Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Κατερινα, δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις! Το Σαββατο το πρωι εχουμε κολυμβητηριο παντως, οποτε αποκλειεται. Λες να τα ξαναπαμε στη Φεγγαροσουπα?:tongue::tongue::tongue: Και οι εκδηλωσεις στο δρομο ειναι ενδιαφερουσες. Για κανε ενα πλανο εσυ που ξερεις και τα μερη εκει. Μηπως για Κυριακη?

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαιρετω σας!!!!!!!!!!!

επειδη εχω καιρο να κανω εμφανιση λογω... ανωτερας βιας...

σας αφιερωνω τα τραγουδακια που ακουω αυτη τη στιγμη, αν και δεν ειναι και "τοοοσο" ροκ!!!!!!!!!

απλα ειναι καποιες στιγμες που χρειαζεσαι και κατι πιο δυνατο, ε ??

2Kjh9lQXLWk&feature=related

7hWqp3.png

Διαφημίσεις

99010kt65yhv35m.jpg

χαιρετω σας!!!!!!!!!!!

επειδη εχω καιρο να κανω εμφανιση λογω... ανωτερας βιας...

σας αφιερωνω τα τραγουδακια που ακουω αυτη τη στιγμη, αν και δεν ειναι και "τοοοσο" ροκ!!!!!!!!!

απλα ειναι καποιες στιγμες που χρειαζεσαι και κατι πιο δυνατο, ε ??

Απο ποτε μας εγινες εσυ μεταλλο?:mrgreen: Πες μου οτι θα πας και στους Iron Maiden...!!!:tongue:

selfqEH-JnY

age.png age.png

καλημερα!!!!!! :D

Μαριαννα μου, θα παω... τι να κανω?

Βλεπεις θα συνοδευω το μεσαιο γιο... που να τον αφησω μονο του εκει? (ξερεις... τραβαμε και ας κλαιω....)

οσο για το ... μεταλλο... παντα ακουγα, ειδικα τις στιγμες που ηθελα να χαλαρωσω...;)

7hWqp3.png

Aυτο κι αν ηταν εκπληξη!!!

Οι γνησιοι ροκαδες καλη μου, ειναι ανοιχτοι σε ολα τα ακουσματα και επιλεγουν αυτο που θελουν να κρατησουν!:tongue::tongue::tongue:

οσο για το ... μεταλλο... παντα ακουγα, ειδικα τις στιγμες που ηθελα να χαλαρωσω...;)

δικια μου εσυ!;)

Καλημερα απο το βροχερο Kingston,εκανε κι εναν σεισμο χθες για να μην εχουμε παραπονο δηλαδης!

eOpx61okWTk

1958530te2chmztha.gif

Καλημερα απο το βροχερο Kingston,εκανε κι εναν σεισμο χθες για να μην εχουμε παραπονο δηλαδης!

Ε, ναι, τι θα σας περάσουν οι Ιάπωνες δηλαδή; :rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κι από μένα. Φασίνα ντέι!

Xs8fLdVwwzw&playnext=1&list=PLF15034CE11937CA8

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

χαλοου:tongue:

φασινα;;;;βρε τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει;α ναι την κολλητη μου:tongue::tongue:

ωρες ωρες με πιανει ενα παραπονο με τι λετε;μου την δινει που εχω ποσο καιρο που βλεπω συνεχεια το καλαθι με τα απλυτα γεματο:(:(:(:(δεν αντεχω λεεεεεεεεεεμε:mad:

player_embedded#at=58

και οσο απο σεισμους δεν εχουμε παραπονο:rolleyes:ασε που εχει αρχισει μια παραφιλολογια μετα τον σεισμο της Ιαπωνιας

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...