Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

45907zh8jc0lhcc.jpg

Εμείς πάλι χάλια είμαστε οικογενειακώς... anyway

Περασατε πολυ δυσκολα αυτη τη σεζον ε? Πιστευω να μην ειναι ετσι και του χρονου.

Tara σε έχει πάει ο Φωτης στο Limbo?

Οχι, αλλα μαλλον ειχα παει πολυ παλια με παρεα.

Καλημερα, καλη εβδομαδα!

AoATQO82k-k

age.png age.png

Καλησπερα!!!!!!

Μαεστρία και εδω φυσάει, αλλά έχει ήλιο.

Εμείς αλητέψαμε αυτό το σκδ, ειδικά χθες που αφήσαμε τη μικρή στη γιαγιά της και πήγαμε βόλτα στη πλάκα. Τρελλη νέκρα. Μόνο Ψυρρή είχε κόσμο.

Σήμερα ξαναπήγαμε Αθήνα, είχε πολύ κόσμο και παραδόξως όλοι κάνανε ψώνια.

Ωραία ήταν πάντως, καφεδάκι και ταβλάκι στην λιακάδα, και σουβλάκια μετά.

Σε λίγο πάμε να πάρουμε την μικρή να συνεχίσουμε τη βολτα μας!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

2881650alhir3ob4x.gif

Ηρθα να κανω την εκπληξη.......

Και την εκανες!

Καλημερα! Νοικιασαμε σπιτι σε αλλη περιοχη χθες, και απο σημερα αρχιζει ο μεγαλος μαραθωνιος, ο οποιος θα ειναι ακομη πιο δυσκολος λογω των παιδιων. Και δεν ειναι μονο η πρακτικη πλευρα του θεματος, γιατι ο γιος μου αντιδραει πολυ ασχημα στην προοπτικη της μετακομισης. Υποθετω ειναι τραυματικη εμπειρια για ενα παιδακι που γνωριζει μονο το σπιτι που γεννηθηκε και δε μπορει να καταλαβει γιατι πρεπει να φυγει, και θελει προσεκτικο χειρισμο...

age.png age.png

καλημερα!!!!!!!

και εννοειτε οτι οι κ@@ο ιωσεις μας επισκεφθηκαν και εμας!προσπαθω με χερια και με δοντια να μην μου κολλησει και ο μικρος αν και χλωμο το βλεπω:confused:και οχι τιποτε αλλο μου το φυλανε παντα σε γιορτες να μην μπορω να παω πουθενα

ταρα καλη δυναμη!ουτε ψυλος στον κορφο σου δεν θα θα ηθελα να ειμαι τωρα:tongue: α πα πα,ο μικρος τωρα φανταζομαι οτι αντιδρα ετσι γιατι πρωτη φορα αντιλαμβανεται την αισθηση της απωλειας και του αποχεραιτισμου ε δεν ειναι και ευκολο εδω που τα λεμε,εδω εμεις και δεν το αντεχουμε ποσο μαλλον σε ενα μικρο παιδι που στα ματια του ολα φανταζουν μεγαλα

καντον να το αγαπησει να τον εχεις μαζι σου ωστε και καλα να σε βοηθαει στην μετακομιση(το ξερω ειναι δυσκολο)και γενικα να συμετεχει στην ολη διαδικασια

B-EJ9dQ5BmA

τον Μαιο ερχονται στην πατρα με παπακωνσταντινου:D:D

ωρε αναδουλειες:tongue::tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

Καλημέρα!!! Ταρόνι θα φύγεις απο εκείνο το ωραίο σπιτάκι με την σούπερ θέα στη φύση??? Ελπίζω να νοίκιασες κανένα παρόμοιο και όχι μέσα στη ζούγκλα των πολυκατοικιών! (άσχετο, αν σε πετύχω στο φάτσαμπουκ, θέλω να σε ρωτήσω κάτι!)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Γιουλίκα μου εύχομαι να μην κολλήσετε και να περάσετε όμορφα!!!!

Αλήθεια φατσοβιβλίο έχεις?

Τάρα, όταν ήμουν στην ηλικία του κούκλου σου, φύγαμε απο το σπίτι που γεννήθηκα, ένα διόρωφο με τεράστιο κήπο, και τεράστιο γενικά σαν σπιτι που πάντα το θυμάμαι γεμάτο απο κοσμο, ειδικά το καλοκαίρι που καθόμασταν αυλή. Ακόμα το αγαπώ αυτό το σπίτι, το οποίο βλέπω κάθε μέρα και αν κάποια στιγμή το πουλήσουν (και έχω κερδίσει το τζόκερ, βασική προυπόθεση), θα ήθελα να το πάρω.

ΌΜΩΣ, μετακομίσαμε σε μια ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ, λιγο πιο κάτω, στην οποία υπήρχαν παιδάκια και ο καλύτερος μου φίλος ο Γιώργος στο διπλανό διαμέρισμα, με τον οποίο είχαμε ίδια ηλικία και πηγαίναμε παντού μαζί, σχολείο, αγγλικά, παντού. Επίσης αφού μετακομίσαμε, ξεκίνησα και σχολείο, άρα μπορείς να πεις ότι άλλαξε η ζωή μου.Έτσι δεν είχα την πολυτέλια να μου λείψει το άλλο σπίτι.

Στο χέρι σας είναι να δείξετε την θετική πλευρά του σπιτιού στον μικρό, πχ. έχει κούνιες, έχει μαγαζιά κλπ κλπ. Αλλωστε η αλλαγή θα γινει για κάτι καλύτερο και όχι για κάτι δυσάρεστο, οπότε μια χαρά θα το βιώσει ο μικρός!

Στη θέση σου θα με ένοιαζε πως θα μάζευα όλα αυτά τα τζάτζαλα που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Αν και τώρα με τα παιδιά έχω την καλύτερη λύση, βάζεις τα γυάλινα σε ανοιχτό χώρο, μαζεύεις όλα τα πιτσιρίκια και τους δίνεις απο ένα σκουπόξυλο. Γιούπιιιιιιιι!!!!!!! Όσα δεν σπάνε, απλά τα πετάς!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα!!! Ταρόνι θα φύγεις απο εκείνο το ωραίο σπιτάκι με την σούπερ θέα στη φύση??? Ελπίζω να νοίκιασες κανένα παρόμοιο και όχι μέσα στη ζούγκλα των πολυκατοικιών!

Στα Βριλησσια πηγαινουμε, σε μεγαλυτερο σπιτι, (δεν ειναι πολυκατοικια), οπου εχει κηπο και μεγαλη πιλωτη για παιχνιδι. Επισης υπαρχουν απιστευτα παρκα κοντα και ποδηλατοδρομοι!

Αν και τώρα με τα παιδιά έχω την καλύτερη λύση, βάζεις τα γυάλινα σε ανοιχτό χώρο, μαζεύεις όλα τα πιτσιρίκια και τους δίνεις απο ένα σκουπόξυλο. Γιούπιιιιιιιι!!!!!!! Όσα δεν σπάνε, απλά τα πετάς!

Αυτο θα κανω!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...