Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Θα σου πω πως συμφωνώ σε όλα. Ο δεύτερος μου εξωσωματικός για τα πάντα σε στέλνει στην ανάλογη ειδικότητα, το ίδιο έκανε και σε όλη την εγκυμοσύνη. Είναι σπάνιο τελικά αλλά μπορείς να βρεις γιατρό που έχει σε εκτίμηση και τις άλλες ειδικότητες. Πώς γίνετε ένας γυναικολόγος να υποτιμά τον ενδοκρινολόγο, των ειδικό στις ορμόνες! Ενώ δίνει ορμόνες για να δημιουργήσει έμβρυα. Απλά σνομπάρουν γιατί εμείς τους έχουμε κάνει θεούς. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Κι εγω μια απ΄τα ιδια με τον υπνο! Αφου και στα δυο παιδια, η κουνια τους ως νεογεννητα ηταν διπλα στο μπαμπα, οχι σ΄εμενα, γιατι δεν ξυπνουσα με τιποτε!:tongue: Και τωρα ο αντρας μου κοβει βολτες ολη νυχτα οταν ξυπνανε...:?

Αγνοησε σε παρακαλω τα σχολια της Χριστινας που προκειται να ακολουθησουν...!!!:mrgreen:

Μουχαχαχαχαχαχαχα
χα χα εσυ πρεπει να εισαι η 'αδελφη ψυχη μου'και ο αντρας σου του δικου μου:tongue::tongue::tongue:
Τι να αγνοήσει καλέ που εσείς είστε "κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" ; Ακαρδες μάνες, άκαρδες σύζυγοι! Βρε εγώ θυσίασα τον πρωινό μου ύπνο σήμερα κι έκανα τη βάρδια του άντρα μου (ξύπνημα με μικρό και απασχόλησή του) επειδή ξενύχτησε το χρυσό μου ψες κι ήρθε το ξημέρωμα (βασικά μάλλον χαζολόγαγε παρά δούλευε, τέσπα, θα έρθει κι η ώρα του!). :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

633211yuwye7870b.gif

Μουχαχαχαχαχαχαχα

Τι να αγνοήσει καλέ που εσείς είστε "κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" ; Ακαρδες μάνες, άκαρδες σύζυγοι! [/quote

Ζηλευεις γι αυτο τα λες αυτα! Θα΄θελες κι εσυ να κοιμασαι και να μην ακους τιποτα!!!:tongue::tongue::tongue:

Χθες βγηκαμε και ροκαραμε! Ειδαμε ενα πολυ καλο live και περασαμε πολυ ομορφα!

Kaτ, ενδιαφερον μου φαινεται και αυτο...ηταν support group στους ΖΖ ΤΟΡ.

http://www.batcity.gr/event/skelters

EPz_NcwXun0

age.png age.png

........ Ακαρδες μάνες, άκαρδες σύζυγοι!

Τελικά ο υψηλός πυρετός με βάρεσε στα μάτια, Άκαρδες γράφεις, Αρκάδες διάβασα, και καλά λέω η Γιούλα, η Τάρα είναι απο τα βόρεια, τι σχέση έχει. Αιντάαααααααα!!!!

Kaτ, ενδιαφερον μου φαινεται και αυτο...ηταν support group στους ΖΖ ΤΟΡ.

http://www.batcity.gr/event/skelters

Τάρα τους παω πολύ τους Σκέλτερς, δεν έχω πετύχει λαιβ τους, μόνο βιντεάκια τους έχω δει, αλλά μου αρέσει που παίζουν ροκιές. Τους είχα φίλους στο μαισπεις. Καλά παιδιά. Τα λέγαμε που και που.:-D

Εμείς είμαστε μέσα!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

περαστικα κατερινα και εδω βλεπω δεν πατε καλυτερα αντε να βγαινει σιγα σιγα ο χειμωνας.καιρο εχω να βαλω τραγουδακι αυτο απο μενα

mcptMx3FXuE&feature=related

και αυτο απο τον μικρουλη μου

tgbNymZ7vqY

921477wc2fyvv2y2.gif

Εχω να μπω εδω απο του Αγιου Π......ανημερα.....κοινωνικοτατη ως συνηθως. Μιας και ηρθα για τις αλλες απο διπλα ειπα να περασω απο εδω να σας αγριεψω λιγακι.....γιατι οταν ο θεος ειχε κεφια...εφτιαξε τους Iron Maiden.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

ελπιζω να σκουπισανε σημερα τα κοριτσια να κανανε μια λατρα γτ ηρθαν επισκεψεις χαχαχα!!!εγω σημερα ειμαι σε ποιο λαϊτ βερζιονς

DSlSaGcc0QM

Πριν φυγω .......Coverdale ειναι ισως και η πιο blues φωνη της μεταλ.....απαλη ω σαν το μεταξι.......οποιες ξερετε θα αναπωλησετε οποιες δεν γνωριζετε θα δειτε τον μαστορα ως πιπινι να ξεκιναει διπλα στον μαεστρο Blackmore στους Deep Purple σε ενα απο τα πιο ιστορικα blues ΟΛΩΝ των εποχων για μενα.......

http://www.youtube.com/watch?v=tsO26Pgm6qI

Πριν φυγω .......Coverdale ειναι ισως και η πιο blues φωνη της μεταλ.....απαλη ω σαν το μεταξι.......οποιες ξερετε θα αναπωλησετε οποιες δεν γνωριζετε θα δειτε τον μαστορα ως πιπινι να ξεκιναει διπλα στον μαεστρο Blackmore στους Deep Purple σε ενα απο τα πιο ιστορικα blues ΟΛΩΝ των εποχων για μενα.......

http://www.youtube.com/watch?v=tsO26Pgm6qI

0002053E.gifπροσκυνωσε κοπελαρα!!!μετα απο αυτο το τραγουδι ή αυτο

aP5ikQpTR3c

den μπορω πραγματικα να ακουσω τπτ αλλο για κανα μισαωρο οτι και να ακουσω δεν παει τρελαινομαι(ειμαι σοβαρα γιατρε?)

sig.asp?img=ad1

921477wc2fyvv2y2.gif

ena akomi gia kalinixta

xpRtVGFshIs

Σε ξεσηκωσα μου φαινεται κοριτσι......:D Υπεροχο.....ιδιαιτερα οι φιλοι μου οι UFO......και ελεγα να φυγω εχω κολλησει και ακουω και εγω......αντε καληνυχτα........

Διαφημίσεις

.γιατι οταν ο θεος ειχε κεφια...εφτιαξε τους Iron Maiden.........

ετσι ετσι ακριβως!ευγε!:D

πολυ καλες οι επιλογες σας χθες βραδυ!

1594099amk33f57h9.gif

Καλημερα και καλη Κυριακη σε ολους!

7AHvch2OqzE

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα κορίτσια!

Να μας έρχεστε πιο συχνά!

Η κόρη μου πρωί πρωί, φόρεσε όλα της τα κολιέ, "μπα, της λεω, στολίστηκες" και η απάντηση (η οποία μου έπεσε ολίγον βαριά για πρωί) "μαμά μου, είμαι γυναίκα εγώ":shock::shock::shock:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...