Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλε που το βρηκες το τριτο παιδι? Κρυφο μας το ειχες?:tongue:

Κουφετο και Λιανα, το΄χω πει οτι αν ερχοντουσαν ποτε οι Eloy, θα στηνομουν απο τα χαραματα για να ειμαι μπροστα στη σκηνη... Τους λατρευω!

u1Kdv_il5pA

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαζι σου ταρα με σλιπινκγ μπανκγ καφεδες σε θερμο και καβατζα βοτκα!εγω παντος περιμενα αυτους και ηρθαν οταν ημουν εγκυος στον μικρο πριν 4 χρονια ναιιιιιιιιι!!!!

b9uFNHvDBVg

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Στις συναυλιες πινω μπυρα!:mrgreen:

οχι μπυρες βρε!!!φερνουν κατουρημα!!χανεις συναυλια ετσι!!!εκτος και αν εχουμε κανα κουβα διπλα ή παιζει υπαιθρος και οπου λαχει χαχαχααχαχαχα

LGzmXUCnxrE&feature=related

921477wc2fyvv2y2.gif

Τι να πω.... μ'έπιασε και έκανα post ότι μου άρεσε. Απ'ότι φαίνεται διάλεξα λάθος μέρος να το κάνω.:(

Συγνώμη αν σας ενόχλησα με τα post μου!

Τι έγινε βρε Αγγελομαμούλα???

Διαφημίσεις

εννοια σου ομως και παρακολουθω το μπαχαλο που εχει γινει στο καφε μας!:cool:

και ξαναλεω:εδω ειναι καφε ΡΟΚΑΔΩΝ και οχι φλωραδων!να φυγετε να πατε αλλου!:mrgreen::twisted:

Υποθετω παρεξηγηθηκες γι αυτο το ποστ? Αχ ρε καπετανισσα, μονιμως τρομοκρατεις τον κοσμο!!!

Οχι κοριτσι μου, δεν πηγαινε για σενα αυτο! Εδω ειμαστε μια πολυ αγαπημενη παρεα, που απλα μας αρεσει να αλληλοπειραζομαστε! Απλα εσυ, δε μας γνωριζεις, και λογικο ηταν να παρανοησεις τα λογια αυτα! Καμια σχεση ομως, σε διαβεβαιωνω!!!

age.png age.png

Υποθετω παρεξηγηθηκες γι αυτο το ποστ? Αχ ρε καπετανισσα, μονιμως τρομοκρατεις τον κοσμο!!!

Οχι κοριτσι μου, δεν πηγαινε για σενα αυτο! Εδω ειμαστε μια πολυ αγαπημενη παρεα, που απλα μας αρεσει να αλληλοπειραζομαστε! Απλα εσυ, δε μας γνωριζεις, και λογικο ηταν να παρανοησεις τα λογια αυτα! Καμια σχεση ομως, σε διαβεβαιωνω!!!

Μακάρι να έκανα τόσο τεράστιο λάθος! Γιατί πολύ στεναχωρηθηκα.....

Για να καταλαβεις, για πλακα εχουμε καταταχτει συμφωνα με τα μουσικα μας γουστα. Η maira ειναι το μεταλλο της παρεας, εγω ειμαι στο rock, hard rock, blues, και πειραζουμε π.χ. τη Χριστινα που της αρεσουν τα ΄80ς ή τον depeche που ακουει γκοθομαυριλα!!!:mrgreen: Ετσι λοιπον εμεις ειμαστε οι ροκαδες, και οι υπολοιποι οι μουφοροκαδες!!!:lol:

age.png age.png

Μην ανησυχείς βρε Αγγελομαμούλα!!! Η Μάιρα εμένα και την Χριστίνα βρίζει, ίσα ίσα που εσένα πρέπει να σ' έχει πάρει με καλό μάτι!!!!

Ολα τα κορίτσια εδώ είναι πολύ εντάξει, απλά έχουμε λίγο περίεργο χιούμορ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...