Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το έλαβε καν υπόψη το ecoli. Ενώ το ανέφερα δε το σχολίασε καν. Ναι βιταμίνες κ άλλο πρωτόκολλο κ περαιτέρω διερεύνηση για το σπερμα με ειδικό. Είπε και για τις άλλες εξετάσεις που προανέφερα. Μου έλεγε κ για τον εξοπλισμό στο Ιασώ που έχει μια τεχνική που διαλέγει το καλύτερο έμβρυο σαν A.I. κάπως. Είπε επίσης πως είναι υπέρ της prp, scratching κλπ κ πως βλέποντας το usb της υστεροσκοπησης που του πήγα πως ίσως έκανε κάτι παρεμβατικό γιατί δε βλέπει εμφανως στο βίντεο λέει τη δίοδο (μάλλον εννοούσε τις σάλπιγγες ; ) οπότε λέει εκεί κάτι θέλει «κόψιμο/παρεμβαση» είπε. 

Οκ… έχεις κάνει δηλαδή υστεροσκοπηση στο παρελθόν. Κοίτα, δες και τους άλλους γιατρούς και αποφασίζεις τι θα κάνεις. Νιώθω ότι δεν σε κάλυψε ο συγκεκριμένος. Περίμενε και το ραντεβού του ανδρολογου να δείτε αν συμπίπτουν τα λεγόμενα τους . 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!!!

Πολλές οι συναυλίες, λίγα τα χρήματα!

Fire, μα ναι, είναι τραγικός ο πόνος του δοντιού, αστα, έχω θέμα με τα δόντια μου και απ'οτι φαίνεται το κληρονόμησε και η κόρη μου. Σκέψου ότι η κόρη μου ε΄βγαλε δόντι στους 4 μήνες και λίγο μετά τα 2 κάναμε τα πρώτα μας σφραγίσματα. Υποθέτω πως μας περιμένουν άλλα 2. Στα 15 της θα έχει μασέλα. Ούτε στον χειρότερό μου εχθρό δεν το εύχομαι αυτό.

Γιούλα να έρθω να τον δαγκώσουμε μαζί τον μικρό σου? Κορίτσια και αγόρι, σας έχω πει ότι ο γιος της είναι για πολλά πολλά δαγκώματα?

Βρε Μαεστρία, λές να είναι κοριτσάκι ντροπαλό? Γερό να είναι και ότι θελει ας έρθει!

Ντιπες, να σου πω να γελάσεις, τις έχεις κολλήσει τις κοπελιές με τους ΙΑΜΧ και στο φεης όλο αυτούς ποστάρουν και νααααααααααα τα λαικ απο κάτω. Και απο άτομα που δεν φαντάζεσαι! (ρουφ-ρουφ-ρουφ-ρουφ!!!!!)

Ωρα για βραδυνή ηρεμία

0dQ7DzpgkrU

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ντιπες, να σου πω να γελάσεις, τις έχεις κολλήσει τις κοπελιές με τους ΙΑΜΧ και στο φεης όλο αυτούς ποστάρουν και νααααααααααα τα λαικ απο κάτω. Και απο άτομα που δεν φαντάζεσαι! (ρουφ-ρουφ-ρουφ-ρουφ!!!!!)

Αποκλειεται να εννοεις εμενα παντως! Αυτο μας ελειπε...:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια και αγορι!

καλο μηνα και καλο καλοκαιρι να εχουμε!!!!

κατερινα σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αλλα βρε παιδι μου τις εδωσες στεγνα:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα το μπεμπινι μου ηρθε για πρωτη φορα σε επαφη με την θαλασσα,με το που την ειδε εκανε συνεχεια φσιου φσιου φσιου σαν να ηθελε να μιλησει :rolleyes::rolleyes:μιλαμε οτι ξετρελαθηκε(μαζεψτε με:tongue:)

JjD4eWEUgMM&feature

tRX1p2.png

Καλησπέρα!!!!!!

πολύ χαίρομαι :D

κρυφοIAMX λοιπόν ε? nice...

ps κρύβεστε καλά πάντως, δε σας βρήκα :rolleyes:

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...