Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

-echBfHSiF8&feature

Λιανα καλημερα,υπομονη και κουραγιο

τωρα για την πατυ λογικο το παιδι να θελει να παει,εδω θα ξεσηκωθουν φιλες μου απο εδω για να πανε τα παιδια τους αλλα βρε παιδι μου τι πραγμα και αυτο απο παντου κοιτανε να βγαλουν λεφτα μου ελεγαν οτι μπροστα κανει 55 γιουρος στο πλαι 35 δηλαδη εαν εχεις 2 παιδια ποσα πρεπει να πληρωσεις;οεοο οι φιλες μου κανονισαν μια να μπει για να τα συνοδεψει και οι αλλες καφε απ'εξω...:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

Εγώ Γιούλα έδωσα 20 ευρώ το άτομο, πήρα απο τα φθηνά που κάθεσαι στα πάνω διαζώματα. Σιγά μη δώσω 30άρια και 50άρια για την Πάττυ! Και στα πάνω διαζώματα μια χαρά είναι πάντως.

και καλα εκανες;)ουτε και εγω θα τα διεθετα αν και οι φιλες πηραν τον 35 αλλα οπως σου ειπα μονο μια θα τα συνοδεψει μεσα :confused:και το γελιο ειναι οτι καμια δεν θελει να παει και ειπαν οτι θα ριξουν κληρο:tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

Αν εννοείς εμένα, εχέσθην, γεννούσα ολίγον. Αν εννοείς την Μαριάννα, γεννούσε επίσης. Αν εννοείς την Κατερίνα, μας συμπαραστεκόταν!

πεταχτηκε η μια.......:mrgreen:

Βασικά όλες το χάσαμε, ναι εγώ συμπαραστεκόμουν :tongue::tongue::tongue:! Αλλά αμυδρά θυμάμαι ότι είχα πάρει τη Χριστινα τηλέφωνο, γιατί αν θυμάσαι ήταν να πάμε την επόμενη και ήθελα να τη ρωτήσω αν θέλει κανένα περιοδικό να της πάω, και μου έλεγε ότι έχει πολύ φασαρία!! Θυμάσαι Χριστίν?

πεταχτηκε και η αλλη!χα χα :mrgreen:

Μέσα σε όλη την μπόρα που περνάω, η Κλεοπάτρα ήθελε να πάει στη συναυλία της Πάττυ! Ετσι, αγόρασα 2 εισητήρια για να την πάω. Τι να κάνω? Το παιδί είναι παιδί, δεν μπορώ να το φορτώνω με στεναχώριες. Της είπα ότι αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσω εγώ , θα την πάει η νονά της.

εχεις και απο μενα το οκ :mrgreen:

Αχ αχ μη μου το θυμιζεις γιατι ο Φωτης εχει βαρεθει να ακουει τη γκρινια μου!

και να το σωστο προσωπο που λεγαμε..:tongue:

HELLOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LdP421ZI9gc

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Αν θες να σου αναφέρω κι άλλα λέω!

Μαρή 2,5 μέρες ήμανε εκεί, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΩ να πάω;;;

Όταν έχω πάει κι εγώ 15, θα συγκρίνουμε σημειώσεις. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ναι βρε χαϊβάνα, το κατάλαβα το ερώτημα. ΝΑΙ είναι (προφανώς) η απάντηση. Βασικά θέλω πιο λεπτομερώς (τύπου: έφτασα τάδε ώρα, πήγα με το τάδε τραίνο στο τάδε ξενοδοχείο, κλπ κλπ)
Βασικά όλες το χάσαμε, ναι εγώ συμπαραστεκόμουν :tongue::tongue::tongue:! Αλλά αμυδρά θυμάμαι ότι είχα πάρει τη Χριστινα τηλέφωνο, γιατί αν θυμάσαι ήταν να πάμε την επόμενη και ήθελα να τη ρωτήσω αν θέλει κανένα περιοδικό να της πάω, και μου έλεγε ότι έχει πολύ φασαρία!! Θυμάσαι Χριστίν?
Ησουν κι η πρώτη που είδα από κοντά τελικά :D
Καλημέρα!

Χάλια ο καιρός σήμερα, ε??

Μέσα σε όλη την μπόρα που περνάω, η Κλεοπάτρα ήθελε να πάει στη συναυλία της Πάττυ! Ετσι, αγόρασα 2 εισητήρια για να την πάω. Τι να κάνω? Το παιδί είναι παιδί, δεν μπορώ να το φορτώνω με στεναχώριες. Της είπα ότι αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσω εγώ , θα την πάει η νονά της.

Οσο για τη μαμά μου, οι γιατροί είπαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μας πουν οτιδήποτε. Σήμερα θα πάω να τη δω, έστω και για 10 λεπτά.

Λιανόπουλο τι να κάνουμε, τα μικρά μας δεν καταλαβαίνουν τα ζόρια, θέλουν την βόλτα τους. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα, ντοντ γουόρι. Οσο για τη μαμά, κάθε μέρα σε σκεφτόμαστε όλες και προσευχόμαστε, ελπίζοντας να δείξει ένα σημάδι καλυτέρευσης τις επόμενες μέρες.
καλημερα

-echBfHSiF8&feature

Ωραίο λαλά, εύγε
πεταχτηκε η μια.......:mrgreen:

πεταχτηκε και η αλλη!χα χα :mrgreen:

και να το σωστο προσωπο που λεγαμε..:tongue:

HELLOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LdP421ZI9gc

Σε συγχωρώ γιατί μου έβαλες ωραίο άσμα κι εσύ
Ε μα υπηρχε περιπτωση να ειναι καποια απο τις αλλες?:tongue::mrgreen::cool:

Αει μωρή ροκού εσύ :tongue:

Πονάει δόντι, βγάλει δόντι;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

2720082yr55l8nmpc.jpg

Αει μωρή ροκού εσύ :tongue:

Οσα δε φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια...!!!:tongue::mrgreen:

Πονάει δόντι, βγάλει δόντι;

Φρονιμητης?:tongue:

Καλως την! Ωραιο ασμα!;)

p6xaIPszwpo

age.png age.png

Καλημέρα!!!

Καλώς την Ράννια! Νομίζω σε έχω πετύχει στο απο κεί παρεντς:-D

Λιάνα μου και βέβαια να την πας την Καλαπάτα, και αν βαριέσαι θα την πάω εγώ! Νο νο νο νο κερέμος νο, μπλα μπλα μπλα μπλα λας ντιβίνας, σι σι σι κερέμος σι λαλαλαλα λα κοραζόν :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

2ο σκ στη σειρά που έχω πυρετό. Και μιλάμε για 39ρια. Αλλα χθες τρομάξαμε, παρατρίχα θα πηγαίναμε νοσοκομείο, αφού δεν έπεφτε με την καμμία και εγώ έτρεμα. Το κακό είναι ότι χθες είχε και η κόρη μου πυρετό. Α! έχουμε και βήχα, αλλά η καημενούλα η Ελέ έχει ένα βήχα πολύ περίεργο, και πονάει πολύ. Τραντάζεται το παιδί. Τεσπα, θα περάσει και αυτό.

Α! και ο διαχειριστής δεν πήρε πρέφα ότι τελείωσε το πετρέλαιο και έτσι δεν έχουμε ούτε καλοριφέρ. Τέλεια!!!

Ταρούλα θυμησέ μου είχαν έρθει και πέρσι τον Φεβρουάριο? Αν θα πάμε μπορούμε να τους γνωρίσουμε κιόλας.

http://www.solidrock.gr/index.php/lang-el/concertagenda/details/518-uriah-heep

Το όνομα της σελίδας μου θύμησε αυτό το τραγούδι

FIhOqB6Hbjg

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

2ο σκ στη σειρά που έχω πυρετό. Και μιλάμε για 39ρια. Αλλα χθες τρομάξαμε, παρατρίχα θα πηγαίναμε νοσοκομείο, αφού δεν έπεφτε με την καμμία και εγώ έτρεμα. Το κακό είναι ότι χθες είχε και η κόρη μου πυρετό. Α! έχουμε και βήχα, αλλά η καημενούλα η Ελέ έχει ένα βήχα πολύ περίεργο, και πονάει πολύ. Τραντάζεται το παιδί. Τεσπα, θα περάσει και αυτό.

Kι εγω κοντευω 10 μερες με πονολαιμο και βηχα. Ευτυχως δεν εχω πυρετο.

Συνεχομενα ρε Κατερινα εχεις τοσο υψηλο πυρετο τοσες μερες? Πηγες σε γιατρο?

Α! και ο διαχειριστής δεν πήρε πρέφα ότι τελείωσε το πετρέλαιο και έτσι δεν έχουμε ούτε καλοριφέρ. Τέλεια!!!

Δε θα το σχολιασω γιατι θα εκφραστω απρεπως...:evil:

Ταρούλα θυμησέ μου είχαν έρθει και πέρσι τον Φεβρουάριο? Αν θα πάμε μπορούμε να τους γνωρίσουμε κιόλας.

http://www.solidrock.gr/index.php/lang-el/concertagenda/details/518-uriah-heep

Νομιζω πως εχεις δικιο. Θελω να τους δω, μου΄χει μεινει απωθημενο απο τοτε που ειχαν ερθει στο ΡΟΔΟΝ και δεν καταφερα να παω. Κατερινα να το κανονισουμε οπωσδηποτε. Θα καλεσω και τις μεγαλες δυναμεις για το baby-sitting (ανιψιος), οποτε δε θα΄χουμε προβλημα!

age.png age.png

Κατ... περαστικά σου εύχομαι! Πρόσεχε γιατί αυτή η ίωση χτυπάει 40αρια.

Η μαμά μου το παλεύει.... είναι ζήτημα ωρών ή λίγων ημερών όμως γιατί έχει εγκεφαλική αιμορραγία η μαμούλα μου. Ο γιατρός είναι σχεδόν απόλυτος. Η αναμονή με σκοτώνει χειρότερα.

καλως ηρθες:):):)

κατερινιω και ταρα περαστικα τα περασαμε και εμεις οικογενειακως το κακο βεβαια ειναι οτι κολλησαμε και το μωρο μας και το γυρισε σε βροχιολητιδα με μασκες ειναι ακομα παντως κοριτσια θελει προσοχη πολυ πνευμονια πεφτει τελευταιος:confused:

-kffv_bzIww&feature

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...