Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Τα΄χετε δει ολα φετος εσεις ε? Υπομονη, ερχεται η ανοιξη και τελος οι ιωσεις...

και αρχιζουν οι αλλεργιες!

Μπαμπας και γιος αποπειραθηκαν να πεταξουν το χαρταετο απο το μπαλκονι, αλλα ηταν μουφα ο βαζελοαετος, δεν ηταν σωστα ζυγισμενος και εσπασε...

κι εσυ που ξερεις απο ζυγισμα χαρταετου γιατι δεν βοηθησες?φοβηθηκες μην σπασεις το νυχι σου?:tongue:

Καλημερα και χρονια πολλα στη Ρενα μας που εχει γενεθλια σημερα!

φιλεναδα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη:D

2877549yrnz7w7b5y.gif

ετσι θα ειναι η Ρενα σημερα το πρωι μολις ξυπνησει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

UmFFTkjs-O0

το τραγουδι λογω ημερας!μην το παρακανετε ετσι??:tongue::cool:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπητή φίλη, σου αφιερώνω δύο τραγουδάκια για τα γεννέθλιά σου. Το ένα γιατί με συγκινεί πολύ και ξέρω πως θα συγκινήσει κι εσένα και το άλλο λόγω της ημέρααααααας (βλ. τίτλο)

Το συγκινητικόν

AWAIPQTyVdo

Λόγω της ημέραααααας

vPij63mSH30

ΥΓ Πάλι με πρόλαβε η μαϊρού; Ελεος πια!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ακόμα δεν κατάλαβα ποια είναι ποια καλέ! Γράφτε και τίποτις! :confused:

αχαχουχααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Kingston ντε Kingston :cool:

xkKoFbUog9k

(βασικα πνιγω τον πονο μου με τα τραγουδια που βαζω!τοσα ονοματα φετος σε συναυλιες,πολλα λεφτα ρε γμτ, ειδικα για μενα που πρεπει να μετακινηθω κι ολας:evil:)

1958530te2chmztha.gif

Γιούχουυυυυ!!!!!!!!!!

Σερενάτα νατα νατα να τα 100στήσεις και απο εδώ!

Ευχές δεν σου λέω, θα στις πω τηλεφωνικά!

Μαεστ, εγώ είμαι η Κατερίνα Β, το προφανές, χιχιχι!

Και εμένα μου αρέσανε οι Γουάιτσνεικ, ήτο καλύτεροι απο σκόρπιονς. (Τα φίδια νικησαν τους σκορπιούς).

Τζούντας, είχε πάει ο άντρας μου, θυμάμαι μόλις είχα σαραντίσει και ζήλευαααααααα!!!!!! Και μη σας πω ότι πάλι ειχαν παίξει αρχές ιούλη.

Τεσπα, βάλτε ένα Angel απο Judas.

Αντε και κάτι απο Tindersticks για τη Ρένα μας!

και μωρά στη φωτιά.

και έναν Θηβαίο

(ξεχνάω κάτι?)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...