Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.

ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.

Τι εγινε βρε Λιανα? Ευχομαι να πανε ολα κατ΄ευχην...

age.png age.png

Βρε Λιανάκι μου εύχομαι το καλύτερο. Θέλω από χτες να σε πάρω τηλέφωνο και δεν ξέρω πότε είναι η κατάλληλη ώρα κι όλο το αναβάλλω :(

Θες κάτι; Μπορούμε να κάνουμε κάτι; Μπέιμπι σίτιν; Μαγείρεμα; Κάνα γνωστό γιατρό;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Κανένα κρεββάτι σε εντατική αν σας βρίσκεται δεν θα πω όχι. Κορίτσια, έχω απηυδήσει, να βλέπω τη μάνα μου σε καταστολή, να έχει αρπάξει μικρόβιο και να κάνει συνέχεια πυρετό και να μην μπορούν να της βρούν μια εντατική για να το παλέψει η γυναίκα. Κοίταξα και σε ιδιωτικά! Η Παναγία η Οδηγήτρια της γειτονιάς (και όχι το Μετροπόλιταν βέβαια) σκέφτηκα δεν θα είναι τόσο ακριβή. 1000-1500 ευρώ η βραδιά σας πληροφορώ η κλινικούλα της γειτονιάς μας!

Σήμερα το βράδυ λοιπόν, κατά τις 8.00, της λέω "μανούλα, φεύγω εγώ τώρα, θα ξανάρθω αύριο". Μου λέει μια γυναίκα που καθόταν δίπλα της, καλά κάνεις και της μιλάς, σ' ακούει. Μ' ακούει, δεν μ' ακούει εγώ της μιλάω, λέω. Και πως γυρίζω βρε κορίτσια και τη βλέπω να κυλάει ένα δάκρυ απο τα μάτια της. Την είδε και η άλλη γυναίκα. Της το σκούπισα και της είπα " τι κλαις ρε μάνα? Αύριο εδώ θα είμαι πάλι, έρχεται και ο μπαμπάς". Ρε κορίτσια, λέτε να ακούει αλλά να μην μπορεί εκ των πραγμάτων να αντιδράσει λόγω καταστολής?

Αχ ρε μανούλα, αχ!

Λιάνα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! Τι έγινε παιδάκι μου;

Μπήκα κι εγώ με μια χαρά να σας κάνω να ζηλέψετε και μόλις είδα τα νέα τρελάθηκα!!!

(θα ζηλεύατε, θα ζηλέψετε, γιατί σήμερα γύρισα από Λονδίνο!!!)

Λιάνα περαστικά σας, εύχομαι να το παλέψει η μητέρα σου!!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

1408728nt2efxcj91.gif

Λιανα μου καλη δυναμη σου ευχομαι. Καλα κανεις και της μιλας, πιστευω πως σε ακουει. Ειναι απαραδεκτη κατασταση να ειναι η γυναικα σε καταστολη και να πρεπει να ξεπουληθειτε για ενα κρεβατι σε εντατικη...αυτο ειναι το συστημα υγειας, γι αυτο πληρωνουμε τοσα χρονια τα ασφαλιστικα ταμεια...

Μαεστροπουλο, καλως μας ηρθες!

age.png age.png

Καλημέρα μανέστρα, περιμένουμε αναλυτική αναφορά εννοείται!

Λιάνα η εντατική δεν έχει τομείς; πχ εντατική καρδιολογικού κλπ; Σε τι πρέπει να νοσηλευτεί η μαμά; Κατ'εμέ σε αντιλαμβάνεται και καλά κάνεις και της μιλάς, κι εγώ αυτό θα έκανα. Διάβασέ της και κάνα ευχάριστο βιβλίο να ακούει σε διάρκεια την φωνή σου. Δηλαδή έχετε ρωτήσει όλα τα δημόσια νοσοκομεία και δεν υπάρχει σε κανένα κρεββάτι;

WN6Op3.png

Χριστίνα μου έχουμε βάλει λυτούς και δεμένους. Τον κάλεσε τον πατέρα μου σήμερα και ο Διευθυντής της παθολογικής που νοσηλεύεται η μάμά και του είπε ότι και εκείνοι κάνουν συνεχώς προσπάθειες, μέχρι και στο Υπουργείο έχουν πάρει και ακόμα τίποτα.

Διαφημίσεις

Λιανα καλη δυναμη,μα λεω να εχεις τον πονο σου και να εχεις και ολα αυτα του νοσοκομειου:mad:απιστευτες καταστασεις και μετα σου λεει εθνικο συστημα υγεας!!! εαν δεν εχεις λεφτα τη σημερον ημερα πεθανες....και το ωραιο ειναι που θελουν να κλεισουν και νοσοκομεια γιατι λεει βαση του πληθυσμου μας εχουμε παραπανω απο οσα πρεπει!!!!!!!!εχουν φτιαξει εδω και κατι χρονακια το νοσοκομειου του Πυργου αναθεμα και εαν λειτουργει μονο εγκαινια ξερουν να κανουν:evil:μην πεσεις στην αναγκη τους την εβαψες οσο για το Ριο γινεται το ελα να δεις ιδιαιτερα τωρα που ειναι και ο Αγ.Αντρεας εκει γινεται της κακομοιρας κατα τα αλλα μονο να μας τα παιρνουν ξερουν και να κρεμεσαι απο τον καθε γιατρουδακο που το μονο που κοιτανε ειναι πως να στα αρπαξουν,δεν τις μπορω ειλικρηνα αυτες τις καταστασεις εχω πικρη εμπειρια απο νοσοκομεια...

Λιανα να της μιλας ειμαι σιγουρη οτι με καποιον τροπο και μας ακουνε και μας καταλαβαινουν...η σκεψη μαζι σας

Μαεστρο τι να πω οτι δεν ζηλευω:evil:που αυτην την στιγμη το πιο μακρινο ταξιδι που μπορω να παω ειναι στην Πατρα!!!!!!!!! και θελω τοσο πολυ γμτ να παω καπου,εχω πηξει απο τις ιδιες εικονες και καταστασεις και το χειροτερο ειναι οτι το ξερω πως δεν μπορω να παω πουθενα στην παρουσα φαση

αυτα.......:tongue:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...