Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Γριουλαααααααααααααα!!!

Πολυχρονη και καλοχρονη!:D Εσυ θα πινεις εσπρεσσακι στη Ρωμη τωρα τυχερουλα!!!

η γριουλα ειναι στη Ρωμη?γιαυτο την εχω χασει????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!!!

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑς ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΩΜΑ ΡΩΜΗς ΑΠΟ ΔΩ!ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ:cool::mrgreen:

ΤΑΡΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!ΓΕΡΟς ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΟΚΑς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟς!:tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥς!!!!!!

fPtoClcH5UU

τυχαια τους βρηκα στο utube,δεν ειναι πολυ καλοι??

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΤΑΡΑ,ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ!ΓΕΡΟς ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΟΚΑς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟς!:tongue:

Ευχαριστω πολυ, αν και για το τελευταιο εχω τις αντιρρησεις μου...!!!:tongue:

age.png age.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

Χρόνια πολλά για τον Αντωνάκη σου Ταρούλα και αν μπορείς να κάνεις κάτι για ν' αλλάξει ομάδα το παιδί , ακόμα καλύτερα. Να είναι πάντα όμορφος και δυνατός.

Δεσμέ, πολύχρονη και απο δω.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Χαμός και σήμερα, εχετε παρατηρήσει ότι όλα μαζί πέφτουν? Εννοώ γιορτογενέθλια, πχ Σεπτέμβρης.

Μαεστρία μου να τα εκατοστήσει το παλικαράκι σου!!!

Τάρα Χρόνια σας Πολλά, σας χρωστάμε ένα έξτρα περιποιημένο γαργάλημα!!!

Χριστινούλα να τα εκατοστήσεις και εσύ, να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!

i8dh9gDzmz8

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ωραια ημερα σημερα!!γιορτες γενεθλια.....

μαεστρο να το χαιρεσαι το αντρακι σου να ειναι πολυχρονος:D

και εσυ ταρα να την χαιρεσαι την αγορινα σου παντα χαρες να σας δινει:D

χριστινα χρονια πολλα και σε σενα

Ρωμη!!!!!!!να πεσω τωρα στα πατωματα;;;;;;;;θελω και εγωωωωωωωω

=Gx-tRNv-w7E

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Γεια χαρά σε όλες-όλους!

Μπήκα απλά να ευχηθώ στην Γιούλα και να σας πω και τα δικά μου ευχάριστα....για περισσότερα δεν προλαβαίνω!!!! :) Τρέχω πίσω από 2 Ταρζάν και 1 νεογέννητο!!!!

Γιούλα να σου ζήσει!!!

Φιλιά σε όλους!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Η καισαρική ήταν σαν να μην με ακούμπησε!!!

Αφού λέω να ξανακάνω μια τελευταία μετά από 2-3 χρόνια πρώτα ο Θεός, με τις ευλογίες του γιατρούλη μου, γερή να είμαι....

Συνήλθα μέσα σε 3 ώρες και το ίδιο βράδυ περπατούσα!

Χρόνια πολλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βασδελι μου να χαιρεσαι και εσυ τον γιο σου:D:D:D

καλα ξενυχτια:tongue::tongue::tongue:

πολυ χαιρομαι που ηταν ανωδυνη η καισαρικη σου:)γιατι εμενα δεν μου αφησε την καλυτερη εντυπωση:(ηταν κατεπειγον καισαρικη χωρις να προλαβουν να μου κανουν αναισθησια:(:(:(βεβαια το αποτελεσμα μετραει γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να εχανα το παιδι:(:(:(

tRX1p2.png

Αύριο ο μικρός μου γίνεται 2 χρονών! Σαν ψέμα μου φαίνεται!!!! Θα του κάνω πάρτυ στον παιδικό, γιατί στο σπίτι δεν έχω κουράγιο μετά από τόσες γιορτές.

το καλο το πανηγυρι κραταει 8 μερες λενε...γκουχ γκουχ,τωρα καταλαβα οτι γιορτζε ο γιοκας σου,να τον χαιρεσαι ΜΑΕΣΤΡΟ και να ειναι παντα γερος,δυνατος και χαρουμενος!

γιατι εμενα δεν μου αφησε την καλυτερη εντυπωση:(ηταν κατεπειγον καισαρικη χωρις να προλαβουν να μου κανουν αναισθησια:(:(:(βεβαια το αποτελεσμα μετραει γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να εχανα το παιδι

:shock:καισαρικη χωρις αναισθησια?:confused:

Καλησπερα στην παρεα!!!!

BSJ8rDlBZ_I

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές παίδες!!!

ΤΑΡΑ να χαίρεσαι κι εσύ τον γιόκα σου. ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν είχα κανονίσει πάρτυ και το έκανε στον παιδικό, γιατί από Κυριακή βράδυ ήμασταν κι εγώ κι ο χάζμπαντ ΧΑΛΙΑ με γαστρεντερίτιδα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Hello helloooooo there's a place called Vertigoooooooo (Ρέναααααααα)

Γύρισα χρυσά μου :D

Αύριο ο μικρός μου γίνεται 2 χρονών! Σαν ψέμα μου φαίνεται!!!! Θα του κάνω πάρτυ στον παιδικό, γιατί στο σπίτι δεν έχω κουράγιο μετά από τόσες γιορτές.
17/1? Κάνε μας δύο τις τούρτες λοιπόν. Χρόνια πολλά καθυστερημένα, καθότι τα γιόρταζα κι εγώ στα ξωτερικά
Γριουλαααααααααααααα!!!

Πολυχρονη και καλοχρονη!:D Εσυ θα πινεις εσπρεσσακι στη Ρωμη τωρα τυχερουλα!!!

Καπουτσίνιο έπινα κυρίως, δεν είμαι κλασσική ιταλίδα να σταθώ στο μπαρ για 3 λεπτά να πιω μονορούφι το εσπρεσσίδιο!
η γριουλα ειναι στη Ρωμη?γιαυτο την εχω χασει????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!!!

ΣΤΕΙΛΕ ΜΑς ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΩΜΑ ΡΩΜΗς ΑΠΟ ΔΩ!ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ:cool::mrgreen:

Ρε προφήτη! Θυμάσαι που το φαντασιωνόμασταν κάτι μηνάκια πριν; Που να το 'ξερα τότε ότι θα το κάνω κι όλας!
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!

Χρόνια πολλά για τον Αντωνάκη σου Ταρούλα και αν μπορείς να κάνεις κάτι για ν' αλλάξει ομάδα το παιδί , ακόμα καλύτερα. Να είναι πάντα όμορφος και δυνατός.

Δεσμέ, πολύχρονη και απο δω.

Ναι, κάντον μπάοκ να χαρεί ο δικός μου άντρας μουχαχα

Ευχαριστώ δεσμέ μου, σε ασπάζομαι

Χριστινούλα να τα εκατοστήσεις και εσύ, να σε χαίρονται οι άντρες σου!!!

Στωωωωωωωωω, επιφυλάσσομαιιιιι
χριστινα χρονια πολλα και σε σενα

Ρωμη!!!!!!!να πεσω τωρα στα πατωματα;;;;;;;;θελω και εγωωωωωωωω

Οχι μωρέ και κάναμε και παρκέ! Αλλωστε βαρετά είναι. Οπως κάθε μεγαλούπολη στην Ευρώπη (δεν θα σου δείξω φωτο χαχα). Φχαρστωωωωωωω

WN6Op3.png

1511935s2u6cdwvbq.gif

Η καισαρική ήταν σαν να μην με ακούμπησε!!!

Αφού λέω να ξανακάνω μια τελευταία μετά από 2-3 χρόνια πρώτα ο Θεός, με τις ευλογίες του γιατρούλη μου, γερή να είμαι....

Συνήλθα μέσα σε 3 ώρες και το ίδιο βράδυ περπατούσα!

Πολυ ευχαριστο αυτο, αν και ακατανοητο για μενα! Εγω υπεφερα παρα πολυ απο την καισαρικη.

πολυ χαιρομαι που ηταν ανωδυνη η καισαρικη σου:)γιατι εμενα δεν μου αφησε την καλυτερη εντυπωση:(ηταν κατεπειγον καισαρικη χωρις να προλαβουν να μου κανουν αναισθησια:(:(:(βεβαια το αποτελεσμα μετραει γιατι δεν μπορω να φανταστω οτι μπορει να εχανα το παιδι:(:(:(

Χωρις αναισθησια αποκλειεται. Επισκληριδιο εκαναν? Εμενα παντως που δε με επιασε καλα η επισκληριδιος, "τα ειδα ολα" την ωρα που με ανοιγαν...:evil:

Μακαροναδα με λεμονι εφαγες?:mrgreen:

fLp63WBV-Ic

age.png age.png

:shock:καισαρικη χωρις αναισθησια?:confused:

Καπουτσίνιο έπινα κυρίως, δεν είμαι κλασσική ιταλίδα να σταθώ στο μπαρ για 3 λεπτά να πιω μονορούφι το εσπρεσσίδιο!

Ρε προφήτη! Θυμάσαι που το φαντασιωνόμασταν κάτι μηνάκια πριν; Που να το 'ξερα τότε ότι θα το κάνω κι όλας!

χα χα οταν ειχα καθοτι και μικρη τοτε δεν ηξερα οτι δεν εχουν φραπε:tongue::tongue:4 ημερες ημουν χωρις καφε!!!γιατι ειμαι λιγο περιεργη,δεν μου αρεσει κανενας αλλος εκτος φραπε χειμωνα καλοκαιρι μονο αυτον πινω και αντε μερικες φορες κανεναν ελληνικο!!ελεγα ποτε θα μπω στο πλοιο να ευχαριστηθω μια φραπεδια,εε απο τοτε οπου παω μαζι και ο καφες:D:D:D

[quote name='TARA;800507

Πολυ ευχαριστο αυτο' date=' αν και ακατανοητο για μενα! Εγω υπεφερα παρα πολυ απο την καισαρικη.[/color']

παρολο αυτο που περασα η αναρωση μετα ηταν πολυ ευκολη και εγω την ιδια μερα σηκωθηκα με δυσκολια μεν αλλα σηκωθηκα ισως παιζει ρολο γιατι γεννησα 9 το πρωι και ετσι ειχα ωρες για να συνελθω

Χωρις αναισθησια αποκλειεται. Επισκληριδιο εκαναν? Εμενα παντως που δε με επιασε καλα η επισκληριδιος, "τα ειδα ολα" την ωρα που με ανοιγαν...:evil:

οχι ταρα δεν ειχα κανει ακομα επισκληριδιο και αυτο γιατι μολις με ειχαν βαλει με προκληση απλα μολις μου εβαλαν τους πονους πεσανε οι παλμοι του παιδιου ουτε και εγω καταλαβα τι εγινε επικρατησε ενας πανικος με πανε τρεχοντας στο χειρουργειο και επειδη παιζοταν η ζωη του παιδιου δεν ειχε τον χρονο ο γιατρος να κατσει και να περιμενει οποτε "τα ειδα και εγω ολα"την ωρα που με ανοιγαν και απο εκει και περα δεν θυμαμαι τιποτα.

tRX1p2.png

Καλημέρα παίδες!

Χριστίνα ναι, μαζί έχετε γενέθλια με το γιόκα μου, να σας χαιρόμαστε!! :D

Ρώμη ξηγήθηκες; Πέρσι τέτοιο καιρό ήμουν εκεί, τι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ πόλη!!!! Σ' άρεσε;

Ακόμα ταλαιπωρούμαι με την ίωση, το καλό είναι ότι δεν τρώω!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...