Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Μαριαννάκι μου καλημέρα και σ' ευχαριστώ πολύ!!!! Που το θυμήθηκες πρωί πρωί βρε σατανά???? (με την καλή έννοια!) Είσαι μέσα στη σκέψη μου, έλεγα να μπω και να βάλω το Darling που το αγαπάω πολύ και με πρόλαβες!! Σ' ευχαριστώ, να χαίρεσαι τα γλυκά παιδάκια σου και τον αγόραρο που έχεις για άντρα!!!!!

Θα ποστάρω το άλλο αγαπημένο μου κομμάτι λοιπόν:

iDrUA8F7Vn8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

ΜΕ αρέσεις! :D

Χαχαχα, και που να με δεις τώρα που κουρεύτηκα!

εκει που λες οτι επιτελους μπηκε η ανοιξη για τα καλα, φτου απο την αρχη η μουντιλα και το ψιλοβροχο:rolleyes::rolleyes:

Μας την έστειλε την μουντίλα η Μαεστρία!

Βρε Λιάνα τώρα κατάλαβα ότι έχεις γενέθλια!!!! Να τα 100στήσεις λοιπόν, οι υπόλοιπες ευχές τηλεφωνικώς.

Ταρα εσύ τι γιορτάζεις?

rB5EevdTQrQ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Kαλημερα!!!!!!!!!

Λιανουκοοοοο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Πολυ μ αρεσε η φατσοεκπληξη!!!!Μπραβο Μαρ!!!

Σημερα στο chart show ροκαρουμε!!!Ειμαι πολυ περιεργη να δω ποιο ειναι το καλυτερο ροκ κομματι ολων των εποχων στην Ελλαδα!!!!Κανενα καφροτραγουδο απο τα δικα σας θα ειναι ..ειμαι σιγουρη!!!:mad::D:mad::D

Να μαντεψουμε λετε να δουμε ποιος θα το βρει ;;;;Παιζουν κα ελληνικα και ξενα

Παω να το σκεφτω φτιαχνοντας ψαρονεφρι γεμιστο!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα:Dαπο το πρωι προσπαθω να γραψω και μολις τωρα μπορεσα:confused:ουτε το ονομα μου να πω δεν προλαβαινω τωρα!!!!!ζουμε στιγμες απειρου καλους ο μεγαλος τετραημερη ο μεσαιος ερωτευτηκε και ο μικρος δοντια:tongue::tongue::tongue:στον εναν μιλαγα για να "προσεχει"στον δευτερο πως να την "ριξει"και ο τριτος μου εχει γλυψει ολο το προσωπο!!!!!!!!!!

λιανα να τα εκατοστησεις!

κατερινα με για το κουρεμα

oRTA3G_mHkM

tRX1p2.png

Εξαρτάται, η πρωτιά εξαρτάται από τις πωλήσεις; Ξεχάσαμε και τους μπιτλς ωρέ και μετά και τις κυλιόμενες πέτρες!

Για τους Ου2 δεν το συζητώ, θα είναι σίγουρα στα τοπ τεν :tongue:

Καλησπέρα είπα; :D

Είμαι χομ αλόουν, ξεπατώθηκα απ΄το πρωί στις καθαριότητες και κατά τις 4 είπα να πλαγιάσω. Ε 2 ώρες γυρνάω στο κρεββάτι αλλά δεν κοιμήθηκα. Και το είπα η μάνα, θα μου κάτσει στραβά και δεν θα το ξεκουράσω το θείο κορμί!

Κατ ούτε συνεννοημένες για τα κουρέματα ε; Κι η Λίζα κι εγώ την ίδια μέρα. Αφού μάλλον θα ψηφιστεί στο φεις η παγκόσμια ημέρα κουρέματος :cool:

WN6Op3.png

Μπονσουάρ!

Γιούλα μου, διαβάζω αυτά που γράφεις, προσπαθώ να σκεφτώ τι θα έκανα η μάνα στη θέση σου! Πω πω, τα μεγάλα σου θα είναι στα ντουζένια τους!

Μάνα κουράγιο!

Χριστίν, ποιά είναι η Λίζα που κουρεύτηκε? Σορυ αλλά δεν το'χω!

Λιάνα, σιγά που θα σε έπαιρνα τηλέφωνο, χαχαχα! Αυτό με το τηλέφωνο δεν το'χω καθόλου όμως!

Ρένα, αυτό το γεμιστό ψαρονεφρίδιον πολύ με άρεσε! με λιαστή ντοματούλα και κασεράκι! Μιαμ! Αν και δεν ξέρω αν το έκανες έτσι!

Α! Σερενάτα, μη με ξεχάσεις, όταν αποφασίσεις για τα χρώματα της βάπτισης πες μου να ξεκινήσω το βιβλίο.

Πάντως για το τσαρτ σοου, ψηφίζω ξύλινα σπαθιά στη τελική δεκάδα.

eqUIGqD_fJk

Δυστυχώς όμως διάβασα αυτό http://www.slang.gr/lemma/show/liomeno_pagoto_12362:%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF_%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%89%CF%84%CF%8C και φρίκαρα.

zyAPTvNMN-w

http://www.rocklibrary.gr/texts/153-lucy-in-the-sky-with-diamonds

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα παιδιά, ωραία μέρα μας έκανε σήμερα και ελπίζω να το συνεχίσει έτσι, όχι άλλα κρύα βαρέθηκα.

Για το charts show, επειδή ολα στηρίζονται στον αριθμό των δίσκων που αγοράστηκαν πιστεύω ότι στα πρώτα θα είναι κομμάτια που, αν και ροκ, θα έχουν αγαπηθεί και αγοραστεί και από αυτούς που δεν είναι ροκ. Θεωρώ το I still loving you των scorpions ειναι από τα ροκ κομμάτια που θα βρίσκονται αρκετά ψηλά για να μην πω στις πρωτες θεσεις

SUMcA--ejOc

επίσης το hotel california, το should I stay should I go που εκτινάχθηκε πριν από μια δεκαετία περίπου και βάλε εξαιτίας μια διαφήμισης τζιν και φυσικά αν "ανακατέψει" και Ελληνικό ροκ τότε σίγουρα ο Παπακωνσταντίνου θα έχει την τιμητική του με τα παλιά του κομμάτια

ΥΓ Λιάνα χρόνια σου πολλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου

ΥΓ2 Με γεια το νεο λουκ Κατερίνα, πάντα οι αλλαγές είναι καλές

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...