Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

χα χα οταν ειχα καθοτι και μικρη τοτε δεν ηξερα οτι δεν εχουν φραπε:tongue::tongue:4 ημερες ημουν χωρις καφε!!!γιατι ειμαι λιγο περιεργη,δεν μου αρεσει κανενας αλλος εκτος φραπε χειμωνα καλοκαιρι μονο αυτον πινω και αντε μερικες φορες κανεναν ελληνικο!!ελεγα ποτε θα μπω στο πλοιο να ευχαριστηθω μια φραπεδια,εε απο τοτε οπου παω μαζι και ο καφες:D:D:D

Σαν τον αντρα μου κι εσυ! Ειμαι σιγουρη οτι αν παμε εξωτερικο, θα κουβαλαει μαζι του νες καφε και σεικερ!:mrgreen:

οχι ταρα δεν ειχα κανει ακομα επισκληριδιο και αυτο γιατι μολις με ειχαν βαλει με προκληση απλα μολις μου εβαλαν τους πονους πεσανε οι παλμοι του παιδιου ουτε και εγω καταλαβα τι εγινε επικρατησε ενας πανικος με πανε τρεχοντας στο χειρουργειο και επειδη παιζοταν η ζωη του παιδιου δεν ειχε τον χρονο ο γιατρος να κατσει και να περιμενει οποτε "τα ειδα και εγω ολα"την ωρα που με ανοιγαν και απο εκει και περα δεν θυμαμαι τιποτα.

Δε θελω ουτε να το σκεφτομαι...

Εγω γεννησα βραδυ και σηκωθηκα το επομενο μεσημερι με τα χιλια ζορια...

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε εγω θελω να το θυμαμαι και περισσοτερο γιατι νομιζα οτι το μωρο κατι ειχε παθει:( το μονο που ελεγα φωναζοντας στα λιγα λεπτα που ημουν ξυπνια ειναι οτι φοβαμαι μετα νιωθω το σχισιμο ειπα ενα πονεσα:( και απο εκει και περα τιποτε αλλο....

tRX1p2.png

οχι η πρωτη μου ηταν και η τελευταια:tongue:

τα μεγαλα μου φυσιολογικοτατα και πολυ ευκολα:rolleyes:στονμεγαλο μου εσπασαν τα νερα και μεσα σε 2 ωρες γεννησα και φαντασου οτι επρεπε να παμε και πατρα στον μεσαιο δε με επιασαν πονοι και μεσα σε 1 ωρα γεννησα!!

δεν το περιμενα με τιποτα να κανω τωρα καισαρικη παντως ειπα μετα απο αυτο που περασα εαν ηταν το πρωτο μου δεν ξερω εαν εκανα δευτερο

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

μα δεν ειπα παραπανω:rolleyes:

ας τοπαρω απο την αρχη

πηγα 7.30 το πρωι με ραντεβου για προκληση πηγαιναμε για φυσιολογικα ομως με το που μου εριξαν τις οδινες το παιδι εχασε παλμους,αυτο συμβαινει εμαθα συχνα αλλα αμεσως επανερχονται ε στην δικη μου την περιπτωση οι παλμοι δεν επανηλθαν:confused: και για αυτο εγιναν ολα τοσο γρηγορα και δεν μπορεσαν να με ναρκωσουν απο την αρχη δεν μπορω δε να σου περιγραψω τι πανικος εγινε:confused:

tRX1p2.png

και απο οτι εμαθα μετα μιλαμε για υποθεση να χαναμε το παιδι για λιγα λεπτα οποτε ο γιατρος μου δεν ειχε την πολυτελεια να περιμενει ουτε 1 λεπτο και δεν λες που ευτηχως ηταν διπλα μου εκεινη την στιγμη και το καταλαβε αμεσως

tRX1p2.png

μα δεν ειπα παραπανω:rolleyes:

ας τοπαρω απο την αρχη

πηγα 7.30 το πρωι με ραντεβου για προκληση πηγαιναμε για φυσιολογικα ομως με το που μου εριξαν τις οδινες το παιδι εχασε παλμους,αυτο συμβαινει εμαθα συχνα αλλα αμεσως επανερχονται ε στην δικη μου την περιπτωση οι παλμοι δεν επανηλθαν:confused: και για αυτο εγιναν ολα τοσο γρηγορα και δεν μπορεσαν να με ναρκωσουν απο την αρχη δεν μπορω δε να σου περιγραψω τι πανικος εγινε:confused:

Εσυ μια χαρα τα ειπες! Εγω κυνηγαω παραλληλα την κορη μου και χανω επεισοδια!:mrgreen:

Ευτυχως που οπως λες ηταν εκει ο γιατρος και κινηθηκαν γρηγορα. Παντως οντως δεν το ειχα ξανακουσει αυτο για τους παλμους. Δηλαδη απο τα φαρμακα της προκλησης πεφτουν οι παλμοι του μωρου και συνηθως επανερχονται?

age.png age.png

αυτη ηταν η εξηγηση που μου δωθηκε και εμενα,ουτε και εγω το ειχα ξανακουσει αλλα να που συμβαινει,και εγινε με το που μου εριξαν τις ωδινες στο ενα λεπτο και οχι τιποτε αλλο εκεινη την στιγμη μου ελεγε ο γιατρος να μην ειμαι ανυπομονη και οτι εχουμε ωρες μπροστα μας....

tRX1p2.png

Πολυ ευχαριστο αυτο, αν και ακατανοητο για μενα! Εγω υπεφερα παρα πολυ απο την καισαρικη.

Μακαροναδα με λεμονι εφαγες?:mrgreen:

Εγώ που έφαγα και ολική, έκανα να σηκωθώ 3 μέρες κι όταν σηκώθηκα να πάω στο παιδί, με καροτσάκι με έσουραν.

Οχι, δεν βρήκα μακαρονάδα με λεμόνι. Μπορεί να είναι τοπική συνταγή, δεν την βρήκα πάντως πουθενά.

χα χα οταν ειχα καθοτι και μικρη τοτε δεν ηξερα οτι δεν εχουν φραπε:tongue::tongue:4 ημερες ημουν χωρις καφε!!!
Δεν μου το έλεγες να σε στείλω Μόναχο στις άλπεις; Παίρνουμε τραίνο, βγαίνουμε εκτός Μονάχου, πάμε για άλπεις. Κατεβαίνουμε στον προορισμό για να πάρουμε τον "οδοντωτό". Λέμε ας κάνουμε μια βόλτα στην πόλη πρώτα. Καθόμαστε σε καφέ. Και τι έπιναν όλοι; Φραπέ χαχαχαχα (ας είναι καλά οι έλληνες εκεί που προφανώς τους τον έμαθαν).
Καλημέρα παίδες!

Χριστίνα ναι, μαζί έχετε γενέθλια με το γιόκα μου, να σας χαιρόμαστε!! :D

Ρώμη ξηγήθηκες; Πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν εκεί, τι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πόλη!!!! Σ' άρεσε;

Κοίτα, δεύτερη φορά πήγα και δεύτερη φορά δεν ξετρελλάθηκα, δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί. Το πιο ωραίο μου πάντως ήταν βράδυ με το σκούτερ στις όχθες του Τίβερη και βόλτα στην πόλη, να περνάμε από το Κολοσσαίο και να είναι φωτισμένο, ομίχλη γύρω να το τυλίγει, σούπερ ήταν αυτά. Επόμενη φορά πάντως θα επιλέξω εξοχή στην Ιταλία, βαρέθηκα τις πόλεις

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

εγω αντιθετως παρολα οσα περασα συνηλθα αμεσως,ολικη μου εκαναν και σηκωθηκα και την ιδια ημερα(με δυσκολια) και αποτην επομενη φροντιζα μονη μου το μωρο γιατι εδω το μωρο το εχεις διπλα σου απο την πρωτη στιγμηκαι οχι μονο αυτο αλλα το Σ\Κ ειχα και διαβαζα τον μικρο μου γεωγραφια γιατι εγραφε διαγωνισμα :rolleyes:αφου οι νοσηλευτριες γελαγανε:tongue::tongue::tongue:

tRX1p2.png

και οχι μονο αυτο αλλα το Σ\Κ ειχα και διαβαζα τον μικρο μου γεωγραφια γιατι εγραφε διαγωνισμα :rolleyes:αφου οι νοσηλευτριες γελαγανε:tongue::tongue::tongue:

:?:???::?:lol::lol::lol:

DZoE2lZA2zk

αχχχχ........:rolleyes::cool:

1958530te2chmztha.gif

Γιούλα.....

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω τι πέρασες....

Βέβαια έτσι έκανα εγώ την πρώτη μου καισαρική η οποία ήταν επείγουσα για τον ίδιο λόγο....σπάσανε τα νερά μου το βράδυ στις 9.30 και ο γιατρός μου ενώ με περίμενε μέχρι τις 3 το μεσημέρι της επόμενης δεν είχα διαστολή...Μέχρι που η μπέμπα άρχισε να ρίχνει παλμούς και πήγαμε εσπευσμένα στο χειρουργείο....αλλά με είχε πιάσει ήδη η επισκληρίδιος όταν αρχίσανε....

Σ' αυτήν την καισαρική δεν κατάλαβα τίποτα....Και εγώ είχα το παιδί συνεχώς μαζί μου από την πρώτη στιγμή. Τώρα επιτρέπεται το rooming in στο Ιασώ....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καθε γεννα τελικα και διαφορετικη εμπειρια:rolleyes:

vasdeli τοτε μπορεις να καταλαβεις τον πανικο που δημιουργηθηκε και εγω να τα εχω χαμενα:(

με κλαμα κοιμηθηκα με κλαμα ξυπνησα και ολη την υπολοιπη ημερα εκλαιγα αλλα λεω τουχιστον τελος καλο ολα καλα:D

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...