Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στέγιααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε ακόμα να γεννήσεις??????????????

Τώρα θα μας έρχεσαι πιο συχνά έτσι??????

Λιάνα όχι με τις παντόφλες ήμουν!!!!!!! Μμμμμμφ σιγά!!!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχααχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Στέγιααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε ακόμα να γεννήσεις??????????????

Τώρα θα μας έρχεσαι πιο συχνά έτσι??????

Λιάνα όχι με τις παντόφλες ήμουν!!!!!!! Μμμμμμφ σιγά!!!!!!!!!!! Αχαχαχαχαχααχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ακόμα ακόμα...Κοντεύω πάντως...

Τι κάνετε?

Πώς τα περνάτε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια. Έχω μαζευτεί εδώ και ώρα αλλά έχω χάλια στομάχι και προσπαθώ να συνέλθω. Και να έτρωγα κάνα βόδι να πω... αμάν τα αγχωτικά μου! Λιάνα ακούς;!

Να σας πω την αλήθεια δεν μπόρεσα να ευχαριστηθώ γιατί είχα καυτά υγρά στο λαιμό συνέχεια (το οποίο τώρα θα πάρει η καπετάνισσα και θα κάνει σεξουαλικό υπνοούμενο!) :(

Στεγια που είσαι βρε, αναρωτιόμουν τι κάνεις αλλά κάπου δω γύρω σε πήρε το μάτι μου και λέω θα μας ξανάρθει οσονούπω! Κλωτσάει το νινί; :D

Oι ροκούδες θα κανονίσουμε τίποτις; Να μου το πείτε νωρίτερα να έχω πάει στους γιατρούς να κάνω τα σέρβις μου πριν έρθω!

Κατ μου με τις μυρωδιές έχω κι εγώ θέμα! Φαντάσου ότι και στον άντρα έχω επιβάλλει να μας φιλάει για καλημέρα πριν φύγει χωρίς να φοράει άρωμα. Αλλιώς τον ξαποστέλνω χωρίς φιλί. Πνίγομαι ρε παιδί μου, αναγουλιάζω πρωινιάτικα! Αλλά με μυρωδιές αγγουριού δεν αντέχω καμιά στιγμή της ημέρας, αηδία! Κι όχι με φυσικό αγγούρι, με το άρωμα (φόραγε το φαρενάιτ, το απαγόρεψα και τι πήγε και πήρε για αποσμητικό; dove με αγγούρι!).

WN6Op3.png

Κόρες καλημέρα,

καιρό έχω να μπω και να γράψω...Σας διάβαζα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά έχουν προκύψει τόσα πράγματα τον τελευταίο καιρό που όχι μόνο χρόνο δεν είχα για μια πρόταση, αλλά κυρίως διάθεση.....ΧΑΛΙΑ!! :-(:sad::-(Ωστόσο, επειδή κατά ένα περίεργο και παράδοξο τρόπο είστε απίστευτη παρέα, επανέρχομαι...

3_NME1Iu79U

SL-f9o1-YUA

yRZlBNaFYqk&feature=channel

NNwu3b3mid8

Διαφημίσεις

Εννοώ το απλο, όχι το καινούριο. Ναι υπάρχουν άνθρωποι που θα μου πουν γιατί δεν το έκανα και ναι, ευχαριστώ να τους δείρουμε μαζί!

To απλο Κατερινα μου, ειναι καθε χρονο καινουριο!

Λες?? Μπορεί να πιάσει! Εμένα πάντως δεν έχει νόημα, είναι πολύ μικρή,

Για δες εδω...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51808

Kορίτσια καλησπέρα.....

Χάθηκα έεεε?

Μετακομίσαμε και σήμερα ήρθε το η σύνδεση....

Πώς είστε?

Χάθηκες και αναρωτιόμασταν! Οπως εχει χαθει και το κουφετακι. Τουλάχιστον επανηλθε το τουφακι!

Oι ροκούδες θα κανονίσουμε τίποτις; Να μου το πείτε νωρίτερα να έχω πάει στους γιατρούς να κάνω τα σέρβις.

Προτεινω Σαββατο 12/12, σε 2 εβδομαδες δηλαδη. Τι λετε?

Κόρες καλημέρα,

καιρό έχω να μπω και να γράψω...Σας διάβαζα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά έχουν προκύψει τόσα πράγματα τον τελευταίο καιρό που όχι μόνο χρόνο δεν είχα για μια πρόταση, αλλά κυρίως διάθεση.....ΧΑΛΙΑ!! :-(:sad::-(Ωστόσο, επειδή κατά ένα περίεργο και παράδοξο τρόπο είστε απίστευτη παρέα, επανέρχομαι...

Ελπιζω να ειναι περαστικο! Μήπως χρειαζεσαι ψυχιατρο?;)

και αυτο ειναι το αγαπημενο του γιου μου :P:p

http://www.youtube.com/watch?v=hNXyqTYZsrU

Μπραβο στον γιο σου!:D

pnl51qk2gPU&NR=1

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...