Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

W2lY1OtPleg&feature=related

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Depeche ξεχνάς τους Ophelia's Garden, έχουν και αυτοί καλά κομματάκια. Οταν τους είχα πρωτακούσει νόμιζα ότι ηταν ο Cave με αλλέγκρο διάθεση :mrgreen:

zj6xYgQ77Kw

Ολα αυτά τα συγκροτήματα που αναφέρεις, πρέπει να είχαν παίξει πριν τα Χριστούγεννα στο Γκαγκάριν αν δεν κάνω λάθος, νομίζω ότι θυμάμαι την αφίσα.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Κάτι λίγο άκυρο, αλλά το λατρεύω και το βάζω συνέχεια στον μικρό μου...

Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια και τότε ήταν αρκετά "ροκ"

Μιλάει για τον μικρό δράκο Tabaluga που περνάει απο την παιδική ηλικία στην ζωή των "μεγάλων"

Μπορεί να είναι λίγο άσχετο έδω, μετά από όλα (τα ωραία!!!!) που ακούσαμε , αλλά μου αρέσει...... Καλό βράδυ να έχετε!!!!!!

LcPmXkFoYCo

Kαλως την!!Καλωσηρθες!!!!:tongue::tongue:

Τι κανετε φιλες;;;Εγω απο χθες μαθαινω την μπουμπου να κοιμαται μονη της!Εχει πλανταξει στο κλαμα , αλλα ειχαμε φτασει στο σημειο (εκτος απο τον νυχτερινο υπνο που τον επαιρνε βαθια) να την κουναω μια ωρα για να κοιμηθει και μετα να κοιμαται επανω μου!!!Ολη μερα με ενα μωρο πανω σου γινεται;;;Δεν γινεται!!!Καλα τα παμε παντως!!Δεν κοιμαται πολυ για μεσημερι αλλα θα συνηθισει...

Άσε τα πέρασα και εγώ αυτά! Ευτυχός ο Αγγελος το "έπιασε" κατευθείαν!!! 'Ενα βράδυ και ένα μεσημέρι είχαμε τρομερά κλάματα και μετά..τέλος! Με τον μπαμπα του βέβαια δεν πάνε έτσι τα πράγματα γιατί του κάνει όλα τα χατίρια (αλλά μάλλον έτσι πρέπει να είναι!;))

buddy-great-day-dj.jpg

Καπετανισσα που γυρνας και εχεις αφησει ερμαιο το καφε στα χερια τους?

Ευτυχως που σωζουν λιγο την κατασταση το κουφετο και η ellemphriem!

Και για να εξηγουμεθα, μια χαρα ειναι η μεση μου...ασε τη γριουλα να λεει!!!:cool:

uW3nPqPPBDw

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!

Αφού μου βγήκαν τα μάτια σε όλο το Ροκάδες να ψάχνω για ένα συγκεκριμένο κομμάτι που είχε ποστάρει η Τάρα, σας βάζω ένα άλλο που είδα ότι έχουμε καιρό να το ποστάρουμε και είναι αριστούργημα:

Q8YIfrhEZjI

Και αυτό που απλά με εκφράζει αυτό τον καιρό:

AuB3uY5K7Kg

Διαφημίσεις

γεια σου ρε ταρα με τα ωραια σου!!!η γραια δινει ψευδες ειδησεις?αχα!!!!το χρημα ο ερωτας και το ψεμα δεν κρυβονται ομως!!!χαχααχαχα!λιανακλεοπατρα eloy φοβεροι!πως πεζαν την μουσικη αυτη τοτε?τι πινανε οι ανθρωποι!

xytcCjPoHLQ

921477wc2fyvv2y2.gif

και το part 2

EQPdHmCMvKw&feature=related

.οταν ταξιδευαμε παλια εβαζα eloy και τα παιδια ηρεμουσαν μες στο αμαξι,και λεγαμε τι φανταζομαστε ακουγοντας την μουσικη.ο μεγαλος μου ηταν φοβρος στις περιγραφες του.ταξιδευαμε τρελα!!!

921477wc2fyvv2y2.gif

τι πινανε οι ανθρωποι

δεν ξερω τι επιναν,το σιγουρο ομως ειναι οτι εκαναν τεχνη!

Καπετανισσα που γυρνας και εχεις αφησει ερμαιο το καφε στα χερια τους?

Ευτυχως που σωζουν λιγο την κατασταση το κουφετο και η ellemphriem!

Και για να εξηγουμεθα, μια χαρα ειναι η μεση μου...ασε τη γριουλα να λεει!!!:cool:

που να γυρναω ΤΑΡΟΒΙΑ με 3 μικρα παιδια στο σπιτι??ολο κατι θελουν!:rolleyes::evil:

καλυτερα μονος μου εγω κι ο πονος μου,που λεει και το λαικο ασμα:idea:

εννοια σου ομως και παρακολουθω το μπαχαλο που εχει γινει στο καφε μας!:cool:

και ξαναλεω:εδω ειναι καφε ΡΟΚΑΔΩΝ και οχι φλωραδων!να φυγετε να πατε αλλου!:mrgreen::twisted:

8DyziWtkfBw&feature=relmfu

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...