Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χίλια συγνώμη , αν σας κατηγόρησα άδικα!!!!!!!!:oops:

Αλλά πρέπει να παραδεχθείτε ότι για κάποιον που δεν σας ξέρει καθόλου και δεν ξέρει και τον τρόπο που μηλάτε μεταξή σας, ακούστηκε κάπως..........

SORRY!!!!!

Διαφημίσεις

γκχμ τι μου θυμιζει αυτο τι μου θυμιζει?χαχαχαχαχα ασε αγγελομαμα θα τις μαθεις ειναι ξωτικα απο αλλο κοσμο οι κορες εδω.

Από εδω και πέρα, θ'ελω για όλα μια εξήγηση..... Ασε δεν την ξαναπατάω έτσι! Χα!

Maira!!!! Πανω απ'όλα σε σένα χρωστάω μια ένα μεγάλω SOOOOOORRY!

Ειδικά για την Μάιρα που σε τρομοκράτησε κανένα συγγνώμη!!! Αντε γιατί και εγώ της τα έχω μαζεμένα! Δεν με αφήνει να χτίσω βιβλιοπωλείο στο citiville στο facebook! Μου είπε να χτίσω και μετά το έδωσε σε άλλη φίλη της.

Αλλά την συγχωρώ γιατί είμαι και καλός άνθρωπας. Αλλά αν, λέω αν σε ξανατρομοκρατήσει, θα έχει να κάνει μαζί μου, ένας άνθρωπος βρέθηκε να ποσταρει εντιτορς, δεν θα τον διώξουμε.

Κουφέτο κρύωσες και βήχεις?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ειδικά για την Μάιρα που σε τρομοκράτησε κανένα συγγνώμη!!! Αντε γιατί και εγώ της τα έχω μαζεμένα! Δεν με αφήνει να χτίσω βιβλιοπωλείο στο citiville στο facebook! Μου είπε να χτίσω και μετά το έδωσε σε άλλη φίλη της.

Αλλά την συγχωρώ γιατί είμαι και καλός άνθρωπας. Αλλά αν, λέω αν σε ξανατρομοκρατήσει, θα έχει να κάνει μαζί μου, ένας άνθρωπος βρέθηκε να ποσταρει εντιτορς, δεν θα τον διώξουμε.

Θα το έχω υπ'οψη......:rolleyes:

Να και ένα που κολλάει τώρα (αρκεί να προσέξετε τους στοίχους και να καταλάβετε το "βαθύτεο νόημα....)

ASCFtxWRbbE

Ελπίζω να κάνω μία καινουρια αρχή εδω!

Καλό βράδυ!

Τι να πω.... μ'έπιασε και έκανα post ότι μου άρεσε. Απ'ότι φαίνεται διάλεξα λάθος μέρος να το κάνω.:(

Συγνώμη αν σας ενόχλησα με τα post μου!

καλε μην τρελενεσαι:tongue::tongue:και εμενα στη αρχη κατι τετοια μου ελεγε αλλα οπως βλεπεις ακομα εδω:rolleyes::tongue:

Για να καταλαβεις' date=' για πλακα εχουμε καταταχτει συμφωνα με τα μουσικα μας γουστα. Η maira ειναι το μεταλλο της παρεας, εγω ειμαι στο rock, hard rock, blues, και πειραζουμε π.χ. τη Χριστινα που της αρεσουν τα ΄80ς ή τον depeche που ακουει γκοθομαυριλα!!!:mrgreen: Ετσι λοιπον εμεις ειμαστε οι ροκαδες, και οι υπολοιποι οι μουφοροκαδες!!!:lol:[/color']

χα χα χα στην μουφα στην μουφα εγω:tongue::tongue::tongue:

Μην ανησυχείς βρε Αγγελομαμούλα!!! Η Μάιρα εμένα και την Χριστίνα βρίζει, ίσα ίσα που εσένα πρέπει να σ' έχει πάρει με καλό μάτι!!!!

Ολα τα κορίτσια εδώ είναι πολύ εντάξει, απλά έχουμε λίγο περίεργο χιούμορ!

αυτο ακριβως!!!

μολις γυρισα απο παρτακι και επειδη ειμαι σε διαθεση καρναβαλικη σας χαλαω το ροκαδικο και βαζω απο τις μουφες που λεγαμε:tongue::tongue::tongue:

kxh5xp9sYbY

xcrubZtHEtY&feature

και φυσικα!!!!!!!!

0VCsu5z3ziA

μην με βρισετε ολες μαζι:tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Υποθετω παρεξηγηθηκες γι αυτο το ποστ? Αχ ρε καπετανισσα, μονιμως τρομοκρατεις τον κοσμο!!!

Οχι κοριτσι μου, δεν πηγαινε για σενα αυτο! Εδω ειμαστε μια πολυ αγαπημενη παρεα, που απλα μας αρεσει να αλληλοπειραζομαστε! Απλα εσυ, δε μας γνωριζεις, και λογικο ηταν να παρανοησεις τα λογια αυτα! Καμια σχεση ομως, σε διαβεβαιωνω!!!

Για να καταλαβεις, για πλακα εχουμε καταταχτει συμφωνα με τα μουσικα μας γουστα. Η maira ειναι το μεταλλο της παρεας, εγω ειμαι στο rock, hard rock, blues, και πειραζουμε π.χ. τη Χριστινα που της αρεσουν τα ΄80ς ή τον depeche που ακουει γκοθομαυριλα!!!:mrgreen: Ετσι λοιπον εμεις ειμαστε οι ροκαδες, και οι υπολοιποι οι μουφοροκαδες!!!:lol:

εμεσως να με ξεμπροστιαξεις εσυ!!!οριστε μας!σε διορισε κανεις δικηγορο?εε???:tongue:

Χίλια συγνώμη ' date=' αν σας κατηγόρησα άδικα!!!!!!!!:oops:

Αλλά πρέπει να παραδεχθείτε ότι για κάποιον που δεν σας ξέρει καθόλου και δεν ξέρει και τον τρόπο που μηλάτε μεταξή σας, ακούστηκε κάπως..........

SORRY!!!!![/quote']

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Maira!!!! Πανω απ'όλα σε σένα χρωστάω μια ένα μεγάλω SOOOOOORRY!

η συγγνωμη εξαρταται απο τα τραγουδια που θα βαζεις!χα:tongue:

Από εδω και πέρα' date=' θ'ελω για όλα μια εξήγηση..... Ασε δεν την ξαναπατάω έτσι! Χα![/quote']

σιγα μην τα εξηγουμε και ολα!:cool:

Κουφέτο κρύωσες και βήχεις?

κι αλλος δικηγορος απο δω!η εισαι η βοηθος της ΤΑΡΟΒΙΑς??:mrgreen:

παρτε αυτα για καλημερα:mrgreen:

KOqk_q4NLLI&feature=related

omZUFc-uzLs&feature=related

8)8):cool::twisted:

1958530te2chmztha.gif

Αφιερωμένο στην Maira

ivU2crJSv8w

:cool::cool::cool:

Σα δε ντρέπεσαι ρε να μας διώχνεις. Ουρτ, να φύγεις εσύ να πας αλλού και να πάρεις κι όλο το μέταλλο μαζί σου. Αμα θέλει κι η Ταρα πάρτη μαζί για παρέα!

Ελα Ρένα, Λιάνα, ομάδα, βγείτε, τις έδιωξα :mrgreen: (κι αν δεν έφυγαν ακόμη και σκάσουν μύτη θα τους βάλω τους bronski beat)

WN6Op3.png

1156694iu5wmu0lnm.gif

Σα δε ντρέπεσαι ρε να μας διώχνεις. Ουρτ, να φύγεις εσύ να πας αλλού και να πάρεις κι όλο το μέταλλο μαζί σου. Αμα θέλει κι η Ταρα πάρτη μαζί για παρέα!

Ελα Ρένα, Λιάνα, ομάδα, βγείτε, τις έδιωξα :mrgreen: (κι αν δεν έφυγαν ακόμη και σκάσουν μύτη θα τους βάλω τους bronski beat)

Νομιζεις οτι θα φυγουμε! Το τοπικ ονομαζεται ΡΟΚΑΔΕΣ...οχι ΜΟΥΦΟΡΟΚΑΔΕΣ...!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Παιζουν αποψε...

QkvcM0JadEY

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...