Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Και πάνω που είπα πάει έφτιαξε ο καιρός-οχι άλλο κρυο, από απόψε μας το γυρίζει ρε γαμώτο. Τι ωραίος που είναι ο άτιμος ο ήλιος όταν λάμπει. Ειδικά όταν βλέπεις και τη θάλασσα να λαμπιρίζει περίεργα. Είπαν ότι θα κάνουμε 25η με βροχές :mad:

pYeIyR2hzdo

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Και πάνω που είπα πάει έφτιαξε ο καιρός-οχι άλλο κρυο, από απόψε μας το γυρίζει ρε γαμώτο. Τι ωραίος που είναι ο άτιμος ο ήλιος όταν λάμπει. Ειδικά όταν βλέπεις και τη θάλασσα να λαμπιρίζει περίεργα. Είπαν ότι θα κάνουμε 25η με βροχές :mad:

pYeIyR2hzdo

Αίντε καλά... έψαχνα να βρω το like για να κάνω στο τραγούδι :shock:

25η με βροχές ε; Κακό αυτό, ελπίζω να φτιάξει το σκ που ακολουθεί γιατί την βάψαμε αλλιώς, έχω εκπτωτικά κουπόνια για το αττικό πάρκο και λήγουν το σαββατοκύριακο...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

http://www.accuweather.com/en-gb/gr/attiki/athens/details5.aspx

Σου΄φτιαξα τη διαθεση?;)

Έφτιαξες τη δική μου πάντως, γιατί ήθελα να τριγυρίσουμε με τον μικρό σε διάφορα μέρη στην πόλη το 3μερο. :D

Καλημέρα παίδες! Ένα χάλι μαύρο είμαι σήμερις. Καλά τα τραπεζώματα, αλλά κουράστηκα. Οπότε σημερα, αρντάν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλησπέρα!!!!!!

Λιάνα σε προτιμώ θυμωμένη!

Ντιπες χαίρομαι για τα παιδιά, να παραμείνετε έτσι!

Νυστάζω!!!!!!

snailu0RnLg

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Ντιπες είχες δεί Φειθλες στο Ρόδον? Πότε ήταν το '99?

Πάντως, ούτε το fuzz ουτε το γκαγκάριν αναπληρώνουν το κενό του Ρόδον (ή ροδου, όπως θέτε). Αλλες εποχές.:rolleyes:

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω για 2 βραδιές έστω, τη μια θα πήγαινα για μπύρες στο Διαχρονικό (και μετά μπυρόνια στου παρασκευά) και την άλλη θα έβλεπα Τρύπες στο Ρόδον. Και το τζόκερ να μου καθότανε θα το άλλαζα για αυτές τις 2 βραδιές.

Σήμερα συνέβη το εξής στο τρόλευ, πρωί πρωί. Ηταν μέσα και πακιστανοι και μπήκε μια μάνα με τον γιο της, αρκετές στάσεις μετά. Κάποιος απο τους πακ αρχισε να φτερνίζεται (υπήρχαν και Έλληνες που βήχανε και φταρνιζονταν), αρχίζει λοιπόν η μάνα τις κατάρες προς τον πακιστανό και της λέει ο καημένος να μιλάει πιο καλά. Τι το'θελε? Επεσε ο γιος της (ο οποίος φαινόταν ότι γυάλιζε το μάτι του) και τον σάπισε στο ξύλο. Ολα αυτά μέσα στο τρόλευ, με τον οδηγό να μην σταματάει να τους πετάξει έξω. Δεν ξέρω τι με τρόμαξε περισσότερο, ο ακραίος ρατσισμός, ότι έμεινα αμέτοχη γιατί δεν ήξερα τι να κάνω, γιατί κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει το παλικάρι, δεν ξέρω. Πραγματικά είναι κάποιες καταστάσεις που δεν ξέρω πως να αντιδράσω.

Αυτά απο μένα!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Σήμερα συνέβη το εξής στο τρόλευ, πρωί πρωί. Ηταν μέσα και πακιστανοι και μπήκε μια μάνα με τον γιο της, αρκετές στάσεις μετά. Κάποιος απο τους πακ αρχισε να φτερνίζεται (υπήρχαν και Έλληνες που βήχανε και φταρνιζονταν), αρχίζει λοιπόν η μάνα τις κατάρες προς τον πακιστανό και της λέει ο καημένος να μιλάει πιο καλά. Τι το'θελε? Επεσε ο γιος της (ο οποίος φαινόταν ότι γυάλιζε το μάτι του) και τον σάπισε στο ξύλο. Ολα αυτά μέσα στο τρόλευ, με τον οδηγό να μην σταματάει να τους πετάξει έξω. Δεν ξέρω τι με τρόμαξε περισσότερο, ο ακραίος ρατσισμός, ότι έμεινα αμέτοχη γιατί δεν ήξερα τι να κάνω, γιατί κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει το παλικάρι, δεν ξέρω. Πραγματικά είναι κάποιες καταστάσεις που δεν ξέρω πως να αντιδράσω.

Αυτά απο μένα!

:mad: Φοβάμαι ότι θα χωνόμουν στο ξύλο μέσα... ξέρεις ποιον θα έδερνα έτσι; Εκτός κι αν άλλαζα γνώμη και στρίμωχνα την πέτρα του σκανδάλου, τη μάνα

WN6Op3.png

:mad: Φοβάμαι ότι θα χωνόμουν στο ξύλο μέσα... ξέρεις ποιον θα έδερνα έτσι; Εκτός κι αν άλλαζα γνώμη και στρίμωχνα την πέτρα του σκανδάλου, τη μάνα

Δεν το ξέρεις; Ρατσιστής γίνεσαι, δε γεννιέσαι!

Εγώ πάλι έχω τον μικρό σπίτι σήμερα. Παιδική χαρά!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...