Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ΑΝΤΕ παλι....βρε κοριτσι μου οντως θα ερθουν Ιουνιο ή πλακα κανουμε. Καιγομαι λεμε......:?

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=842803&postcount=7883

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=842811&postcount=7884

αποψε θα βγω για μπυρες.........!:cool::cool::cool:

tVpmob_a_7Y

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ghfMLzhs1Vg

Κοπελαρα μου νομιζα πως ηξερες κατι καινουργιο και εφαγα φλας....αντε και εισαι και συναδερφισσα οχι τπτ αλλο.......

Καλο βραδυ......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

οπότε έχουμε κ λέμε mέχρι τώρα...

2/4 IAMX (μη τους χάσετε...)

28/4 Echo & the bunnymen

14/5 Covenant

Όλα τα ωραία γούστα στην Αθήνα. Τς, τς! :rolleyes:

Εδώ ένα Block 33 είχαμε να φέρνει κόσμο (λέμε τώρα :tongue:) και το 'κλεισε το ΣΔΟΕ!

:lol::lol::lol::lol::mrgreen:

Καλή εβδομάδα παίδες.

ΝΑΙ, είμαι ΑΚΟΜΑ άρρωστη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα και καλη βδομάδα!!!!

Καλά είστε κορίτσια και αγόρι?

Βλέπω πολλές οι συναυλίες, μήπως να μαζεύουμε χρήματα απο τώρα?

Εννοείται ότι θα πάμε Roxette έτσι?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, φανταστείτε, μέχρι και αυτοί μας θυμήθηκαν, ξέμειναν απο χρήματα και βρήκαν τα θύματα! Για να μη πω για τους Bon Jovi! Ασε που είναι σολντ άουτ απ'οτι έμαθα (ή μήπως είναι ράδιο αρβύλα για να πουλήσουν περισσότερα εισητήρια?) Ντάξ, όλοι οι τελειωμένοι εδώ έρχονται.

Τεσπα, μπήκα για λίγο, μη σας πρήξω με τη γκρίνια μου.

Φημολογείται όμως ότι θα έρθουν οι System of a Down. Αφού έχασα πέρσι τον Tankian, λέω φέτος να τους δω (αν τα καταφέρω).

Αυτά όσον αφορά στις συναυλίες.

Λοιπόν, πάω να ετοιμασω καφεδάκι και να στρωθώ στη δουλεια.

Πολλά πολλά φιλιά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο δώ! Εγώ πάντως παιδιά, η επόμενη συναυλία που θα πάω είναι όταν θα έρθουν στην Ελλάδα οι Muse. Δεν με συγκινεί τίποτα άλλο τη δεδομένη στιγμή. Απλά παρακαλάω να έρθουν οι Muse, τέλος!!!

Καλημέρα και απο δώ! Εγώ πάντως παιδιά, η επόμενη συναυλία που θα πάω είναι όταν θα έρθουν στην Ελλάδα οι Muse. Δεν με συγκινεί τίποτα άλλο τη δεδομένη στιγμή. Απλά παρακαλάω να έρθουν οι Muse, τέλος!!!

Tους έχει δει φίλη στη Γαλλία και ξετρελάθηκε! Μαζί σου. :mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ όλη μέρα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...