Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!

Οχι μόνο τα κατάφερες, αλλά έβαλες και αγαπημένο κομματι!!!!!! Τους είχες δει περσι? Εγώ δεν τα κατάφερα.

Ενα περίεργο πράγμα (μάλλον πρέπει να το γράψω στο καφέ των μυστηρίων:mrgreen:), από όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος σταμάτησα να πηγαίνω σε συναυλίες, ακόμα και οι smashing pumpkins, για τους οποίους είχα εισητήριο ακυρώθηκαν.:rolleyes::rolleyes:. Μάλλον φέτος θα παρω το αίμα μου πίσω!

Στέγια μου τι κάνεις? Τι κάνει το κουκλί σου, ο αγκαλίτσας σου? Να μου τον φιλήσεις!!!! Και να δώσεις φιλιά στο χωριό μου όταν πας! Ισως έρθουμε 25η, θα μιλήσουμε για κούνιες!

Καλημέρα!!!!!!

Άσε, δεν πήγα να τους δω.....και έχω σκάσει! Ολοι οι φίλοι μου πήγανε και τρελλαθήκανε!!!

Καλημέρα Στέγια! Χαιρομαι που σου αρέσω. Το έχω ανάγκη....περνάω τελευταία κρίση ταυτότητας! Αλλά θα περάσει και αυτό! Χιχι! :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

IaH_S8wWf0c

Τελευταία δοκιμή για σήμερα' date=' μετά πάω να την πέσω......

Για να δούμε!?!?!?[/quote']Μμμμμμμμμ Άι λάικ γιου του!

Καλησπέρα τι κάνετε?

Κατερίνα μου πολλά φιλάκια...

καλώς ήρθες Angel's Mum....Μου αρέσεις.....

Καλώς τη συναδέλφισσα!!!
Eγω νομιζω οτι θα αρεσει περισσοτερο στη Χριστινα γιατι εχει ενα beat που θυμιζει 80's!

Αρχίζει να με ανησυχεί το πόσο καλά με ξέρετε :rolleyes:

WN6Op3.png

Μμμμμμμμμ Άι λάικ γιου του!

:rolleyes:

Οφ κορς γιου λαικ γιου του, το έχουμε καταλάβει! ;)

Α και ήμουν και στους έντιτορς, τότε τους ανακάλυψα

http://www.igogreece.com/GR/GreeceReviews.asp?revCateg=6&id=34

Μα γιατί να μη ξεραινόμαστε απο τότες? Μπαι δε γουέι έχεις θέμα με το χαμηλ μπαταρ. :mrgreen:

Angels mom, που θα πάει θα ξανάρθουν και θα πάμε!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

pV4DcSSeSTY

Τώρα που το έμαθα.......
Ο μικρούλης μου πήγε σήμερα με την γιαγια και τον παππού στο εξωχικό τους, και θα έχω κάποιες μέρες "άδεια"!!!
Τώρα δεν ξέρω τι να πρωτοκάνω! Να να κοιμάμαι όλη μέρα, να κάνω δουλειές που έχουν μήνει πίσω η να βγώ για άπειρες μπύρες και πολύ μουσική?
Από την άλλη βέβαια....κάτι λείπει από το σπίτι :(

Διαφημίσεις

pV4DcSSeSTY

Τώρα που το έμαθα.......

να βγώ για άπειρες μπύρες και πολύ μουσική?

Από την άλλη βέβαια....κάτι λείπει από το σπίτι :(

Πεθαίνω για lakaien τον έχω δει και τις 2 φορές από κοντά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα λόγια είναι περιττά!!!

όπως και oι Diary of dreams...

1G3BVhOutOc

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εννοείται καλή μου ότι θα κάνεις ταβανοθεραπεία και θα βγεις για μπύρες!!! (μπράβο, ωραίες συμβουλές δίνουμε σαν μάνες!)

Πόσο χρονων είναι το αγοράκι σου?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

1,5 χρονών είναι το χαρουμενάκι μου.

Καλά κάνετε και μου δείνετε αυτές τις ωραίες συμβουλές. Είχα αρχήσει να πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία μάνα με τα δικά μου μυαλά!!!!!! Γιαυτό και χάρηκα τόσο πού σας βρήκα εδώ.....

Καλησπέρα σε όλους' date='

είμαι και εγώ μαμα-rock (ή metal, ή industrial, ή punk, ή όπως θέλει να το πεί κανείς) και μου άρεσε πολύ η μουσική που έχετε βάλει εδώ....

Θα χαιρόμουν να μπώ και εγώ στη παρέα σας και να ακούσω και άλλα ωραία κομμάτια!

Καλό βράδυ σε όλους!!!![/quote']

Kαλως την!!Καλωσηρθες!!!!:tongue::tongue:

Τι κανετε φιλες;;;Εγω απο χθες μαθαινω την μπουμπου να κοιμαται μονη της!Εχει πλανταξει στο κλαμα , αλλα ειχαμε φτασει στο σημειο (εκτος απο τον νυχτερινο υπνο που τον επαιρνε βαθια) να την κουναω μια ωρα για να κοιμηθει και μετα να κοιμαται επανω μου!!!Ολη μερα με ενα μωρο πανω σου γινεται;;;Δεν γινεται!!!Καλα τα παμε παντως!!Δεν κοιμαται πολυ για μεσημερι αλλα θα συνηθισει...

Αντε να σας βαλω καμια ελληνικουρα γιατι καιρο εχετε!!!

YknMpgA8Gus

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...