Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!

....παρατηρω αρνητικη ενεργεια στο τοπικ μας σημερα.....:cool:

η μια καιγεται ,η αλλη στολιζει 2 μηνες πριν , αλλη τσιριζει και ακουγεται μεχρι εδω,αλλη κλαιει τα λεφτα της......:tongue::tongue::tongue:.

απαπαπαπαπα!!!!!!!!!!!!!!!

δεν το επιτρεπω!!!!για ηρεμηστε!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικα ΧΡΙΣΤΙΝΑ και ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ

κι εμενα ο Σπυρος ειναι λιγο κρυωμενος κι εκανε και δεκατα χθες,αλλα μαλλον στο ποδι το περναει οτι και να ναι

uvgi7P97lu0

1958530te2chmztha.gif

Δήμητρα πού μένεις? Κοντομάνικα εμείς στον Πειραιά δεν φοράμε (καθότι κρυουλιάριδες) αλλά δεν έχουμε ανάψει ακόμα καλοριφέρ και το πρωί όλα τα παράθυρα τα έχουμε ανοιχτά.

Κατερίνα, τί ωραίο φουστανάκι! Πού έχει Monsoon? Σe όλα τα accesorize?

Τάρα μου δεν ξέρεις παιδί μου αυτό που λέγεται ωχαδερφισμός? Απ' αυτό λοιπόν πάσχουμε όλοι οι Ελληνες (ή οι περισσότεροι). Περαστικά στο κοριτσάκι σου και σε σένα.

γεια σας κοριτσαρες μου!!!

ρε Χριστινι βαλε κανα ματακι πανω σου ρε παιδακι μου.. για το καψιμο εγω ξερω σαν γιατροσοφι την οδοντοκρεμα..

Ταραμακι εεετσι θελουν οι του ΙΚΑ φοβερα και απειλες!!!

Εμεις στην δουλεια αυριο εχουμε μιτινγκ πρωι πρωι... παλι καυγαδες θα εχουμε γιατι μας πηραν εναν συναδελφο σε αλλο τμημα την ωρα που πνιγομαστε στην δουλεια.. θα παρω μαζι ποπ κορν και γυαλια 3 D να απολαυσω το θεαμα

suU8p3.png

vdz8p3.png

περαστικα σου βρε χριστινακι
Merci & welcome :)
Κάτι που είναι πολύ αποτελεσματικό για το κάψιμο, δεν το πίστευα ούτε και εγώ αλλά τελικά πιάνει, ειναι το ασπράδι του αυγου, αλοίφεις πάνω στο κάψιμο ασπράδι και ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Aμα το δεις θα καταλάβεις, δεν είναι για γιατροσόφια, θέλει γιατρό τελικά
Για τις 12 του μηνού εγώ μπορώ, στις 13 όχι, το άλλο ΣΚ μπορώ επίσης. Κανονίστε το.
Εγώ γενικώς μπορώ, αλλά βλέπω θέμα για σκ 12-13/12. Μπας και θέλετε αυτό που έρχεται; Για καφέ, για ποτό δεν μας κόβω.
Τα νεύρα μου!!!!!!

Πήρα το σαββατο αυτό το φόρεμα για την Ελε

Εγώ η ηλίθια γιατί απο το αντίστοιχο ελληνικό κατάστημα το πλήρωσα 43 ευρώ????

Κατάκι σε όλες τις αλυσίδες είμαστε ακριβότεροι. Αλλά για να σου απαντήσω, έπρεπε κάτι να αλλάξεις ;), αλλιώς έχοντας δει την διαφορά θα το έπαιρνες;
Τελικα θελουν φωνη και απειλες. Οχι μονο μου εγραψε την εξεταση ο χειρουργος τελικά, αλλα το κρατησαν να το θεωρησουν οι ιδιοι, και θα παω αυριο να το παραλαβω!
Καλά τους έκανες, κι εγώ πάω πάντα με λυμένο ζωνάρι στο ΙΚΑ. Είναι ζωντόβολα!

Α, παίρνει ο άντρας μου σήμερα στην Αγ.Ολγα που έχει εφημερία για να ρωτήσει αν τα εγκαύματα πάνε στο δερματολογικό και του απαντάνε "πάρτε στο 1535 για ραντεβού" :confused: Φταίω μόλις σκάσω μύτη να πάω να κάνω φασαρία και να τον αρπάξω από τα μούτρα αυτόν στο τηλ.κέντρο;;; Για έκτακτο περιστατικό στην εφημερία σου μιλάμε ρε κουκουρούκου πανίβλακα!

η μια καιγεται ,η αλλη στολιζει 2 μηνες πριν , αλλη τσιριζει και ακουγεται μεχρι εδω,αλλη κλαιει τα λεφτα της......:tongue::tongue::tongue:
Είμαστε ενδιαφέρουσα παρέα πάντως χαχαχα

Άσχετο, τι ωραίο μαλλί στο βίντεο η Αλανιάρα!

για το καψιμο εγω ξερω σαν γιατροσοφι την οδοντοκρεμα..
Κι εγώ το ήξερα, αλλά όπως θαύμασες στην φώτο χρειαζόμουν γαλόνια οδοντόκρεμας. Άσε που τελικά δεν κάνει δουλειά (μελέτησα περί εγκαυμάτων χτες, ήταν η homework για το σουκου...)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

pUjjxYZUfHI

πολυ μεταλ θρας το κανατε το ροκαδες!δεν κρατηθηκα αλλο!αντε!και οποια γελασει με αυτα που γραφω λαθος να της καει το pc.αυτο για σενα δημητρα ολες τις καλες συναυλιες στην γερμανια τις εχετε!μπουααα!!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...