Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλους και όλες

τι ωραία θέματα είναι αυτά, μασάζ, σπα κλπ κλπ. Μια φορά στη ζωή μου έχω κάνει σάουνα και ήταν μια καλή εμπειρία :D. Μασάζ δεν έτυχε ποτέ και το σπά το φοβάμαι γιατί πρέπει να βυθιστώ σε πισίνες τις οποίες δεν πολυεμπιστεύομαι :rolleyes:. Όσο για το μανικιούρ πεντικιούρ είναι από τις πολυαγαπημένες μου συνήθειες :tongue:.

Ντιπες το τραγουδάκι πολύ καλό αλλά από που σε που Ελληνικό :confused: εκτός αν τα αφτιά μου έκαναν πουλάκια και άκουγα ξένο στίχο :tongue:

Από Ισπανική μουσική είμαι άσχετη αλλά άκουσα αυτό και μου άρεσε πολύ από το πρώτο άκουσμα (φυσικά εγώ έχω και μια λατρεία σε κάτι τέτοια :mrgreen: )

Fn5A40vcIhk

Ντιπες το τραγουδάκι πολύ καλό αλλά από που σε που Ελληνικό :confused: εκτός αν τα αφτιά μου έκαναν πουλάκια και άκουγα ξένο στίχο :tongue:

όχι μια χαρά άκουγες, ξένος στίχος και Ελληνικό το γκρουπ

δίκιο έχουμε και οι 2 ;)

age.png

age.png

καλησπερα και χρονια πολλα

καλη φωτιση σε ολους μας

και πολυ περισσοτερο στα παιδακια μας:tongue::tongue::tongue:μπας και δεν μας ταλαιπωρουν τοσο!!!!

WoAXW30mMAg&feature

Eγώ πάλι, όπως θα 'χετε καταλάβει, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για σπα, μασάζ, μανικιούρ, κλπ, αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ! ;)

Τέσπα, ότι κουτσοκαταφέρνουμε, καλά είναι!!!

αχ και εγω το ιδιο:rolleyes:αλλα επισης εχω ενα θεμα με τα λεφτα:rolleyes::tongue::tongue:αν και βεβαια μαλλι και νυχι προσπαθω και τα κανω συχνα

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Ολα καλά?

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Άσχετο, αλλά στο γαμήλιο ταξίδι, το ξενοδοχείο είχε σπα, και είχαμε ρωτήσει τιμές μαζί με ένα άλλο ζευγάρι που θέλαμε να κάνουμε. Τεσπα, μας είχε φανεί ακριβό, εν συγκρίσει με ελληνικές τιμές. Αποτέλεσμα : ο υπεύθυνος μας κυνηγούσε όλες τις μέρες και μας έπρηζε, μας έπιανε την κουβέντα για πολύ ώρα, αλλά είχε πολύ γέλιο γιατί τον βλέπαμε και τρέχαμε να κρυφτούμε. Αφού για να βγούμε απο το ξενοδοχείο καταστρώναμε ολόκληρο σχέδιο. :lol::lol::lol:

Αντε Παρασκευή σήμερα!!!

Το σχετικό άσμα πάντως έχουμε καιρό να το βάλουμε :cool::cool::tongue:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

2267347j148sc0jyy.gif

ΤΑΡΟΝΙ Χρόνια σας πολλά και καλά! Πάντα γεροί κι αγαπημένοι!

Ευχαριστω πολυ! Να χαιρεσαι τον Γιαννακη σου!:D

Αντε Παρασκευή σήμερα!!!

Το σχετικό άσμα πάντως έχουμε καιρό να το βάλουμε :cool::cool::tongue:

Ευτυχως!!!:tongue:

t8NVQ0iao0g

age.png age.png

Τωρα μου ηρθε η λαμψη! Καπετανισσα, να χαιρεσαι τη Φωτεινουλα!:D

Γενικα με αυτο το ονομα ξεχνιεμαι, γιατι η κολλητη μου (Φωτεινη), γιορταζε της Αγιας Φωτεινης της Σαμαρετιδας, και το εχω συνδυασει ετσι.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Σκεφτομαι να αλλαξω παροχο για σταθερη τηλεφωνια και ιντερνετ. Ειμαι στον ΟΤΕ τωρα. Για πειτε γνωμες, οσοι εχετε κατι διαφορετικο. Με ενδιαφερει μια καλη ταχυτητα στο ιντερνετ και μια αξιοπρεπης τηλεφωνικη συνδεση, χωρις προβληματα.

age.png age.png

Μαεστρία μου να χαίρεσαι το Μαεστριόπουλό σου!!!!!!! Να είναι παντα γερός και ευτυχισμένος!

Depeche γιορτάζεις αν θυμάμαι καλά? Χρονια σου πολλά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

Τάρα εμείς έχουμε φόρθνετ και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα, δεν έχει διακοπεί ποτέ το τηλέφωνο ή η σύνδεση και όσον αφορά στην ταχύτητα είναι μια χαρά.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Παρέα, να σας κεράσω;;;

Σήμερα γιορτάζει το πιο όμορφο αγόρι, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!! :D

να το χαιρεσαι το αγορι σου!

Τωρα μου ηρθε η λαμψη! Καπετανισσα, να χαιρεσαι τη Φωτεινουλα!:D

ακυρη η λαμψη!της γιορταζουμε το δευτερο ονομα:mrgreen:,αλλα φυσικα οι ευχες ειναι παντα ευπροσδεκτες!κι εσυ να χαιρεσαι το μεγαλο σου αγορι!:D

Depeche γιορτάζεις αν θυμάμαι καλά? Χρονια σου πολλά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!

τον ΝΤΕΠΙΕς Παναγιωτη δεν τον λενε?η ειναι και αυτος απο τους 45?:tongue:

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!

απογευματινο καφεδακι....

coffee-boat.jpg

και απογευματινο τραγουδακι!

Uahy-ybKBZ0

1958530te2chmztha.gif

Παρέα, να σας κεράσω;;;

Σήμερα γιορτάζει το πιο όμορφο αγόρι, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!! :D

και επειδη ως γνωστον σπιτι χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει!!Μαεστρο μου να τα χαιρομαστε τα μπουμπουκια μας:tongue::tongue::tongue:

Ταρα να τον χαιρεσε το αμορε σου:D:D και εμεις οτε εχουμε οποτε δεν μπορω να βοηθησω:rolleyes:

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...