Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Ολα καλά?

Τσικίτα αν και δεν μας διαβάζεις, να τον χαίρεσαι τον Σπυρέτο σου!!!

Να χαίρομαι και εγώ την κόρη μου!

Και γενικά όλοι να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!

Ντιπες ναι όντως νταρκ ποπ είναι οι ΙΑΜΧ. Εχω ξαναποστάρει diary of dreams. Αν όχι εδώ σίγουρα στο φεις.

Γιούλα υπομονή, θα περάσει και αυτό!!! Μετά θα έρθει το καλοκαίρι, θα πηγαίνεις με τα αντράκια σου για μπάνιο (ποιός τη χάρη σου!) και θα σε ζαλίζουν οι μεγάλοι με τους έρωτές τους και όχι με μαθήματα! Αλήθεια, το μικρό λουκουμάκι τι κάνει?

Fire, η γιαγιά μου έλεγε πως αν μια μάνα μπορούσε να νιώσει το παιδί της όταν βγάζει δόντια θα ντυνόταν στα μαύρα. Εδώ μια κουφάλα μας πονάει και γκρινιάζουμε, για φαντάσου τα ανθρωπάκια που τα βγάζουν απ'την αρχή. Καλή δύναμη σου εύχομαι και υπομονή!

Σήμερα μιας που είναι η μέρα της κόρης μου, θα ποστάρω το τραγούδι της, έχουμε τρελλή λατρεία για την θάλασσα και τα καράβια (μου έμοιασε!!!:D)

YI8XBvok4Ws

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα!

Χροναι Πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα.

Αλλα και ενα μεγαλο μεγαλο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην Ελε!!!!Να την χαιρεσαι Κατερινιω μου!!!

Καλωσηρθες fire !!βγαζετε κι ολας δοντακια;;Μπραβο!!εμεις τπτ ακομα.Και η μεγαλη βεβαια το πρωτο 11 μηνων το πεταξε ,αχνά αχνά..δοντι ειδαμε στο χρονο.

Σας φιλω κaι μου λειπετε.

Διαφημίσεις

Kαλημερα!

Κατερινα να χαιρεσε την Ελενη σου!!

με ανατριχιασε αυτο που ελεγε η γιαγια σου γμτ να μην μπορεις να τα βοηθησεις σε μια τοσο δυσκολη περιοδο της ζωης τους..

του κανω πολλες αγκαλιες,ελπιζω να τον βοηθαω λιγο :confused:

Ρενα τα βγαζουμε 4 μαζι,το καημενο μου τα χει δει ολα!!

νομιζω οτι για λιγο σε ειχα "συναντησει" στο καφε Οκτωβριου,τοτε που λεγατε με την τσιπουρα για τη συναυλια των u2 και γω τα χα βαψει μαυρα που δεν θα πηγαινα καθοτι 7 μηνων εγκυος :rolleyes:

χρονια πολλα κ σε σενα για την γιορτη σου

υπεροχος καιρος,καλες βολτες ή οτι αλλο κανετε!

φιλια!

Γεια σας παίδες. Με τρελή καθυστέρηση, χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν, εμένα η μισή οικογένεια και το γλεντήσαμε για τα καλά το σ/κ.

Ζέστανε στη Σαλόνικα, αλλά ένα ψιχαλάκι το ρίχνει πότε πότε, μη ξεχνιόμαστε.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα καλημερα καλημερα

τι κανουν τα κοριτσια και το αγορι;

μαεστρο μου πως εισαι; βλεπω εφτασες στα μισα,καλο υπολοιπο να εχεις(το φυλο το μαθαμε;;)

απο δοντια και εμεις τιποτα ακομα αλλα και τα μεγαλα μου το ιδιο ηταν κοντα στον χρονο εσκαγε μυτη το πρωτο:)

ξεκινησαμε φρουτοκρεμα!μα δεν ειναι τρελα αυτη η μυρωδια που βγαζουν!!ωρες-ωρες μου ερχεται να τον φαω:tongue::tongue::tongue:

εγω απο την αλλη στο τρεξιμο,διαβασμα πολυ πλυσιμο και σιδερωμα(σας μιλαω για πολυ:()και ειμαι και στο τρεξιμο για την βαφτιση,θα περασει και αυτο που θα παει

κατερινιω χρονια πολλα της κορης σου,να την χαιρεσαι και υγεια,υγεια,υγεια

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...