωραιο καλοκαιρι θα περασω:confused::confused::(:(δεν το'χει με το διαβασμα τι να τον κανω;;;;

σας ειπα;;; ξεκινησαμε τα μπανια,και μιλαμε εχει μια θαλασσα τελεια! το μπεμπινι μου δεν ξεκολαει

αλλα βρε κοριτσια δεν μου τρωει με τιποτα δεν ανοιγει το στομα του και εαν του βαλω καμια με το ζορι κλαιει,τι να κανω;;;με εχει κανει και αισθανομαι αχρηστη:(:(

μαεστρο μου πως εισαι; φανταζομαι θα ζεσταινεσαι ε; υπομονη,εγω περισυ εκανα πρωι-απογευμα μπανιο στην θαλασσα και στο σπιτι μονο με air-condition

hgnHEyeMECc&feature

αφιερωμενο στην κορη της ταρας και τον γιο της χριστινας να τα χαιρεστε!!

να τα βαλετε να το χορεψουν θα κανετε τρελο κεφι:tongue::tongue:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

μαεστρο μου πως εισαι; φανταζομαι θα ζεσταινεσαι ε; υπομονη,εγω περισυ εκανα πρωι-απογευμα μπανιο στην θαλασσα και στο σπιτι μονο με air-condition

Tυχερήηηηηηηηηηηη!

Εγώ που να βουτήξω πρωί απόγευμα; Στο Θερμαϊκό; Αχ, αρχίσανε τα βάσανά μου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αλλα βρε κοριτσια δεν μου τρωει με τιποτα δεν ανοιγει το στομα του και εαν του βαλω καμια με το ζορι κλαιει,τι να κανω;;;με εχει κανει και αισθανομαι αχρηστη:(:(

Bρε μην το ζοριζεις το μωρο! Αν παιρνει κανονικα βαρος, μην ανησυχεις!

αφιερωμενο στην κορη της ταρας και τον γιο της χριστινας να τα χαιρεστε!!

να τα βαλετε να το χορεψουν θα κανετε τρελο κεφι:tongue::tongue:

Ευχαριστουμε!

Aπο Τεταρτη και παλι κοντα σας.....

:D:D:D

Εγώ που να βουτήξω πρωί απόγευμα; Στο Θερμαϊκό; Αχ, αρχίσανε τα βάσανά μου!

:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...