Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και απο δώ! Εγώ πάντως παιδιά, η επόμενη συναυλία που θα πάω είναι όταν θα έρθουν στην Ελλάδα οι Muse. Δεν με συγκινεί τίποτα άλλο τη δεδομένη στιγμή. Απλά παρακαλάω να έρθουν οι Muse, τέλος!!!
Καλά, μην έρθεις red hot πεπερόνια εσύ (αν έρθουν ποτέ δατ ιζ)

WN6Op3.png

Τάρουλα πότε είπαμε ότι είναι?

Σου είπα ότι μπορούμε να πάμε παρασκήνια.

Λιάνα και εγώ μέσα!

Γιούλα ζήλεψα με το ρεπό σου!

Λοιπόν εγώ έχω μια κόρη, η οποία παραπονιέται συνεχώς ότι πονάει, μια τα μάτια της, μια η μέση της, μια το πόδι της, μια τα φρύδια της. Την είχα πάει παιδίατρο πριν μια βδομαδα και δεν είχε κάτι, σήμερα θα ξαναπάμε. Βέβαια εύχομαι να μην έχουμε τίποτα, αλλά γίνεται να μου παραπονιέται το παιδί ότι πονάει και να μην το ψάξω?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

επειδη οργιαζουμε σημερα με την κουμπαρα μου στο φατσα σας σκεφτηκα παρτε μερικα σουπερ τραγουδακια κοριτσια

wuWDRXEwk9Y&feature=related

KeD7VDSLuRU&feature=related

kWx_oOQeJgU

QXkmuUoUyT0&feature=related

seQMhEGBTb0

921477wc2fyvv2y2.gif

Καλημέρα και απο δώ! Εγώ πάντως παιδιά, η επόμενη συναυλία που θα πάω είναι όταν θα έρθουν στην Ελλάδα οι Muse. Δεν με συγκινεί τίποτα άλλο τη δεδομένη στιγμή. Απλά παρακαλάω να έρθουν οι Muse, τέλος!!!

τους είχα δει terravibe πριν 3 χρόνια... απλά καταπλητκικοί

απίστευτα σκηνικά κ φωτισμός, τρομερή σκηνική παρουσία

ειδικά ο Matthew Bellamy εκπληκτικός, φωνητικά, πιάνο, κιθάρα κ δεν ξέρω κ γω τι άλλο έκανε (αν δεν απατώμαι επιπλέον γράφει μουσική & στίχο)

αυτά...

@ Κατερίνα

τι ρωτάτε "πονάς?" ή από μόνη της σας το λέει, ρωτώ γιατί η δικιά μας κ τώρα (3,5) αλλά κυρίως στα 2,5-3 όποτε τη ρωτούσαμε "πονάς?" ναι μας έλεγε... βέβαια κ μεις πάντα ανησυχούσαμε εννοείται...

age.png

age.png

Διαφημίσεις

τους είχα δει terravibe πριν 3 χρόνια... απλά καταπλητκικοί

ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!!!! :evil::evil:

χαχαχα, ήμουν γκαστρωμένη και δεν μπορούσα να πάω, αν και είχα εισητήριο :mad::mad::mad:

@ Κατερίνα

τι ρωτάτε "πονάς?" ή από μόνη της σας το λέει, ρωτώ γιατί η δικιά μας κ τώρα (3,5) αλλά κυρίως στα 2,5-3 όποτε τη ρωτούσαμε "πονάς?" ναι μας έλεγε... βέβαια κ μεις πάντα ανησυχούσαμε εννοείται...

Δεν τη ρωτάμε, μόνη της λέει "πονάει το... (εξαρτάται τι την πονάει κάθε φορά)". Οταν της λέω "σε πονάει το.... (εξαρτάται και πάλι, προσπαθώ να καταλάβω που πονάει)" και μου λέει ναι, η αμέσως επόμενη ερώτησή μου είναι δείξε μου που πονάς. Φυσικά, μπορεί να λέει ότι την πονάει η μέση της και να μου δείχνει το γόνατό της, ανάλογα:mrgreen:. Γιαυτό λέω να την αρχίσω στα Placebo, νομίζω ότι θα κάνουμε την αρχή με το Meds, κατευθείαν στα σκληρά!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η παιδίατρος πάντως μου είπε ότι είναι καλά, απλά έχει το μπούκωμα και ίσως αυτό να της προκαλεί εκνευρισμό.

Σκηνικό που έγινε στο αμάξι όταν επιστρέφαμε απο παιδίατρο. Ήθελε η κόρη μου να ακούσει Ανεζού (Μαζού). Της λέμε ότι τα σιντι τα έχουμε στο άλλο αμάξι. ΟΟΟΟΟΟΟχι, σώνει και καλά να ακούσει Ανεζού. Βρε καλό μου βρε χρυσό μου, τιποτα! Τα παίρνω και εγώ, υψώνω φωνή και τι μου λέει

-"Μαμα μου φωνάζεις?"

-"Ναι Ελευθερία, σου φωνάζω".

-"Μαμά μου σταμάτα, μου έχεις σπάσει τα νεύρα μου":shock::shock::shock: :mad::mad::mad:

Απο τη μια ήθελα να γελάσω, απο την άλλη σκεφτόμουν τι θα συμβεί στην εφηβεία. Ευτυχώς το Δρομοκαίτειο είναι 5 λεπτά απο το σπίτι μου, μπορώ να κλείσω απο τώρα θέση.:mrgreen:

Πάντως κι ο δικός μου έχει αρχίσει τα "πονάει πόδι, πονάει χέρι, κλπ", κυρίως όταν θέλει προσοχή ή έκανε μαμουνιά και θέλει να μας γλυκάνει.

Καλά έκανες και την τσέκαρες βέβαια, γιατί ΠΟΤΕ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

not-another-morning.gif

Απο τη μια ήθελα να γελάσω, απο την άλλη σκεφτόμουν τι θα συμβεί στην εφηβεία. Ευτυχώς το Δρομοκαίτειο είναι 5 λεπτά απο το σπίτι μου, μπορώ να κλείσω απο τώρα θέση.:mrgreen:

Κλεισε μια και για μενα να πινουμε μαζι τις μπυρες μας...!!!:mrgreen:

12/3 ερχονται οι Uriah Heep.

LhJfO8XJR-Y

age.png age.png

Διαφημίσεις

Δεν αναφέρθηκαν τουλάχιστον 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα; Δεν λέγατε να πάτε να τους δείτε μπακστέιτζ με την Κατ; Για ποιους λέγατε;

Ο μικρός έπιασε φιλίες με τη μια γάτα η οποία με μεγάλη της χαρά μετακόμισε μέσα σήμερα :cool:

WN6Op3.png

Δεν αναφέρθηκαν τουλάχιστον 2 φορές την προηγούμενη εβδομάδα; Δεν λέγατε να πάτε να τους δείτε μπακστέιτζ με την Κατ; Για ποιους λέγατε;

Τα παραπονα σου στην Κατ! Αυτη ξεχασε την ημερομηνια!:tongue:

age.png age.png

Τάρουλα πότε είπαμε ότι είναι?

Σου είπα ότι μπορούμε να πάμε παρασκήνια.

Λιάνα και εγώ μέσα!

Γιούλα ζήλεψα με το ρεπό σου!

Λοιπόν εγώ έχω μια κόρη, η οποία παραπονιέται συνεχώς ότι πονάει, μια τα μάτια της, μια η μέση της, μια το πόδι της, μια τα φρύδια της. Την είχα πάει παιδίατρο πριν μια βδομαδα και δεν είχε κάτι, σήμερα θα ξαναπάμε. Βέβαια εύχομαι να μην έχουμε τίποτα, αλλά γίνεται να μου παραπονιέται το παιδί ότι πονάει και να μην το ψάξω?

Κατερινω καλα εκανες και το εψαξες αλλα της ηλικιας ειναι!!Παντα και παντου ποναει!!!!Παντως οταν ειναι αληθινος πονος το καταλαβαινω.Ειναι πιο σοβαρη να το πω..δεν ξερω ,παντως το καταλαβαινω...

Ημαρτον καλέ! Τελικά πότε είπαμε ότι είναι?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρένα και Μαεστρία, δυστυχώς έχω πάντα στο μυαλό μου την Αμαλία (http://fakellaki.blogspot.com/2007_05_01_archive.html) και είμαι λίγο φοβισμένη όσον αφορά τους πόνους της. Ρένα και η δικιά μου όταν πονάει φαίνεται απο το μουτράκι της.

Man-Tara για δες

http://www.jumpingfish.gr/jumpingfish/102010

IKLBxmN8E4U

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...