Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ρένα και Μαεστρία, δυστυχώς έχω πάντα στο μυαλό μου την Αμαλία (http://fakellaki.blogspot.com/2007_05_01_archive.html) και είμαι λίγο φοβισμένη όσον αφορά τους πόνους της
Αχ τι μου έκανες... Τόσα χρόνια απέφευγα να το διαβάσω και σήμερα βαλάντωσα...

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!

Λοιπόν εγώ έχω μια κόρη, η οποία παραπονιέται συνεχώς ότι πονάει, μια τα μάτια της, μια η μέση της, μια το πόδι της, μια τα φρύδια της. Την είχα πάει παιδίατρο πριν μια βδομαδα και δεν είχε κάτι, σήμερα θα ξαναπάμε. Βέβαια εύχομαι να μην έχουμε τίποτα, αλλά γίνεται να μου παραπονιέται το παιδί ότι πονάει και να μην το ψάξω?

αχ τελικα τα παιδια μας δοκιμαζουν:rolleyes:ψαξτο απλα μην τρελενεσαι γιατι σχεδον ολα τα παιδια περνανε την φαση του και καλα πονου:confused:οταν ξεκινησε ο μεγαλος μου παιδικο τοτε ξεκινησε την ιστορια του ποναει η κοιλια μου,αναλογα την ημερα και την ορεξη του τον ποναγε λιγο,

πολυ,παρα πολυ

φυσικα τον πηγαμε οχι μονο σε εναν γιατρο του καναμε υπερυχο ολοι μας ελεγαν το ιδιο οτι δεν εχει τιποτα και οπως τελικα δεν ειχε κατι το χρησιμοποιουσε οποτε δεν ηθελε να παει σχολειο η οποτε ηθελε να του κανουμε κατι:mad::mad: ο μεσαιος τωρα ειχε το γονατο του φτου και απο την αρχη αλλα πιο χαλαρη τωρα:tongue::tongue::tongue:οταν σταματησα και στον εναν και στον αλλον να δινω σημασια δεν ξαναειπαν κουβεντα

-"Μαμα μου φωνάζεις?"

-"Ναι Ελευθερία, σου φωνάζω".

-"Μαμά μου σταμάτα, μου έχεις σπάσει τα νεύρα μου":shock::shock::shock: :mad::mad::mad:

Απο τη μια ήθελα να γελάσω, απο την άλλη σκεφτόμουν τι θα συμβεί στην εφηβεία. Ευτυχώς το Δρομοκαίτειο είναι 5 λεπτά απο το σπίτι μου, μπορώ να κλείσω απο τώρα θέση.:mrgreen:

τι μανα εισαι εσυ!!!!!!!!!

μα καλα να σπας τα νευρα του παιδιου!!!!!!!!!

να το προσεξεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

παντως για θεση κλεισε απο τωρα καλου κακου γιατι σιγουρα μεχρι τοτε θα υπαρχει συνωστισμος:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

πολυ φαι τις τελευταιες μερες!κακια παρεα ο καπταιν!:cool:

μα κι αυτος να θελει να τρωει μεσημερι ΚΑΙ βραδυ???:evil:

ημαρτον!ωχουυυυυυυυυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue:

Πες μας τωρα οτι βγηκατε για φαι και οχι για μπυρες...!:tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καπετανισσα σ΄εχει φαει ο ερωτας...!!! Το εχω ποσταρει εδω και καιρο, συν οτι η Χαλκιδικη που εβαλες εσυ, μας πεφτει κομματακι μακρια!:tongue:

age.png age.png

Καπετανισσα σ΄εχει φαει ο ερωτας...!!! Το εχω ποσταρει εδω και καιρο, συν οτι η Χαλκιδικη που εβαλες εσυ, μας πεφτει κομματακι μακρια!:tongue:

Μακριά; Άντε καλέ, ένα πακέτο τσιγάρα δρόμος! :tongue:

Καλημέρα παίδες!!!

Aerg3LphvbE

Γαλλικό συγκρότημα. Που είναι οι γαλλομαθείς μας; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μακριά; Άντε καλέ, ένα πακέτο τσιγάρα δρόμος! :tongue:

Καλημέρα παίδες!!!

πες τα βρε ΜΑΕΣΤΡΟ!μερικες δεν κουνιουνται καν και τα εχουν ολα στα ποδια τους και καποιες περνανε στερια και θαλασσα για να δουν μια συναυλια!:tongue:

D4ryht3PCX8&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...