Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Τι ωραία ΤΑΡΑ, μου 'χει λείψει ένα λάιβ!

Ωραία αυτή η εποχή όντως, μ' αρέσει καλύτερα απ' το καλοκαίρι, γιατί μισώ τη ζέστη. Εμείς του δώσαμε και κατάλαβε το 3μερο, βόλτες, συγγενείς, πάρκα, πάρκα, πάρκα. :D

Καλή εβδομάδα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

25η με βροχές ε; Κακό αυτό, ελπίζω να φτιάξει το σκ που ακολουθεί γιατί την βάψαμε αλλιώς, έχω εκπτωτικά κουπόνια για το αττικό πάρκο και λήγουν το σαββατοκύριακο...

Ελπίζω να περάσατε όμορφα στο Αττικό πάρκο, τελικά ο καιρός ήταν άψογος το τριήμερο ;)

http://www.accuweather.com/en-gb/gr/attiki/athens/details5.aspx

Σου΄φτιαξα τη διαθεση?;)

Ναι βρε Τάρα την είχα δει την απάντησή σου, στα γρήγορα, κλεφτά στο γραφείο, στη μέση της εβδομάδας και πράγματι μου είχε φτιάξει η διάθεση :D

Κάποιος απο τους πακ αρχισε να φτερνίζεται (υπήρχαν και Έλληνες που βήχανε και φταρνιζονταν), αρχίζει λοιπόν η μάνα τις κατάρες προς τον πακιστανό και της λέει ο καημένος να μιλάει πιο καλά. Τι το'θελε? Επεσε ο γιος της (ο οποίος φαινόταν ότι γυάλιζε το μάτι του) και τον σάπισε στο ξύλο. Ολα αυτά μέσα στο τρόλευ, με τον οδηγό να μην σταματάει να τους πετάξει έξω. Δεν ξέρω τι με τρόμαξε περισσότερο, ο ακραίος ρατσισμός, ότι έμεινα αμέτοχη γιατί δεν ήξερα τι να κάνω, γιατί κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει το παλικάρι, δεν ξέρω. Πραγματικά είναι κάποιες καταστάσεις που δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Αυτά απο μένα!

Κατερινάκι σε τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνουμε ότι ως λαός μας λείπει η παιδεία και η ανοχή. Το παλικάρι που βάραγε τον έρημο τον πακιστανό δεν καταλάβαινε ότι με τον τρόπο αυτό υποδαυλίζει χειρότερες αντιδράσεις και καταστάσεις :mad:

Δεν το ξέρεις; Ρατσιστής γίνεσαι, δε γεννιέσαι!

οι αντιλήψεις των ρατσιστών δεν έχουν κανένα υπόβαθρο. Σε μια σοβαρή συζήτηση οι απόψεις τους δε στέκουν, δεν έχουν καμία τεκμηρίωση ενώ τα επιχειρήματά τους καταρρέουν. Το τραγικότερο όλων είναι ότι ρατσιστές δηλώνουν νέα παιδιά, η νέα γενιά... :rolleyes:
Καλημερα:D

τι ωραια που ειναι με την αλλαγη της ωρας!!!επιτελους ανοιξη και απο κοντα το καλοκαιρι:tongue:γιουπιιιιι

Όταν η μέρα μεγαλώνει υπάρχει ένας τόνος αισιοδοξίας επιπλέον στους ανθρώπους. Και σε ποιον δεν άρεσει :D

Το τριήμερο πέρασε γρήγορα αλλά παραήταν, ευχάριστα, γεμάτο (αν και για τον άντρα μου ηταν πολύ κουραστικό). Πάντως η άνοιξη, η γλυκιά αύρα της και ο ήλιος σε σπρώχνουν να ζητας ταξιδάκι ή τουλάχιστον εκδρομή. Φυσικα αν και φαντάζει ανέφικτο προς το παρόν για μας, μπορώ να πω ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... :rolleyes:

Δεν την είχα ακούσει αυτή την εκτέλεση, μου άρεσε και η φωνή της Αυγουστάκη νομίζω ότι ταιριάζει άψογα στο κομμάτι!

2JNXa8E6Nvc&feature=related

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...