Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Kοριτσάκια να κεράσω τουρτίτσα;

Σήμερα έκλεισα τα ... τέσπα, όσα έκλεισα! :tongue:

Πολυχρονη και οτι επιθυμεις Μαεστρια,και σου ευχομαι πολλα πολλα ταξιδια!

Σας συνοδευω κι εγω ως το Λονδινο κι απο κει σας χαιρετω και τραβω για το Βορρα!:mrgreen:

:lol::lol::lol:

οι φημες λενε οτι στο Βορρα βρισκεις και καλη μπυρα:mrgreen:

1580007dag54exjyf.gif

ROnXv7Z7v28&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσάκια να κεράσω τουρτίτσα;

Σήμερα έκλεισα τα ... τέσπα, όσα έκλεισα

εαν υποψιαστω οτι κρυβεις τα χρονια σου θα παω να πηδηχτω:tongue::tongue::tongue:τι να πω και εγω που ουτε ποτε ειναι δεν το λεω α πα πα,

αλλωστε τωρα ειμαι ειμαι μικρομανα και μπορω να κρυψω χρονια:rolleyes::tongue::tongue::tongue:

Μήπως να ξαναπάς ρε συ να σε ξεναγήσω σωστά; (καλύπτεις τα έξοδα σαφώς, παίρνω και την Κατερίνα για συνοδηγό).

εμενα;;;:cry::cry::cry:

Kαλημέρα!!!!

Μαεστρία Πολύχρονη!!!!!! Να σε χαίρονται οι άντρες σου!!! Και σου εύχομαι να βρεις γρηγορα μια σούπερ δουλειά για να μη ταξιδεύεις και να μη σε ζηλεύω!!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χριστίνααααααα θέλω και εγώ λονδίνο ακούς??? Βασικά σκέφτομαι να αρχίσω να παίζω τζόκερ, γιατί αλλιώς το πιο μακρινό ταξίδι θα είναι μέχρι την Αίγινα.

α καταλαβα της ιδιας συνομοταξιας και εσυ:tongue:

Σας συνοδευω κι εγω ως το Λονδινο κι απο κει σας χαιρετω και τραβω για το Βορρα!:mrgreen:

:tongue::tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ , ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ' ΑΓΑΠΟΥΝ.

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ.

Διαφημίσεις

Δεν χρειαζόμαστε συνοδεία. Αλλωστε 2 παιδιά που θα τα αφήσεις :tongue:

Καλημέραααα

θα τα φερει σε μενα!τι 2,τι 4!!χα :mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ, ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ , ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ' ΑΓΑΠΟΥΝ.

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΕΟ.

τις καλυτερες ευχες μου Λιανα,ολα να σας πανε καλα!

Βασικα καλησπερα σας :mrgreen: (Σταθης Ψαλτης)

XlHO4V9vWRY

δειτε τι εχασε καποια.....καποτε.....:cool::mrgreen:(σε αλλο σταδιο βεβαια)

1958530te2chmztha.gif

London Eye? Μουσεία? Πάρκα; βιβλιοπωλεία; :D Μουσείο Φυσ.Ιστορίας;

Στα παραπάνω ΝΑΙ! Συν west end, σε παράσταση, συν Piccadily, Trafalgar, Parliament Sq., Hyde Park, St. James Park, κλπ.

Θες κι άλλα; :mrgreen:

εαν υποψιαστω οτι κρυβεις τα χρονια σου θα παω να πηδηχτω:tongue::tongue::tongue:

Μη, μη καλέ, θ' αφήσεις τα παιδάκια σου!!! Έκλεισα τα 34, άντε, αφου επιμένεις!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ και καλή δύναμη!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμενα;;;:cry::cry::cry:
Εννοείται βρε κοπελιά!

XlHO4V9vWRY

Αν εννοείς εμένα, εχέσθην, γεννούσα ολίγον. Αν εννοείς την Μαριάννα, γεννούσε επίσης. Αν εννοείς την Κατερίνα, μας συμπαραστεκόταν!
Στα παραπάνω ΝΑΙ! Συν west end, σε παράσταση, συν Piccadily, Trafalgar, Parliament Sq., Hyde Park, St. James Park, κλπ.

Θες κι άλλα; :mrgreen:

Λουκ του σι, έχω πάει περί τις 15 φορές, έχω κάνει μαθήματα εκεί ένα καλοκαίρι, πάω με κάθε ευκαιρία. Εσύ τι λες, θέλω ή όχι;

Λιανάκι κάνα νέο με την μαμά; Μωρέ τι γιατρός την παρακολουθεί; Τι ειδικότητα δηλαδή;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Λουκ του σι, έχω πάει περί τις 15 φορές, έχω κάνει μαθήματα εκεί ένα καλοκαίρι, πάω με κάθε ευκαιρία. Εσύ τι λες, θέλω ή όχι;

Αν θες να σου αναφέρω κι άλλα λέω!

Μαρή 2,5 μέρες ήμανε εκεί, ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΩ να πάω;;;

Όταν έχω πάει κι εγώ 15, θα συγκρίνουμε σημειώσεις. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θα σου φέρω και τη δικιά μου! Πάει πακέτο με τον Αντώνη!

Βασικά όλες το χάσαμε, ναι εγώ συμπαραστεκόμουν :tongue::tongue::tongue:! Αλλά αμυδρά θυμάμαι ότι είχα πάρει τη Χριστινα τηλέφωνο, γιατί αν θυμάσαι ήταν να πάμε την επόμενη και ήθελα να τη ρωτήσω αν θέλει κανένα περιοδικό να της πάω, και μου έλεγε ότι έχει πολύ φασαρία!! Θυμάσαι Χριστίν?

Θες κι άλλα; :mrgreen:!

Ναι ναι ναι ναι!!!!!! Εγώ θέλω, και θέλω και φωτό, και θέλω να πάω, και θέλω να γίνω ένα με τη λονδινομιζέρια. Βασικά (φτουυ κοίτα που το κόλλησα), θα ήθελα να μείνω 1 μήνα για να το ευχαριστηθώ.

Μαεστρία το 77 και εσύ?

Λιάνα μου κουράγιο, αφού είναι στην εντατική, τα μηχανήματα θα την βοηθήσουν πολύ. Θα δεις που όλα καλά θα πάνε!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα!

Χάλια ο καιρός σήμερα, ε??

Μέσα σε όλη την μπόρα που περνάω, η Κλεοπάτρα ήθελε να πάει στη συναυλία της Πάττυ! Ετσι, αγόρασα 2 εισητήρια για να την πάω. Τι να κάνω? Το παιδί είναι παιδί, δεν μπορώ να το φορτώνω με στεναχώριες. Της είπα ότι αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσω εγώ , θα την πάει η νονά της.

Οσο για τη μαμά μου, οι γιατροί είπαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μας πουν οτιδήποτε. Σήμερα θα πάω να τη δω, έστω και για 10 λεπτά.

2642684xj45cz4jin.gif

Σε ευχαριστω καπετανισσα, ηξερα οτι μπορω να στηριχτω πανω σου!:mrgreen:

Αχ αχ μη μου το θυμιζεις γιατι ο Φωτης εχει βαρεθει να ακουει τη γκρινια μου!:tongue:

Καλημέρα!

Χάλια ο καιρός σήμερα, ε??

Μέσα σε όλη την μπόρα που περνάω, η Κλεοπάτρα ήθελε να πάει στη συναυλία της Πάττυ! Ετσι, αγόρασα 2 εισητήρια για να την πάω. Τι να κάνω? Το παιδί είναι παιδί, δεν μπορώ να το φορτώνω με στεναχώριες. Της είπα ότι αν για κάποιο λόγο δεν μπορέσω εγώ , θα την πάει η νονά της.

Οσο για τη μαμά μου, οι γιατροί είπαν ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μας πουν οτιδήποτε. Σήμερα θα πάω να τη δω, έστω και για 10 λεπτά.

Εχεις δικιο βρε Λιανα μου, να το πας το παιδι.

Ευχομαι οτι καλυτερο για τη μαμα σου. Εμεις προσευχομαστε παντως.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...