Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Κατερίνα ήταν καταπληκτικά, ο Corner τελικά είναι απίστευτος

φανταστικός performer, γράφει μουσική-στίχο, παίζει 2-3 όργανα και φωνάρα, χμμ... έμεινε τίποτε άλλο?

αυτό, δευτερόλεπτα πριν το post, απόλαυσα μετά του υιού μου (19 μηνών)

enjoy

J_DWvBfKpyo

καλημέρα σε όλους/ες

age.png

age.png

κοριτσια ευχαριστω για τον χωρο

ελπιζω να μην εκανα καταχρηση..

εγω ξεδωσα κ ο μικρος ξυπνησε

τ αφτια μου τα φτυσαν αλλα εγω το φχαριστηθηκααααααααααααααααααα

:D:D:D

Καλώστην!!!!!!!! Να σου ζήσει και ο μικρός!

Απο εδώ και στο εξής, θα στρώνει το πρόγραμμά του και θα μπορείς να κάνεις και εσύ περισσότερα πράγματα για σένα!

Ντιπες πάντα τέτοια! Πάλι καλά που ο γιος σου βγήκε ροκάς (ή ποζεράς, χαχα, αλήθεια δεν ξέρω που κατατάσσονται οι ΙΑΜΧ, σορυ αν το ποζεράς είναι άκυρο), η δικιά μου θέλει να ακούει κλασσική μουσική για να χορεύει μπαλέτο:mad:!!!!!

Της Χριστίνας ο γιος όμως είναι μεταλλάς, αμα τον δείτε πως χορεύει, λες και είναι πρώτη σειρά στους ACDC! Χιχιχι, αι λοβ Αλε!!!!!!!

Χαχαχαχα ασχετο με μουσικούλα, αλλά έχει πλάκα!!!!!!!

nGeKSiCQkPw

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλώστην!!!!!!!! Να σου ζήσει και ο μικρός!

Απο εδώ και στο εξής, θα στρώνει το πρόγραμμά του και θα μπορείς να κάνεις και εσύ περισσότερα πράγματα για σένα!

ευχαριστω κατερινα μου απ το στομα σου κ στου μικρου μου τ αυτι γιατι μ εχει ξετιναξει ολοκληρωτικα

ειμαστε στη φαση των δοντιων τωρα κ στα καλα καθουμενα κλαιει γοερα

anyway

επειδη σημερα ο καιρος ειναι μουντος -στη θεσσαλονικη- κ τα κεφια λιγο πεσμενα,κατι τετοιο ειναι αυτο που ηθελα ν ακουσω κ τ ακουω καθε χρονο καποια βροχερη μερα του Νοεμβρη

καλησπερα :Dτι μου κανετε;;;;;

εμεις εδω πηζουμε στο διαβασμα:(περιμενω πως και πως να παει 10 ιουνιου:rolleyes: και ειμαι ικανη να βγω εγω και να παιξω μπουγελα απο την χαρα μου,δεν παλευεται με 2 παιδια στο γυμνασιο

καλησπερα!

δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη των social groups

ισως γιατι ο 6 μηνων κανακαρης μου μετα βιας μ αφηνει να γραφω στο καφε του μηνα μου

τωρα λοιπον που αρχισε να κοιμαται κομματακι παραπανω εχω τον χρονο να ψαχουλεψω..

καλως ηρθες:Dκαι να χαιρεσαι τον μικρο σου πρεπει να ειναι συνομιλικος με τον δικο μου:D:D:D

Καλώς ήρθες, καλό το πρώτο χώσιμο, για συνέχισε :D

Κορίτσια και αγόρι τι κάνετε; Εγώ απολαμβάνω το κοντό ανθρωπάκι να ανθίζει και να μας τρελλαίνει. Είναι σκέτη λιχουδιά τα άτιμα όσο είναι τόσο μικρούλικα!

αχ εγω να δεις,ειναι τρελα οταν ειναι μικρα αλλα και πιο μετα μην νομιζεις εχουν αλλες χαρες,βεβαια οταν ειναι μικρα τους λες κατσε εδω και καθονται!!!!μεγαλα;;;; σου λενε αυτα που να κατσεις και ποτε να μιλησεις:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue:

fMfBKwCBgGI&feature

χρονια πολλα στον Σπυρετο!

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...