Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όχι επιτροπή θα περάσεις σίγουρα. Απλά η απουσία και των δύο σαλπίγγων είναι λόγος έγκρισης από μόνος του. Δεν θα δυσκολευτείς με επιπλέον αναβολές κλπ. Νόμιζα επειδή είσαι τόσο κοντά στα Γιάννενα είσαι ηπείρου αλλά είσαι από την άλλη πλευρά 🤭 για Θεσσαλονίκης ίσως να σου πάρει 1-2 μήνες παραπάνω να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις πότε είναι το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού και αν αργεί αρκετά να το κλείσεις. Αν δεν έχεις κάνει την αφαίρεση ως τότε μπορείς να τους καλέσεις να το ακυρώσεις και να κλείσεις νέο. 
      Για την διατεταμενη σάλπιγγα κάτι ανάλογο γνώριζα κ εγώ αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία για να πω με σιγουριά, μόνο τι μου έχουν πει γιατροί. 

Ωραίο το σκεπτικό με το ραντεβού...Έτσι θα το κάνω ,αν και δεν ξέρω καθόλου το πόσο καιρό θα περιμένω  για να μπω στο χειρουργείο...Κατάλαβα ότι θα περάσω επιτροπή απλά είπα μήπως γλιτώνω καμία εξέταση 😏

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Να μας έρχεστε πιο συχνά!

Η κόρη μου πρωί πρωί, φόρεσε όλα της τα κολιέ, "μπα, της λεω, στολίστηκες" και η απάντηση (η οποία μου έπεσε ολίγον βαριά για πρωί) "μαμά μου, είμαι γυναίκα εγώ":shock::shock::shock:

:D:D:D

age.png

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ετσι ετσι ακριβως!ευγε!:D

πολυ καλες οι επιλογες σας χθες βραδυ!

Καλησπερα,

και αργησα να κοιμηθω με αυτο τον τροπο τρομαρα μου και σημερα ειμαι χαλια. Ο Murray φταιει.......αντε και ο Gers λιγο......να σε ρωτησω.....ακουσα ραδιο αρβιλα οτι παιζει να ερθουν φετος? Ξερεις?

Και ενα για το βραδυ και παω να διαβασω (βιβλια οχι φορουμμμμ......:-P)

Geoff Tate-Respect-The-Voice

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Τα συλληπητηρια μου στις κοπελες με τον Gary Moore....δεν ημουν fan ποτε αλλα ομολογουμενως ηταν φοβερη μπλουζο-κιθαρα......δυστυχως ολοι οι 'καλοι' φευγουν και το χειροτερο δεν ειναι αυτο.....αυτος ειναι ο κυκλος. Το χειροτερο ειναι οτι δεν υπαρχουν αρκετα καλοι να παρουν την θεση τους......αδειαζει η τσαντα.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

....να σε ρωτησω.....ακουσα ραδιο αρβιλα οτι παιζει να ερθουν φετος? Ξερεις?

http://musicholics.gr/?p=7322

εφυγααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geoff Tate-Respect-The-Voice

respect και ξανα respect!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥς!!!

NKObilMtRFo

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

2208915gltkiv49fg.gif

Πριν φυγω .......Coverdale ειναι ισως και η πιο blues φωνη της μεταλ.....απαλη ω σαν το μεταξι.......οποιες ξερετε θα αναπωλησετε οποιες δεν γνωριζετε θα δειτε τον μαστορα ως πιπινι να ξεκιναει διπλα στον μαεστρο Blackmore στους Deep Purple σε ενα απο τα πιο ιστορικα blues ΟΛΩΝ των εποχων για μενα.......

http://www.youtube.com/watch?v=tsO26Pgm6qI

Συμφωνω...:cool:

Η κόρη μου πρωί πρωί, φόρεσε όλα της τα κολιέ, "μπα, της λεω, στολίστηκες" και η απάντηση (η οποία μου έπεσε ολίγον βαριά για πρωί) "μαμά μου, είμαι γυναίκα εγώ":shock::shock::shock:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαζί με τη μανούλα μου και αυτός!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=63538&catid=7

Κριμα...:-(

einai k ta 2 edw k 10 meres me iwsi (k meis parallila) k psilozoristika... :rolleyes:

Περαστικα σας!

-DawUMNsZNY

age.png age.png

καλημερα καλημερα καλημερα:P

hKUBTX9kKEo

λοιπον εχθες πηρα ελευθερας:Pκαι ηρθα Αθηνα με φιλες,πηγαμε πλακα,θησειο ηπιαμε καφε φαγητο χτυπησαμε και ενα θεατρο στο τελος και σημερα σερνομαι:rolleyes: ειχε μια λιακαδα αλλο πραγμα αλλα βρε παιδια τι κοσμος ηταν αυτος!!δεν μπορουσαμε να περπατησουμε και μετα σου λεει κριση!!!ρε δεν αλλαζουμε εμεις με τιποτα:tongue::tongue:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...