Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ευχαριστουμε κοριτσια να στε καλα ολες.ταρα σημερα εχει και ο γιος σου γενεθλια?να τον χαιρεστε κοπελα μου βρε τι ευαισθητο παιδι εχεις αγαπη μου.το καλυτερο παιδι και να το προσεχεις οταν μεγαλωσει απο τις καλτακες να μην το κανουν οτι θενε.α ρε ψαρακιιιι

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

great-day_46.gif

το 1992 πηγαμε μια πολυ μεγαλη παρεα εκει και καναμε σπιτια με τα κλαδια απο τους φοινικες μερικοι βρηκανε ωραιες καβαντζες μεσα σε δεντρα που ηταν σαν μικρα δωματια και αλλοι ειχαν σκηνακια.πηγαμε για μια βολτα για 2-3μερες και κατσαμε δυο βδομαδες και καποιοι απο τους φιλους ξεχαστηκαν και βγαλαν το καλοκαιρι εκει.δεν ηταν τουριστικο θερετρο τοτε για να πας επρεπε να κανεις καταβαση ή να παρεις το πλοιαρακι απο την πλακια,ειχε δυο παραγκες που μας προμηθευε με κονσερβες ζαρζαβατια ρακι κρασι και ψαρευαμε απο την θαλασσα σαμπος το φαγητο μας ενοιαζε?το βραδυ μαζευομασταν στην παραλια αναβαμε φωτιες και ημουν στον παραδεισο ολα ηταν δικαμας κρασια γυρνουσαν η μουσικη απο μικρα μπελεκ μεχρι κατι τεραστια και κιθαρες ενας γερμανος επεζε σαντουρι θυμαμε ξεχασμενος απο την εποχη των χιπιδων υπηρχαν και καποιοι που κατεβαιναν πανω απο το ποταμι κατι βραδια γμστ ατομα.μετα απο 3 χρονια πηγε ενας φιλος ξανα εγω του πα να μην ξαναπαει γτ ολοι περασαμε ονειρικα τοτε και θα φαει πικρα και οντος πηγε και ειδε ξαπλωστρες και αυτες τις βαρκουλες που φαινονται στο βιντεο που βρηκα στο τιουμπι.δυστυχως καηκε κιολας μετα απο καποια χρονια χαθηκαν και τα ονοματα μασ απο το δεντρο που σκαλισαμε,και τα παιδια μου τουλαχιστον τα μεγαλα δεν θα δουνε ποτε το φοινοκοδασος ζωντανα παρα μονο απο τις φωτο που εχουμε.

Ωραια περιγραφη!

ταρα σημερα εχει και ο γιος σου γενεθλια?

Προχθες!

YaV-S5ivX3E

age.png age.png

Το αρμα μας ηταν αυτο που δειχνει στα πρωτα 40 δευτερα!!!

Αα ρε περασμενα μεγαλεια!!!!!!!!!!!!!

Του χρονου ομως...το ενα στο καροτσι το αλλο στο χερι..και φυγαμε!!!!!!!!!!!!!!1

και οσοι πιστοι προσελθετε!!!(Κατ υποσχεθηκες.......)

Καλησπερα σας!!Καλα να περασουμε!!Γινεται χαμος παλι στην πολη!~!!~~~~

Το αρμα μας ηταν αυτο που δειχνει στα πρωτα 40 δευτερα!!!

Αα ρε περασμενα μεγαλεια!!!!!!!!!!!!!

Του χρονου ομως...το ενα στο καροτσι το αλλο στο χερι..και φυγαμε!!!!!!!!!!!!!!1

και οσοι πιστοι προσελθετε!!!(Κατ υποσχεθηκες.......)

Καλησπερα σας!!Καλα να περασουμε!!Γινεται χαμος παλι στην πολη!~!!~~~~

Ρενάκι αύριο η Κλεοπάτρα παρελαύνει στου Ρέντη ως "χαμόγελο του παιδιού"!! Καλή διασκέδαση σε όλους και του χρόνου να'στε καλά να παρελάσετε και εσείς!

Διαφημίσεις

n4RjJKxsamQ

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Εσύς, αντε που είσαι, ανησυχήσαμε, αλήθεια!

Εύχομαι για τους πατεράδες σας να πάνε όλα καλά!!! Και γρήγορα να συλλέξεις τα ωάριά σου! Ολα καλά θα πάνε κοπέλα μου, μην ανησυχείς!!

Κατερινάκι μου σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, υπάρχουν στιγμές που είμαι πεσμένη ψυχολογικά και νιώθω "στριμωγμένη" :|. Είναι πολλά που πέφτουν μαζί συν την κρίση που μας δημιουργεί μια περίεργη αβεβαιότητα στη δουλειά... τι να πω :-(. Όμως, σίγουρα, δεν έχουμε παρά να προχωρήσουμε μπροστά και ότι θέλει ο Θεός ας γίνει :rolleyes:

Εμένα πάντως μου είχε αρέσει αυτό απο γαλλική συμμετοχή στη γιουροβίζιον. Ααααα, δεν ήξερα ότι το poupee de cire είναι γιουροβιζιονικό τραγούδι. Μια που πήραμε φόρα ας το ακούσουμε και αυτό

Και κάτι άσχετο, αλλά αγαπημένο απο την Αμινά

Παλιά η Γαλλία έστελνε πολύ ωραία κομμάτια στη Γιουροβίζιον αλλά πλέον δεν τους ενδιαφέρει. Οι γάλλοι δεν είναι και τρελά fun του θεσμού κι έτσι πιστεύω ότι έχουν μια γενική αδιαφορία του να βρουν κάτι καλό για να στείλουν. Την Αμινά δεν την ήξερα, πολύ ενδιαφέρον το κομμάτι :)

Ευχαριστούμε! Κερνάμε τούρτα

Να χαίρεσαι και τον άντρα σου που γιορταζε και πολύ ωραία τη τουρτίτσα συγχαρητήρια :D :D :D

αρακα:tongue::tongue::tongue:και ειναι για φαγωμα:tongue:και μην φοβασαι εχω μπει στον ρυθμο του καρναβαλιου τωρακαι δεν χαλιεμαι ευκολα

esys περαστικα σας βρε κοριτσακι και καλη δυναμη αντε κοντευεις στον στοχο σου

Δεν μπορώ να τη φανταστώ τη στολή αλλά θα πρέπει να έχει αρκετή φαντασία. Και του χρόνου να είστε καλά να το ξαναντίσεις :D

Ευχαριστώ και για τις ευχές και ας ελπίσουμε ότι πράγματι ο στόχος δε θα είναι μακριά, πολύ πίεση και οικονομική εξόντωση :rolleyes:

Aφιερωμενο στο γιο μου!

Να τα εκατοστήσει, να το χαιρόσαστε :D

κοριτσια σας ευχαριστω .σημερα βγηκαμε

Περαστικά να είναι κουφετάκι

ola κλ θα πανε κοριτσια και ο θεος να φιλαει τα παιδακια μας.ο μικρος ειναι απλα επανω μου συνεχεια θα το ξεπερασουμε ομως και αυτο.σας ευχαριστω για τα λογια σας,ταρα μου θυμησες με το αρθρο την πρεβελη

LqhhR5FWm88&feature=related

το 1992 πηγαμε μια πολυ μεγαλη παρεα εκει και καναμε σπιτια με τα κλαδια απο τους φοινικες μερικοι βρηκανε ωραιες καβαντζες μεσα σε δεντρα που ηταν σαν μικρα δωματια και αλλοι ειχαν σκηνακια.πηγαμε για μια βολτα για 2-3μερες και κατσαμε δυο βδομαδες και καποιοι απο τους φιλους ξεχαστηκαν και βγαλαν το καλοκαιρι εκει.δεν ηταν τουριστικο θερετρο τοτε για να πας επρεπε να κανεις καταβαση ή να παρεις το πλοιαρακι απο την πλακια,ειχε δυο παραγκες που μας προμηθευε με κονσερβες ζαρζαβατια ρακι κρασι και ψαρευαμε απο την θαλασσα σαμπος το φαγητο μας ενοιαζε?το βραδυ μαζευομασταν στην παραλια αναβαμε φωτιες και ημουν στον παραδεισο ολα ηταν δικαμας κρασια γυρνουσαν η μουσικη απο μικρα μπελεκ μεχρι κατι τεραστια και κιθαρες ενας γερμανος επεζε σαντουρι θυμαμε ξεχασμενος απο την εποχη των χιπιδων υπηρχαν και καποιοι που κατεβαιναν πανω απο το ποταμι κατι βραδια γμστ ατομα.μετα απο 3 χρονια πηγε ενας φιλος ξανα εγω του πα να μην ξαναπαει γτ ολοι περασαμε ονειρικα τοτε και θα φαει πικρα και οντος πηγε και ειδε ξαπλωστρες και αυτες τις βαρκουλες που φαινονται στο βιντεο που βρηκα στο τιουμπι.δυστυχως καηκε κιολας μετα απο καποια χρονια χαθηκαν και τα ονοματα μασ απο το δεντρο που σκαλισαμε,και τα παιδια μου τουλαχιστον τα μεγαλα δεν θα δουνε ποτε το φοινοκοδασος ζωντανα παρα μονο απο τις φωτο που εχουμε.

Εγώ δεν το είχα επισκεφθεί τόσο παλιά αλλά πριν 7 χρόνια, αυτό που περιγράφεις είναι πολύ όμορφο και εμείς δεν το είδαμε. Αυτό που αντικρίσαμε ήταν ένα όμορφο τοπίο και έντονα τουριστική ανάπτυξη. Σίγουρα οι επόμενες γενιές δε θα έχουν την ευκαιρία να τα ζήσουν τίποτε απ'όλα αυτά :mad:

Ρενάκι αύριο η Κλεοπάτρα παρελαύνει στου Ρέντη ως "χαμόγελο του παιδιού"!! Καλή διασκέδαση σε όλους και του χρόνου να'στε καλά να παρελάσετε και εσείς!

Φαντάζομαι τι καμάρι θα έχετε :D. Μπράβο παιδιά και του χρόνου :D

Ένα κομμάτι που μου αρέσει ιδιαιτέρως

OUa5qLqS2ro&feature=related

esys να σε κλ κοριτσι μου.και ναι οταν περνας σε ενα μερος κλ δεν ξαναπας.το φιλαρακι μου που πηγε στην πρεβελι εφαγε μεγαλη πικρα μετα.τα ματαλα τα κλεισαν την πρεβελι την καταστρεψαν πρωτα και μετα την μπουρλοτιασαν.κριμα.εγω παντος θα ηθελα να μουν εκει.

dBJnoMP1Uyc

921477wc2fyvv2y2.gif

zw5pAshxY80

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

καλησπερα:Dτι εγινε καρναβαλιστηκατε; εμας για αλλη μια χρονια ο καιρος μας τα χαλασε:-(αν και οι πιο θερμοι καρναβαλιστες ουτε που την ακουνε καθολου:tongue:εγω μολις ειδα τον καιρο ετσι ουτε που εκανα τον κοπο να παω:tongue::tongue:φοβηθηκα γιατι δεν ηθελα να αρρωστησω σαν και περυσι και επειδη το γκρουπ ηταν μεγαλο θα εβγαινε περιπου στις 5 η ωρα οποτε ειπα αστο καλυτερα,του χρονου με το μπεμπακο μου:-P:razz::-P

hlP93GiUqEw

RENAH ζεις σε μια απο τις ωραιοτερες πολεις!!!!!!!!

tRX1p2.png

pR7benLiU_w&feature=related

Hellen Rowland,

9BMwcO6_hyA

Hellen Rowland,

καλησπερα:Dτι εγινε καρναβαλιστηκατε;

φυσικαααα!!!!μετα απο αρκετα χρονια εκανα clubbing!:D:cool:

και ο καπταιν baby sitting!:mrgreen:

Καλημερα και Καλη Σαρακοστη σε ολους!

Καλωσοριζουμε και τα νεα μελη ioannisp και katerinakriti

(ειδατε ποοοσο καλη ειμαι,δεν μιλησα καθολου:tongue:)

g_enNmzWn6Y

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...