Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Με έφαγε το κακό το μάτι που να βγει και να κυλάει στη λάσπη! Ξύπνια από τις 6 να καταπολεμάω την φοβερή παλινδρόμηση... Το μεσημέρι με έπιασε η μέση μου. Πριν πέσω τάβλα, λέω ας βράσω και δυο μακαρόνια... Ε τα σούρωσα πάνω στο χέρι μου... Από τον αγκώνα και κάτω και φυσικά ούρλιαζα... 3 ώρες το χέρι στο νερό, τώρα μπαταρισμένο με κρέμες και πετσέτα. Παραδόξως από τον καρπό και κάτω δουλεύει το σύστημα...

Καπετάνισσα και Μαριάννα γι'αυτό δεν σας απάντησα κάποια στιγμή, σας είδα να φλασάρετε αλλά ήμουν "άτσα κουστουμιά ο ανάπηρος"....

Κι επειδή τσουρουφλίστικα σήμερα, τσιμπήστε το ανάλογο

RcAxKmj1i3w

WN6Op3.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!Καλη εβδομάδα!!

Πρωτα από όλα!!!!!!!Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην Κατερίνα μας που μπηκε στον κόπο να μου στείλει τα dvd!!!!

Eυχαριστώ Κατερινάκι και συγγνώμη που είμαι τοσα γαιδούρα και δεν σε πήρα ένα τηλ!!!Ημουν όλο το σ/κ στη φάση ''τώρα θα πάρω,σε 5 λεπτά θα πάρω...άντε να κάνω εκέινο και μετα....και μετά έγινε Δευτέρα!!!

431602d1oenrp44i.gif

Αυτο με τα αυτοκολλητα θα το ξεκινησω. Μπορει να πιασει και για να βγαλουμε την πανα επιτελους!;)

Παω να ελεγξω τη θερμοκρασια του και να ξαπλωσω. Ευχαριστω για την παρεα κοριτσια!

Φιλιά!

Περαστικά σας!!Και μεις έτσι την κόψαμε !!Με τα αυτοκόλλητα!!!;)

γιατι τοση ησυχια σημερα???:confused:

δεν πιστευω να στολιζετε απο τωρα??

Ναι ναι ναι!!!Εμείς στολίσαμε το Σάββατο!!!Super!!!!!!!!Επιτέλους έχουμε μεγάλο δέντρο!!!(πιαδικό απωθημένο χιχιχιχι)

Kορίτσια καλησπέρα.....

Χάθηκα έεεε?

Μετακομίσαμε και σήμερα ήρθε το η σύνδεση....

Πώς είστε?

Καλορίζικο το καινούριο σπιτι!!!!!!!!!!!!!

Με έφαγε το κακό το μάτι που να βγει και να κυλάει στη λάσπη! Ξύπνια από τις 6 να καταπολεμάω την φοβερή παλινδρόμηση... Το μεσημέρι με έπιασε η μέση μου. Πριν πέσω τάβλα, λέω ας βράσω και δυο μακαρόνια... Ε τα σούρωσα πάνω στο χέρι μου... Από τον αγκώνα και κάτω και φυσικά ούρλιαζα... 3 ώρες το χέρι στο νερό, τώρα μπαταρισμένο με κρέμες και πετσέτα. Παραδόξως από τον καρπό και κάτω δουλεύει το σύστημα...

Καπετάνισσα και Μαριάννα γι'αυτό δεν σας απάντησα κάποια στιγμή, σας είδα να φλασάρετε αλλά ήμουν "άτσα κουστουμιά ο ανάπηρος"....

Κι επειδή τσουρουφλίστικα σήμερα, τσιμπήστε το ανάλογο

Καλημέρα ρε κορίτσι!!!Τι έγινε;;Τι παθαίνεις πια;;;;Χαλάρωσε!!!!!

Καλωσηρθες Δήμητρα!!!!!!!!!!!Τι έγινε σας πληρώνει Η καπετανισσα και πολλαπλασιαζεστε;;;;Χαχαχαχα.Προεδρε...θα μαζεψουμε και μεις καμιά;;Ε;;Ε;;

Καλημερα Τσικι.Κουφ,Τουφ,Λιανα

TJN3PGqDRNg&feature=fvst

Διαφημίσεις

Καλωσηρθες Δήμητρα!!!!!!!!!!!Τι έγινε σας πληρώνει Η καπετανισσα και πολλαπλασιαζεστε;;;;Χαχαχαχα.Προεδρε...θα μαζεψουμε και μεις καμιά;;Ε;;Ε;;

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! Και καλή εβδομάδα!

Δήμητρα καλως ήρθες και απο εδώ!!!!!

Ρενα δεν πειράζει λιγες και καλές!!! Είδες κανένα επεισόδιο?????

Χριστίνα πως πάει το χέρι?

Κάτι που είναι πολύ αποτελεσματικό για το κάψιμο, δεν το πίστευα ούτε και εγώ αλλά τελικά πιάνει, ειναι το ασπράδι του αυγου, αλοίφεις πάνω στο κάψιμο ασπράδι και ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Στις 12 δεν το βλέπω να μπορώ, μάλλον θα πρέπει να στολίσω το σπίτι για τη γιορτή της μικρής. Θα δούμε!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα κόρες. Δεσμέ, cool παιδί μου, σ' έχουν ματιάσει? Περαστικά, άλλο κακό μην σ' έβρει!

Για τις 12 του μηνού εγώ μπορώ, στις 13 όχι, το άλλο ΣΚ μπορώ επίσης. Κανονίστε το.

Τα νεύρα μου!!!!!!

Πήρα το σαββατο αυτό το φόρεμα για την Ελε http://www.monsoon.co.uk/invt/65825407&bklist=icat,5,shop,children,babygirl,babygirldresses

Το οποίο όπως βλέπετε έχει 28 λίρες. Εγώ η ηλίθια γιατί απο το αντίστοιχο ελληνικό κατάστημα το πλήρωσα 43 ευρώ????

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!

Εχω τη Μαριαλενα πολυ συναχωμενη, υπεφερε ολο το βραδυ, κι εγω ειμαι με ενα λαιμο χαλια!

Πηγα στο ΙΚΑ να μου γραψουν το υπερηχογραφημα μαστων και έκανα έναν καυγά τρικούβερτο. Τα πρωινα είναι μια πολυ ξινή γυναικολόγος, με την οποία η μανα μου ειχε τσακωθει πολλες φορες στην εγκυμοσυνη του Αντωνη που πηγαινε να μου γραψει φαρμακα. Αν και ειχα παραπεμπτικο από μαστολογο από τον Αγιο Σαββα, αρνηθηκε να μου το γραψει, γιατι πρεπει να κανω λεει μαστογραφια ντε και καλά! Ουτε λιγο ουτε πολυ, εβγαλε τους μαστολογους αγυρτες και οτι ειναι ασχετοι! Αρχισα και ουρλιαζα, με ακουσε όλος ο οροφος, την απειλησα με καταγγελια (της εχω κανει ήδη μια στο παρελθον), και κατεβαινοντας παω στην υπευθυνη να παρω το τηλεφωνο του διευθυντη. Τελικα θελουν φωνη και απειλες. Οχι μονο μου εγραψε την εξεταση ο χειρουργος τελικά, αλλα το κρατησαν να το θεωρησουν οι ιδιοι, και θα παω αυριο να το παραλαβω!

age.png age.png

Ευχαριστω βρε Δημητρα! Η μικρη μου χάλια ειναι, αλλα τι περιμενεις με τοση ζεστη τέλος Νοεμβριου. Δεν ξέρουμε πια πως θα ντυθούμε. Τι καιρό εχει εκει? Εδω με κοντομάνικα ειμαστε ακομα ως το απόγευμα...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...