Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω την αλήθεια δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ γιατί είχα καυτά υγρά στο λαιμό συνέχεια Αλλά με μυρωδιές αγγουριού δεν αντέχω καμιά στιγμή της ημέρας, αηδία!

:lol::lol::lol::lol::lol:

οκ ...καταλαβαμε ...εσυ ...το αγγουρι μονο το μυριζεις......:tongue:

----------------------------------------------------------------------

Γεια σας κοριτσια!

πολυ ωραια μερα και η σημερινη!!

τοσες βολτες ουτε το καλοκαιρι δεν ειχα κανει!:shock:

χαιρετω και τη Dimitra83 ! η οποια για αρχη καλα το παει....:cool:

στις υπολοιπες ενα μεγαλο ΓΕΙΑ!!!

ΤΟΥΦΑΚΟ περαστικα οτι και να ειναι!!!

t5jaRipA5_M

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Dimitra83 καλωσήρθες στη ροκοπαρέα μας. Συγχαρητήρια στα παιδάκια σου που ακούνε Rammstein και Nightwish.Προχωρημένα τα βρίσκω!

Της Κλεοπάτρας αγαπημένο ροκ κομμάτι είναι το Iron Man του Ozzy και το Master of Puppets-Metallica.

Dimitra83 καλωσήρθες στη ροκοπαρέα μας. Συγχαρητήρια στα παιδάκια σου που ακούνε Rammstein και Nightwish.Προχωρημένα τα βρίσκω!

Της Κλεοπάτρας αγαπημένο ροκ κομμάτι είναι το Iron Man του Ozzy και το Master of Puppets-Metallica.

4Dt5BVVAMGg

_z-hEyVQDRA

τετοια ασματα ΛΙΑΝΑ μου οφειλουμε να τα ακουμε!!!!

ευγε στην ΚΛΕΟ!!!

edit

ο Σπυρακης σημερα ειναι πολυ μπουκωμενος και το βραδυ κοιμηθηκε ημικαθιστος :shock:!του βαζω συνεχεια ορο,

λετε να τον πειραξαν οι πολλες βολτες?:rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

lianakleopatra καλως σας βρηκα!ακουω απο 12 χρονων αυτο το ειδος παρα τις αντιθεσεις της μανας μου τοτε:P:p αυτο αφιερωμενο σε σενα κ στα παιδακια σου κ σε οσους τους αρεσει!

GoTcb6vtGEo

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...