Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

2071771o768i81sub.gif

φυσικαααα!!!!μετα απο αρκετα χρονια εκανα clubbing!:D:cool:

και ο καπταιν baby sitting!:mrgreen:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημερα και Καλη Σαρακοστη σε ολους!

Καλωσοριζουμε και τα νεα μελη ioannisp και katerinakriti

(ειδατε ποοοσο καλη ειμαι,δεν μιλησα καθολου:tongue:)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλη σαρακοστη!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλή σαρακοστή, υγεία σε όλο τον κόσμο

για χαρταετούς κ βόλτες ούτε λόγος

ο μικρός περνά τη 324η ίωση, οπότε καταλαβαίνετε...

μία ωρίτσα στο mall χτές ίσα ίσα να δείξουμε τις στολές μας και πάλι μέσα τα κεφάλια

άντε χρόνια πολλά κ περαστικά μας

age.png

age.png

Καλημέρα!!!!!!

Και εμείς καρναβαλιστήκαμε, αν και της κόρης μου δεν φάνηκε να της αρέσει. Κρίμα γιατί σκεφτόμουν του χρόνου να πάρουμε μέρος, όπως η κόρη της Λιάνας. Πλάκα θα είχε!

Γιουλικα, του χρόνου θα πάμε Ξάνθη, θα καρναβαλιστούμε όλες εκεί!!!

psvCUWzecGo

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλε ναι, καλή σαρακοστή!

Ντιπες, και εμείς μια απο τα ίδια, έχουμε τρελλό βήχα, αλλά δεν γινόταν να μη πάμε μια βολτίτσα.

καλημερα και καλη σαρακοστη να εχουμε....

περαστικα στα μικρουλια σας!

βρε κατερινιω ειναι πολυ μικρουλα και ειναι λογικο να μην της αρεσει η πολυ φασαρια ακομα, θα δεις που σε λιγα χρονια θα στο ζηταει απο μονη της,της Λιανας εαν εχω καταλαβει σωστα ειναι πιο μεγαλο το κοριτσακι της

Για την ξανθη δεν ξερω θα το σκεφτω!!!!!! γιατι ξερεις το κοινο μου εδω με περιμενει:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

παω να πεταξω χαρταετο της ΑΕΚ βεβαιως βεβαιως:D:D:D

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά!! Καλή Σαρακοστή!!

Λοιπον, της Κλεοπάτρας της άρεσε πολύ εχθές, δεν ήθελε να τελειώσει το καρναβάλι, ούτε παραπονιόταν για κούραση ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν όμως η δασκάλα τους να τους οργανώσει σε πλήρωμα, εμείς απ' αυτά δεν είχαμε ιδέα. Πάντως ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια και εγώ και ο Σαράντος περάσαμε ωραία και ξεφύγαμε λίγο απο την στεναχώρια των τελευταίων ημερών.

@GIOULA Η κόρη μου ειναι 7 ετών, πάει β' δημοτικού.

@ Κατ Ακόμη περιμένουμε να μας τραγουδήσετε την Patty!!! Περιμένουμε μελωδικό τηλεφώνημα!

@Ρένα Εμπρός στα χνάρια που χάραξες βαδίζει το παιδάκι μου, άντε, με το καλό θα στην στείλω και στην Ξάνθη!!

Καλωσήρθαν τα νέα μέλη ioannisp και katerinakriti!

Για την ξανθη δεν ξερω θα το σκεφτω!!!!!! γιατι ξερεις το κοινο μου εδω με περιμενει:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!

Καλησπερα σας!!Καλα να περασουμε!!Γινεται χαμος παλι στην πολη!~!!~~~~

Τελικά περάσατε καλά; Άντε και του χρόνου καρναβαλίστρια! :mrgreen:

καλησπερα:Dτι εγινε καρναβαλιστηκατε;

Όχι, γιατί δεν τρελαίνομαι, αλλά βολτάραμε και είδαμε κόσμο! Σήμερα είδαμε και χιόνι, δυστυχώς για λίγο!!!

RENAH ζεις σε μια απο τις ωραιοτερες πολεις!!!!!!!!

Συμφωνώ! Κι εμένα μ' αρέσει η Καριόκα Σίτυ. Να μην έκανε και τόσο κρύο!!!

Εύχομαι να περάσατε όλοι καλά. Εγώ πέρασα, με οικογένεια, πολύ παιχνίδι με το πιτσιρίκι, φίλους, βόλτα στο χωριό και σήμερα χουχούλιν. (δεν ήταν και για τπτ άλλο σήμερα)

Καλή εβδομάδα να 'χουμε. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

aWyeVfuolT4

dMqgui0hPVU&feature=related

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

great-day_103.gif

:cool::cool::cool:

υπάρχουν στιγμές που είμαι πεσμένη ψυχολογικά και νιώθω "στριμωγμένη" :|. Είναι πολλά που πέφτουν μαζί συν την κρίση που μας δημιουργεί μια περίεργη αβεβαιότητα στη δουλειά... τι να πω :-(. Όμως, σίγουρα, δεν έχουμε παρά να προχωρήσουμε μπροστά και ότι θέλει ο Θεός ας γίνει :rolleyes:

Δυστυχως επικρατει πολυ μεγαλη αβεβαιοτητα και φοβος για το μελλον, αλλα συμφωνω μαζι σου, δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο.

Ένα κομμάτι που μου αρέσει ιδιαιτέρως

OUa5qLqS2ro&feature=related

Καποτε δε μπορουσα ουτε να το ακουσω! Τωρα απολαμβανω να ακουω αυτο το βιολι...!

ο μικρός περνά τη 324η ίωση, οπότε καταλαβαίνετε...

μία ωρίτσα στο mall χτές ίσα ίσα να δείξουμε τις στολές μας και πάλι μέσα τα κεφάλια

άντε χρόνια πολλά κ περαστικά μας

Τα΄χετε δει ολα φετος εσεις ε? Υπομονη, ερχεται η ανοιξη και τελος οι ιωσεις...

Καλημερα! Εμεις καναμε τα γενεθλια του Αντωνη προχθες και χθες χαλαρα στο σπιτι. Αν και μαζευτηκε το σοι ως συνηθως, προτιμησαμε να ξεκουραστουμε γιατι και ηπιαμε την Κυριακη και ξενυχτισαμε. Μπαμπας και γιος αποπειραθηκαν να πεταξουν το χαρταετο απο το μπαλκονι, αλλα ηταν μουφα ο βαζελοαετος, δεν ηταν σωστα ζυγισμενος και εσπασε...

age.png age.png

Βρε ταρα,βρε ταρα!!!

πως να πεταξει ο αετος:rolleyes:ηταν βαρια η ηττα:tongue::tongue::tongue::tongue:

αα και επισης ξεχασα να σας πω,φορεθηκε φετος πολυ ο Σισε:tongue::tongue::tongue:δεν εχετε ιδεα ποσου κυκλοφορουσαν στον δρομο βαμενοι με ασπρο σακακι με βατες και φουστα:shock::rolleyes::tongue::tongue:

tRX1p2.png

1931198p43maccgbb.gif

Βρε ταρα,βρε ταρα!!!

πως να πεταξει ο αετος:rolleyes:ηταν βαρια η ηττα:tongue::tongue::tongue::tongue:

αα και επισης ξεχασα να σας πω,φορεθηκε φετος πολυ ο Σισε:tongue::tongue::tongue:δεν εχετε ιδεα ποσου κυκλοφορουσαν στον δρομο βαμενοι με ασπρο σακακι με βατες και φουστα:shock::rolleyes::tongue::tongue:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

D5Oi_gpXMaI

age.png age.png

Kαλημέραααααααα!!!

Βάζω κάτι επίκαιρο, αν και στη Σαλόνικα χιόνισε λίγο μόνο, τη Δευτέρα, και τώρα μας έχει τρελάνει στις λιακάδες και στο ψοφόκρυο!!!

NFRx4PkXeVM

Συμμαζευτήκατε παίδες;

Εγώ μια σκυλοβαριέμαι σπίτι (ευτυχώς έχω μια μικρή απασχόληση στο σπίτι πλέον), μία βαριέμαι και δεν θέλω να το σκέφτομαι καν, να βγω να ψάξω δουλειά, να παρακαλάω το κάθε λαμόγιο να με προσλάβει. Ασε που ΔΕΝ έχει και δουλειές. Οπότε, τι αγχώνομαι; :tongue::mrgreen:

Καλημέρα, όλη μέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Συμφωνώ! Κι εμένα μ' αρέσει η Καριόκα Σίτυ. Να μην έκανε και τόσο κρύο!!!

Καλησπερα !!!

Χαχαχαχ πολυ με αρεσε το καριοκα σιτυ!!Καλο!!!!!Σιγα που χει κρυο!!!Πριν 20 χρονια να βλεπες!!!!

Ησυχια σημερα.Η μεγαλη στη μαμα μου και η μικρη κοιματα απο τις 2!!!!Ειχα πει θα μπω μσν να κουτσομπολεψω με την φιλη Χριστινα αλλα τελικα κοιμηθηκα και γω και τωρα βλεπω οτι την κοπανησε.

μαεστρια Facebook εχεις;;;;;Αν δεν εχεις να βαλεις να μιλαμε ! Αντε γιατι κοντοζυγωνει ο καιρος που θα γυρισω στη δουλεια και θα ειμαι μεσα ολη μερα.

Φιλακια σε ολες .Δανειζομαι το τραγουδι που εβαλε η Χρισ στο φεις γιατι με αρεσει!!!

13HnYhiE7xU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...