Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χριστίνα μου♥️ Ο χθεσινός γιατρός είπε πως δε φαίνεται κάτι μεμπτό στις ορμονολογικές (παλιές μεν) πλην της ΑΜΗ. Δεν έδωσε ουσιαστικό λόγο για αυτή την ποιότητα και τα έμβρυα 6ης ημέρας με αργή ανάπτυξη διότι πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Για το σπερμα είπε πως ο κατακερματισμός δεν είναι καλός. Το ότι μπορεί να ευθύνεται και το σπερμα είναι μια πιθανότητα απλά συνήθως η χαμηλή ΑΜΗ συνδέεται και με κακής ποιότητας ωάρια. Είδες πάλι 4BC είχα τώρα. Δε θα προχωρήσω βέβαια με ετ αν διερευνήσω τα υπόλοιπα πρώτα. Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζεται η ποιότητα των εμβρύων από ινσουλίνη και τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχαρου; Έτσι κατάλαβα με αυτά που λέγαμε στο φόρουμ χθες. Νόμιζα πως αυτά επηρεάζουν  μόνο την εμφύτευση. 

Α και το καλύτερο τελικά ο σύζυγος θα λείψει παραπάνω μέρες Αμερική οπότε πιάνει και την ωοληψια του Ιανουαρίου αν αποφάσιζα να κάνω και πάρα πολλούς γιατρούς που έχω κανονίσει. Παρόλα αυτά θα πάω μόνη μου, δε τα πάω και άλλο πίσω τα ραντεβού.

Κλείνω χρόνο τώρα σε αυτή τη φάση κ άλλο ενα χρόνο φυσικής προσπάθειας. Ναι ενδεχομένως ολα ισως γίνονται αλλα υπάρχουν και δυσκολες περιπτώσεις που δεν ευδοκίμησαν ποτε τους. Ακόμα και ο γιατρός που είδα χθες μου είπε, συνεχίζεις με 3 προσπάθειες με ημιφυσικό και μετά κοιτάς αν θες για δανεικά που ιδανικά ήθελα να εξετάσω σε μετέπειτα χρόνο.

Θεωρώ η ηλικία είναι πιο σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα πάρα η ΑΜΗ, εγώ είμαι 41 με υψηλή ΑΜΗ αλλά λόγω ηλικίας έχω λίγα ποιοτικά ωάρια.

Επίσης όπως είπα πιστεύω παίζει σημαντικό ρόλο το πρωτόκολλο που ακολουθείς κ τον πιο σημαντικό το εμβρυολογικο!!

Όταν ξεκίνησα πήγα στο δημόσιο (επέμενε ο άντρας μου), οι γιατροι εκει κάνουν κ σε ιδιωτικά εξωσωματικες, έκανα 2 ωοληψίες κ οι βλαστοκυστες μου έφτασαν  4 απο 2 ωοληψιες, ήταν όλες χαμηλής βαθμολογίας 2ΒΒ, πρώτη ετ αποτυχία, δεν εκανα αλλη. Αλλάζω κέντρο με άλλο πρωτόκολλο άλλο εμβρυολογικο κ φτάνω στις 11 άριστες βλαστοκύστες, 2 υγιείς απο τις 11 , η μία είναι τα διδυμα μου τώρα!! Θέλω να πω πως άλλος γιατρός διαφορετική αντιμετώπιση μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

βρε κοπελια το τικερακι σου μου εκανε για κοριτσι:Dειδα λουλουδακι ειδα το ροζουλι:confused:και υπεθεσα οτι ειναι κοριτσι:rolleyes::confused::tongue: η εγω ονειρευομαι κοριτσακια;:shock::shock::rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue:

Όχι βρε κοριτσάκι, ουδέτερο είναι, μωράκι με πράσινο φορμάκι και κίτρινο ... φύλλωμα. :tongue:

Καημό το 'χεις το κορίτσι, ε; Κι εγώ μάλλον με την όρεξη θα μείνω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cOVzXYEU3Bk

Γεια σας παίδες.

:D:D:D

Καλημερα στην παρεα!

με το καλο σου ευχομαι Μαεστρο!!!

τι θα γινει,θα καλοκαιριασει καθολου?εδω παλι βρεχει:evil:

fPSF76BH_tY

πολυ καλο συγκροτημα!το βιντεο ειναι γυρισμενο στο νησι:D

(αν και δεν δειχνει πολλα πραγματα:cool:)

1958530te2chmztha.gif

Καλησπέρα!

Μου φαίνεται ότι γερνάω :-(

bW_JEHoyQBY

Σερενάτα μου Χρόνια Πολλά και απο εδώ! :D

Ντιπες, είχα φορτώσει το "αει πόδιον" με τραγουδάκια, ειχα επιλέξει να βάλει όσα βρει στο σκληρό. Το αποτέλεσμα είναι να έχω όλη τη παιδική συλλογή :mad: και μια έκδοση του "in your room" ακουστικά καλύτερη απο τους depeche (ίσως γιατί είναι πιο σύγχρονη και λίγο πιο γρήγορη εκτέλεση) αλλά δυστυχώς δεν ξέρω απο ποιους είναι....:rolleyes:

Κανω έντιτ και συμπληρώνω (για προσωπική πληροφόρηση βασικα) ότι πρόκειται για τους Zeraphine

1TAlIUm_s_Y

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

:D:D:D

Καλημερα στην παρεα!

με το καλο σου ευχομαι Μαεστρο!!!

τι θα γινει,θα καλοκαιριασει καθολου?εδω παλι βρεχει:evil:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :D

Άσε και Σαλόνικα χάλια είναι ο καιρός! Ανωμαλίες. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γειά καιρό έχω να σας ακούσω.......

φιλάκια σε όλους...

9Eh_xguHuaQ&feature=share

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

1403673c4dpwt3kt8.jpg

Χαιρετω την παρεα και παλι, απο το καινουριο σπιτι πλεον! Εχουμε τακτοποιηθει αρκετα, τα παιδια προσαρμοστηκαν ευκολα, και τωρα περιμενουμε να ζεστανει επιτελους ο καιρος να αρχισουμε τις εξορμησεις!

Nα σας βαλω λιγο στο κλιμα να αποφασισετε αν θα πατε στη συναυλια!

0wtiNzci1Wc

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Μαεστρία μου ποτέ ξανά στο νοσοκομείο! Σιδερένιος!!!!

Ντιπες πως πέρασες στη συναυλία?

Ωρα για καθάρισμα, περιμένουν τα μπαλκόνια

Κατι ήρεμο για να ξεκινήσω χαλαρά

Z9IQnDRYIYU

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

καλησπερα!

δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη των social groups

ισως γιατι ο 6 μηνων κανακαρης μου μετα βιας μ αφηνει να γραφω στο καφε του μηνα μου

τωρα λοιπον που αρχισε να κοιμαται κομματακι παραπανω εχω τον χρονο να ψαχουλεψω..

αυτο που μου ελειψε τρομερα αυτους τους 6 μηνες ειναι ν ακουω μουσικη ΔΥΝΑΤΑ..

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙς Ν ΑΚΟΥΩ ΜΟΥΣΙΚΗ επαθα ..ελλειψη κ οτι αυτη συνεπαγεται..

ειναι το ναρκωτικο μου

σημερα ειναι η 1η μερα που απολαμβανω τον 2ωρο μεσημεριανο υπνο του γιου μου κ την ησυχια της θεας του μπαλκονιου μου γι αυτο επιτρεψτε μου να "χωθω" στο καφε σας μ αυτο :

http://www.youtube.com/watch?v=YQib5K4B6RQ

σημερα ειναι η 1η μερα που απολαμβανω τον 2ωρο μεσημεριανο υπνο του γιου μου κ την ησυχια της θεας του μπαλκονιου μου γι αυτο επιτρεψτε μου να "χωθω" στο καφε σας μ αυτο :

http://www.youtube.com/watch?v=YQib5K4B6RQ

Καλώς ήρθες, καλό το πρώτο χώσιμο, για συνέχισε :D

Κορίτσια και αγόρι τι κάνετε; Εγώ απολαμβάνω το κοντό ανθρωπάκι να ανθίζει και να μας τρελλαίνει. Είναι σκέτη λιχουδιά τα άτιμα όσο είναι τόσο μικρούλικα!

Αυτό για τον πατουσάκο μου:

mNBKM5so8tQ

WN6Op3.png

ελεοσ πια μονο με το ουα ουα

Ωραία, δικιά μας είσαι! Ρέναααα βρήκαμε μια για την ομάδα μαααααας (είμαστε 2 ομάδες και πλακωνόμαστε ποιος θα στρατολογήσει περισσότερους, οι βαριες ροκουδες και χαρντροκούδες και οι πιο λάιτ-εναλλακτικοί)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...