Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

C1_b5tJ1SoY

Για το τραγικο περιστατικο στο τρολλευ. Απιστευτο, ξερεις πιο ειναι το προβλημα? οτι η ΄κυρια' μιλουσε απο θεση ισχυος. Να την εβλεπα πως θα ηταν αν ηταν ΕΚΕΙΝΗ μεταναστης σε αλλη χωρα.....τα και 'καλα' καλαμπαλικια της χωμενα στον κ!λο της θα ηταν.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

είμαστε μέλη του ίδιου club ε? :P

ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να συμπληρώσω 5 ώρες ύπνου το 24ωρο...

anyway

Kαι ο αντρας μου επισης...

Σήμερα συνέβη το εξής στο τρόλευ, πρωί πρωί. Ηταν μέσα και πακιστανοι και μπήκε μια μάνα με τον γιο της, αρκετές στάσεις μετά. Κάποιος απο τους πακ αρχισε να φτερνίζεται (υπήρχαν και Έλληνες που βήχανε και φταρνιζονταν), αρχίζει λοιπόν η μάνα τις κατάρες προς τον πακιστανό και της λέει ο καημένος να μιλάει πιο καλά. Τι το'θελε? Επεσε ο γιος της (ο οποίος φαινόταν ότι γυάλιζε το μάτι του) και τον σάπισε στο ξύλο. Ολα αυτά μέσα στο τρόλευ, με τον οδηγό να μην σταματάει να τους πετάξει έξω. Δεν ξέρω τι με τρόμαξε περισσότερο, ο ακραίος ρατσισμός, ότι έμεινα αμέτοχη γιατί δεν ήξερα τι να κάνω, γιατί κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει το παλικάρι, δεν ξέρω. Πραγματικά είναι κάποιες καταστάσεις που δεν ξέρω πως να αντιδράσω.

Αυτά απο μένα!

Τι βλεπεις κι εσυ καθε μερα... Ωρα να αρχισεις να γραφεις για τους Αποκληρους της Αθηνας...

Αγαπημενο κομματι των παιδικων μου χρονων, καταπληκτικη εκτελεση απο Ελληνες...εψαχνα χρονια να το βρω και τελικα το βρηκε ενας παιδικος μου φιλος...!

EZrue5n81CY

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Ντιπες είχες δεί Φειθλες στο Ρόδον? Πότε ήταν το '99?

Πάντως, ούτε το fuzz ουτε το γκαγκάριν αναπληρώνουν το κενό του Ρόδον (ή ροδου, όπως θέτε). Αλλες εποχές.:rolleyes:

θα νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα αλλά ναι, ήμουν μέσα εκείνη τη μέρα :P

νομίζω δε ότι ήταν ένα από τα τελευταία live tou Rodon

αντιθέτως Τρύπες δεν έχω δει ποτέ στο Ρόδον, αλλά στο κάστρο του Φιρκά, στο παλιό Λιμάνι Χανίων...

Αγγελάκας προς κοινό:

- Είστε "εντάξει"?

- Ναιιιιιι

- Και μεις "εντάξει" είμαστε... ;)

όντως άλλες εποχές...

Φοβάμαι ότι θα χωνόμουν στο ξύλο μέσα... ξέρεις ποιον θα έδερνα έτσι; Εκτός κι αν άλλαζα γνώμη και στρίμωχνα την πέτρα του σκανδάλου, τη μάνα

ωχ ωχ :cool:

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!

θα νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα αλλά ναι, ήμουν μέσα εκείνη τη μέρα :P

νομίζω δε ότι ήταν ένα από τα τελευταία live tou Rodon

αντιθέτως Τρύπες δεν έχω δει ποτέ στο Ρόδον, αλλά στο κάστρο του Φιρκά, στο παλιό Λιμάνι Χανίων...

Αγγελάκας προς κοινό:

- Είστε "εντάξει"?

- Ναιιιιιι

- Και μεις "εντάξει" είμαστε... ;)

όντως άλλες εποχές...

Γιατί να μου κάνεις πλάκα? Αφού σε είδα! :cool::lol::lol:

Αν ενθυμούμαι η τελευταία συναυλία που είχα δει στο Ρόδον ήταν οι Gathering, οι οποίοι πρόσφατα παίξανε στο Γκαγκάριν (και πάλι αν θυμάμαι καλά).

rMTqFQwhudI

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...