Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

xaxaxxax

τωρα διαβασα τα προηγουμενα!!!χαχαχα Παλι η καγκουροροκου τρομαζει τον κόσμο;;;Αχαχαχαχα Μη μασας Angel, η Μαιρα εχει μεινει ακομα στην εποχη των παγετωνων!!Αχαχαχα ακομα Alice Cooper ακουει!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χριστινα εδω ειμαι ειπαμε....Δεν θα αρχισω παλι να δουλευω;;;;Θα δειτε εσεις!~!!!(σοβαρη απειλη ηταν αυτη)

:mrgreen: (κι αν δεν έφυγαν ακόμη και σκάσουν μύτη θα τους βάλω τους bronski beat)

Και δεν το βάζουμε?

6NuuN6n0egA

Δεν νιώθετε ότι θα βγει ο Μπίλιας και η παρέα απο το Ροδα τσάντα και κοπάνα?

Πάντως πολύ τον αγαπώ τον Τζίμι

F0zltfkvwfg

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Γιούλα, τον μικρό τι τον ντύσατε? Χιχιχι, λουκουμάκι!!!! Αντε δώστου φιλάκια απο μένα!!!!

Και για να μη χαλάσουμε τη διάθεση της Γιούλας

FaHuzkyurC0

cdhu1fC_f4E

για να μην σας μεινω με τον βηχα μου,σημερα ειχαμε ενα ατυχημα με τον μικρο,επαιζε με τα μεγαλα αδερφια του με μπαλονια στο σαλονι και σκονταψε και χτυπησε στο επιπλακι της τηλεορ.το ενα δοντι εφυγε ολοσχερος το αλλο κρεμεται και εκοψε τον χαληνο του και εχει ξεσκισει σε διαφορα σημεια τα ουλα του.τον παμε στο γεννηματα παιδοχ.οχι μας λεει παντε τον οδοντ.το παμε αγ.παυλο οχι μας λεει θελει παιδοχ.του λεμε απο κει ερχομαστε-το αιμα ποταμι-ε τοτε δεν θελαν το περιστατικο γτ χρειαζετε αναισθησια για το ραψιμο θα βαλουμε σκονη για να σταμτησει το αιμα και ισως μεινουν σημαδια.αυριο παιδοοδοντιατρο πρωι πρωι

921477wc2fyvv2y2.gif

Νο1 για μένα!!!

xFrGuyw1V8s

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! :mrgreen:

Ειδικά σε μια ταινία, "H Μυριελ παντρεύεται" ή κάπως έτσι (http://www.imdb.com/title/tt0110598/) το συγκεκριμένο κομμάτι κλέβει την παράσταση!

Καλή εβδομάδα παίδες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Κουφετάκι πως είναι το παιδί? Μη στεναχωριέσαι για τα δόντια, θα ξαναβγουν, και τα σημάδια θα φύγουν. Καλή δύναμη εύχομαι, πες μας νέα μόλις γυρίσετε απο παιδοοδοντίατρο.

a-monday-again.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Λυσσαξατε παλι...

Κουφετο, περαστικα στο παιδι. Τελικα οντως τα περισσοτερα ατυχηματα στα παιδια γινονται μεσα στο σπιτι...και αυτες οι γωνιες των επιπλων ειναι φονικες.

Ειμαστε τριτη μερα σημερα χωρις θερμανση, γιατι ο απο πανω δεν παρηγγειλε πετρελαιο...με τοσο κρυο...

Εχουμε αναψει τζακι, κλιματιστικο + υγραντηρας, και σομπα στο μπανιο. Ειμαι μεσα στα νευρα...:evil:

vHDA5nHlDrQ

age.png age.png

Ειμαστε τριτη μερα σημερα χωρις θερμανση, γιατι ο απο πανω δεν παρηγγειλε πετρελαιο...με τοσο κρυο...

Ακόμα ρε κορίτσι;;; Δεν θα 'ρθει σήμερα να βάλετε;

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif από τη συννεφιασμένη - τι πρωτότυπο - Σαλόνικα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

xaxaxxax

τωρα διαβασα τα προηγουμενα!!!χαχαχα Παλι η καγκουροροκου τρομαζει τον κόσμο;;;Αχαχαχαχα Μη μασας Angel, η Μαιρα εχει μεινει ακομα στην εποχη των παγετωνων!!Αχαχαχα ακομα Alice Cooper ακουει!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χριστινα εδω ειμαι ειπαμε....Δεν θα αρχισω παλι να δουλευω;;;;Θα δειτε εσεις!~!!!(σοβαρη απειλη ηταν αυτη)

o jhonny cash που ακους εσυ,αληθεια, σε ποια εποχη ειναι?μηπως των βροντοσαυρων???εεεεεεεεεεεεεεεε????:shock::shock::shock::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΟΥΦΕΤΟ περαστικα στο μικρο και περαστικα στις μουφες της παρεας!!!:tongue::tongue::tongue:

9Kgk8xm707U

1958530te2chmztha.gif

καλημέρα σε όλους και όλες. Ελπίζω να είσαστε καλά καθόσον δεν έχω το χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες από το Γενάρη μέχρι σήμερα για να μάθω τα πάντα. Στη σελίδα πιο πάνω μόνο κατάφερα να διαβάσω δυο τρια πράγματα. Περαστικά στο μικρό Κουφετάκι και σε σένα TARA τι να πω με το καλοριφέρ; φαντάζομαι ότι με τόσο κρύο που έχει δε θα έχετε κι υπομονή. Ελπίζω όλα να διορθωθούν.

Εγώ δεν έχω να σας πω πολλά νέα μιας και η ζωή μου συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό όλο αυτό το διάστημα. Ο πεθερός μου συνεχίζει χημειοθεραπεία (δε θυμάμαι αν σας είχα πει ότι η βιοψία είχε βγει και ο γιατρός συνέστησε χημειοθεραπείες), ο πατέρας μου με την ενδονοσοκομειακή λοίμωξη συνεχίζει μια σταθερή πορεία και εγώ συνεχίζω να συλλέγω ωάρια για να κάνω εξωσωματική (προς το παρόν έχουμε μαζέψει περιπου τα μισά από αυτά που χρειάζονται). Κατά τ'άλλα χαρά και εργασία!!

Παρακολουθήσατε το charts show χθες; και εγώ το είδα σιδερώνοντας. Μα θύμησε την εφηβεία μας πάλι.

Λοιπόν φλυαρώ, ποσο καιρό έχετε να ακούσετε γαλλικό τραγούδι :tongue: Από τη Γιουροβίζιον είναι αλλά νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα που έχουν περάσει

ccMjv-sDc_U

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...