Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλή εβδομάδα!

Όσον αφορά το λιωμένο παγωτό, μη φρικάρετε, έτσι ακριβώς είναι που το διαβάσατε. Και ο Παυλίδης φρίκαρε που έγινε καλοκαιρινό τραγούδι στο άσχετο.

Τώρα για τσαρτ σόου, δε μπορώ με τίποτα τη Γερμανού και τέτοιου τύπου σόου...νομίζω ότι είναι ο ορισμός αυτού που αποκαλεί η Τάρα "μουφοροκάς"...άσε με χρυσή μου, δε θα πάρω...:cool:...

και μια και κουρευτήκαμε όλες απ΄ότι διαβάζω, πάρτε μία Pink που μου έχει κολλήσει τον τελευταίο καιρό...

n1bcQMCZ5gU

Διαφημίσεις

Κι ερωτώ: ποια έκανε σωστή πρόβλεψη για το Νο1; Εεεεε;

Εύγε, εύγε!!!

Η Γερμανού είναι για τα μπάζα, αλλά το χθεσινό ήταν ωραίο. :D

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες!

HgzGwKwLmgM

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι ερωτώ: ποια έκανε σωστή πρόβλεψη για το Νο1; Εεεεε;

ε! ψιτ κοπελια κοντα επεσα βρηκα το δευτερο:tongue:το δε πρωτο ποτε δεν μου αρεσε:rolleyes:επισης ποτε δεν μου αρεσαν οι μπιτλς

F2AeIBS9CQA&feature

καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!

tRX1p2.png

Καλημέρα σας! Εμένα πάλι ΜΕ αρέσουν ορισμένα κομμάτια των Μπίτλες και όχι το συγκρότημα αυτό καθαυτό. While my guitar gently weeps, Eleanor Rigby, Help, είναι κάποια κομμάτια που μ' αρέσουν, ειδικά για το πρώτο, δίνω και τα ρέστα μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Εμένα πάλι ΜΕ αρέσουν ορισμένα κομμάτια των Μπίτλες και όχι το συγκρότημα αυτό καθαυτό. While my guitar gently weeps, Eleanor Rigby, Help, είναι κάποια κομμάτια που μ' αρέσουν, ειδικά για το πρώτο, δίνω και τα ρέστα μου!

Συμφωνω απολυτως!

age.png age.png

Καλησπέρα!!!!!

Βρε Ελλη Βου, εσύ είσαι η Λιζα που κουρευτηκε? Αντε με γειά μας! Πολύ με στεναχωρησες με την επιβεβαίωση του λιωμένου παγωτού, χαλασε η μαγεια, αφήστε που κάθε μέρα βλέπω μπροστά μου "να λιώνουν τα παγωτά".:-(

Ντιπες πήγες στη συναυλία? Ελα να μας πεις νέα!

Γιούλη τι έγινε με τα αντράκια σου? Ντάξ με τα γκομενάκια?

Εμένα ο ορθοπεδικός (τελικά πως γράφεται, με ε ή αι?) μου έγραψε φυσιοθεραπείες για την πλάτη, πήγα σήμερα και μου πονάει όλο το σώμα μου. Πολύ βαρύ χέρι αυτή η κοπελίτσα και δεν της φαινόταν. Ασε που πονάει η μέση μου. Καλέ με σακάτεψε σας λέω!

qGXc-7wswFQ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλησπέρα!!!!!

Βρε Ελλη Βου, εσύ είσαι η Λιζα που κουρευτηκε? Αντε με γειά μας!

Βρε λύσσαξες, η Λίζα λέγεται Λίζα απλά! Από το γκρουπ μας με την Μαριάν; Που έχει 3 γιους; Απαπα μνημονικό χάλια φίλη :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...