Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Στον προεμφυτευτικο που εκανα έλεγξαν 22 χρωμοσώματα κ ένα Χ/Υ. Ε δε τα λες κ λίγα. 

Το ΑΑ δεν σημαίνει υγιή βλαστοκύστη εσωτερικά 

Σε περίπτωση μη εμφυτευσης θεωρώ συντρέχει άλλος λόγος 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ευχαριστώ!

Για δείτε εδώ

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=266857&cid=13

να τον χαιρεσαι Κατερινα κι εσυ και η Ελε!:D

στο Terra vibe ερχονται?χαλαστηκα τωρα......:evil:

Εμ, θα σκασω μονο αυτους βλεπω τωρα........δεν γινεται.......!

και πολυ καλα κανεις!:D

Σας βαρυνα αλλα δεν πειραζει θα συνηθισετε.......:)

καθολου δεν μας βαρυνες!συνεχισε ετσι!:D

εγω παω μεχρι την πολη μου:cool:

T0M6mOk6oR4

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιούλα, τον μικρό τι τον ντύσατε? Χιχιχι, λουκουμάκι!!!! Αντε δώστου φιλάκια απο μένα!!!!

Και για να μη χαλάσουμε τη διάθεση της Γιούλας

αρακα:tongue::tongue::tongue:και ειναι για φαγωμα:tongue:και μην φοβασαι εχω μπει στον ρυθμο του καρναβαλιου τωρακαι δεν χαλιεμαι ευκολα

Νο1 για μένα!!!

like!!!like!!!like!!!!

και ναι και εγω στημενη στην τηλεοραση ημουν και το καταευχαριστηθηκα

Ευχαριστούμε!

Κερνάμε τούρτα

IMGP1541.jpg

IMGP1543.jpg

καταρχιν να τον χαιρεσαι!!κατα δευτερον τι υπεροχη τουρτα ειναι αυτη(εμοτικον με καραγουρλομενα ματια)

δεν την ξαναπαταω και να ρωτησω εαν την εφτιαξες εσυ;;;;πες οχι πες οχι εαν ναι εισαι επαγγελματιας και θελω και λεπτομερειες

Yi52HjJbwVQ

κουφετο περαστικα στο παιδι

esys περαστικα σας βρε κοριτσακι και καλη δυναμη αντε κοντευεις στον στοχο σου

tRX1p2.png

Καλησπέρα!

Γιούλα ναι, εγώ την έφτιαξα, είχα δει φωτό στο φόρουμ και οπτικά μου άρεσε!

Δεν είναι δύσκολο, έτοιμο παντεσπάνι, κρέμα (όχι ετοιμη, αλλά εύκολη), γκοφρέτες, σαντυγί, παπάκια και βουαλά!

Ταρούλα το κάτωθι άσμα για τον γαργαλίτσα σου!

GLvohMXgcBo

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

κοριτσια σας ευχαριστω .σημερα βγηκαμε αφου ημασταν απο την κυριακη το βραδυ τελικα με εισαγωγη πολλες παρατυπιες και αν δεν ημουν του χωρου θα γινονταν ακομη περισσοτερες.η ουσια ειναι οτι το παιδι θα μπορουσε να εχει και το δοντι που εφυγε αλλα τωρα θα παμε στους δυο μηνες για να τον δει ο γναθοχειρουργος και στους 6 θα κανουμε πανοραμικη για να δουμε αν και ποσο ζημια υπαρχει στα μονιμα σημερα δεν εχω χρονο ο μικρος εχει παθει παρακρουση απο το μεσσημερι που φτασαμε και ημαστε ολοι απο πανω του θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη καλο βραδυ

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

great-day_50.gif

Καλημερα! Ευχαριστω για τις ευχες!

Κατερινα, περιμενω συνταγη για λεμον παιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Για την τουρτα σου τι να πω? Ειπαμε...θελω μαθηματα!!!

Περαστικα στον κουφετογιο. Μιλαμε εχω παθει σοκ απο το μεγεθος της ζημιας που επαθε το παιδι. Προχθες εσπρωξε ο Αντωνης τη Μαριαλενα, επεσε με το προσωπο κατω, και οταν σηκωθηκε και ειδα αιματα γυρω απο το στομα τρελλαθηκα! Ευτυχως δεν ηταν δοντι (εχω σπασει εγω δοντι επειδη με εριξε κατω ο αδερφος μου), σκιστηκαν τα χειλη της. Της εβαλα παγο, πρηστηκε λιγο, αλλα την αλλη μερα ηταν καλα. Η πλακα ηταν οτι εγλυφε συνεχως το αιμα το μικρο μου βαμπιρακι!:tongue:

age.png age.png

καλημερα!

ταρα να τον χαιρεσαι τον γιο σου να τον δεις οπως επιθυμει!!

birthday13.gif

κουφετο περαστικα στον μικρο σου

τα παιδια ειναι απροβλεπτα απλα παντα λεω αφου ειναι κατι περαστικο,τελος καλο ολα καλα

R-fJ9ROrW08&feature

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

ola κλ θα πανε κοριτσια και ο θεος να φιλαει τα παιδακια μας.ο μικρος ειναι απλα επανω μου συνεχεια θα το ξεπερασουμε ομως και αυτο.σας ευχαριστω για τα λογια σας,ταρα μου θυμησες με το αρθρο την πρεβελη

LqhhR5FWm88&feature=related

το 1992 πηγαμε μια πολυ μεγαλη παρεα εκει και καναμε σπιτια με τα κλαδια απο τους φοινικες μερικοι βρηκανε ωραιες καβαντζες μεσα σε δεντρα που ηταν σαν μικρα δωματια και αλλοι ειχαν σκηνακια.πηγαμε για μια βολτα για 2-3μερες και κατσαμε δυο βδομαδες και καποιοι απο τους φιλους ξεχαστηκαν και βγαλαν το καλοκαιρι εκει.δεν ηταν τουριστικο θερετρο τοτε για να πας επρεπε να κανεις καταβαση ή να παρεις το πλοιαρακι απο την πλακια,ειχε δυο παραγκες που μας προμηθευε με κονσερβες ζαρζαβατια ρακι κρασι και ψαρευαμε απο την θαλασσα σαμπος το φαγητο μας ενοιαζε?το βραδυ μαζευομασταν στην παραλια αναβαμε φωτιες και ημουν στον παραδεισο ολα ηταν δικαμας κρασια γυρνουσαν η μουσικη απο μικρα μπελεκ μεχρι κατι τεραστια και κιθαρες ενας γερμανος επεζε σαντουρι θυμαμε ξεχασμενος απο την εποχη των χιπιδων υπηρχαν και καποιοι που κατεβαιναν πανω απο το ποταμι κατι βραδια γμστ ατομα.μετα απο 3 χρονια πηγε ενας φιλος ξανα εγω του πα να μην ξαναπαει γτ ολοι περασαμε ονειρικα τοτε και θα φαει πικρα και οντος πηγε και ειδε ξαπλωστρες και αυτες τις βαρκουλες που φαινονται στο βιντεο που βρηκα στο τιουμπι.δυστυχως καηκε κιολας μετα απο καποια χρονια χαθηκαν και τα ονοματα μασ απο το δεντρο που σκαλισαμε,και τα παιδια μου τουλαχιστον τα μεγαλα δεν θα δουνε ποτε το φοινοκοδασος ζωντανα παρα μονο απο τις φωτο που εχουμε.

921477wc2fyvv2y2.gif

κοριτσια σας ευχαριστω .σημερα βγηκαμε αφου ημασταν απο την κυριακη το βραδυ τελικα με εισαγωγη πολλες παρατυπιες και αν δεν ημουν του χωρου θα γινονταν ακομη περισσοτερες.η ουσια ειναι οτι το παιδι θα μπορουσε να εχει και το δοντι που εφυγε αλλα τωρα θα παμε στους δυο μηνες για να τον δει ο γναθοχειρουργος και στους 6 θα κανουμε πανοραμικη για να δουμε αν και ποσο ζημια υπαρχει στα μονιμα σημερα δεν εχω χρονο ο μικρος εχει παθει παρακρουση απο το μεσσημερι που φτασαμε και ημαστε ολοι απο πανω του θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη καλο βραδυ

Περαστικα κοριτσι μου, Χρονια πολλα στους εορταζοντες.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...