Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 56 λεπτά , Antonia_ είπε:

Κ θρομβοφιλια έκανα μετά την πρώτη αποβολή. Βγήκε ότι έχω αλλά δεν προκαλεί λέει αποβολές απλά είναι επικίνδυνο γ εμένα. Έκανα με τη σύσταση της αιματολογου αντιπηκτικες

Τι εννοείς όμως ότι το θέμα σας είναι ο ανδρικός παράγοντας; Τι πρόβλημα έχετε εντοπίσει; Γιατί το dfi είναι σχετικά οκ. Δεν είναι το τέλειο αλλά ούτε κάτι τρομερό. Και οι 8 βλαστοκύστες είναι ένα καλό νούμερο στατιστικά. Εκτός αν μορφολογικά δεν ήταν καμία καλή. Τις εμβρυομεταφορες τις κάνατε όλες με τον ίδιο τρόπο; Δεν ξέρω πόσο τυχαίο μπορεί να είναι και η αλήθεια είναι πως επειδή με ξέρω θα απαιτούσα προεμφυτευτικό. Τώρα είπες θα αλλάξεις κέντρο και γιατρό; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτι τέτοια φάγαμε κι εμεις απόψε καπετάνισσα. Που γυρναγες ως τωρα? Ξάπλωσε ο αντρας και με περιμένει...για να κοιμηθούμε φυσικά...!

Ονειρα γλυκα και ασκανδάλιστα εύχομαι!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι εχει. Λίγο μπουκωμενος ηταν από προχθες, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Εντωμεταξύ ωρες ωρες ειναι ανεξέλεγκτος. Δεν εχω κουραγιο ουτε να του μιλήσω, κι εχω παρατηρησει οτι μου ανεβαίνει η πιεση!:shock:

r3YpN2sOgok

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

age.png age.png

e8c9db5260ff03ebe48077b63e4ab73e_web.jpg

mezedes.JPG

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΤΣΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και πανσετάκια, γιαμ γιαμ!!!!!

Ροχαλιζει ηδη!!!

JdkuHgSzNhg

Θυμάσαι τη "διασκευη" του Μαργαριτη?:tongue:

Ποιός ροχαλίζει, μπαμπάς ή γιός???? Τον μπαμπά ξύπνα τον, τον γιό όχι!!!!!

Για ρίξε και την διασκευή

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ελπιζω να μην εχουμε απροοπτα αυριο με πυρετο, γιατι εχουμε τη μηνιαια συναντηση με τα κοριτσια, και δεν τη χανω με τιποτα!

Εσκασε μυτη η Κατ? Εσυ κοιμόσουν ορθια!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι εχει. Λίγο μπουκωμενος ηταν από προχθες, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Εντωμεταξύ ωρες ωρες ειναι ανεξέλεγκτος. Δεν εχω κουραγιο ουτε να του μιλήσω, κι εχω παρατηρησει οτι μου ανεβαίνει η πιεση!:shock:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χαχαχαχα με πρόλαβες!!!! Ρε γέλιο με τη διασκευή, ακούστε ιστορία, παραμονή καθαράς δευτέρας, 2 μέρες πριν είχα πάρει το αμάξι, φορτώνω τον σύζυγο (τότε δεσμό) και τον κολλητό (χριστινάκι ξέρεις, αυτόν που ο αδερφός του είναι μπασίστας στις 48 ώρες), παίζει αυτό το άσμα, έχουμε λιώσει στα γέλια και το τραγουδάμε στη διαπασών, κάνω να στρίψω (κι όπως θα παίρνω τις στροφές, άλλο λαικό άσμα) έιχε χαλίκια ο δρόμος και μου έσκασε το λάστιχο!!!!! Ξινά τους τα έβγαλα τα γέλια!!

Για ρίξε και μια ματιά εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1403618#post1403618 σίγουρα θα έχεις να μας πεις εμπειρίες, Καπετάνισσα και εσύ το ίδιο, αφού τα δικά σου είναι λίγο πιο μεγάλα.

Ελπιζω να μην εχουμε απροοπτα αυριο με πυρετο, γιατι εχουμε τη μηνιαια συναντηση με τα κοριτσια, και δεν τη χανω με τιποτα!

Εσκασε μυτη η Κατ? Εσυ κοιμόσουν ορθια!

Ααα ναι, προσπάθησε η Χριστ να με πείσει να έρθω! Ισως,θα δούμε!

Εξακολουθώ να κοιμάμαι όρθια, το λαπιτόπ ήρθα να πάρω και σας βρήκα εδώ.

Ταρούλα θα πάμε στη συναυλία, ναι? Είσαι η μόνη μου ελπίδα!

Φυσικά και θα πάμε!

Ναι ρε Κατ, γιατι δεν ερχεσαι αυριο? Μην ανησυχεις, αφού ειμαστε εγω και η Χριστινα! Η οποια ειναι γραμματευς! Κι εγω, μια και το στεκι ειναι το μαγαζι του κουμπαρου μας, ειμαι αρχιγραμματευς!!!:tongue:

age.png age.png

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Θα σας πω αύριο!! Να ξημερώσει η μέρα, γιατί κάτι κουλά λέει το στεφάνι μου ότι πονάει ο λαιμός του.

Το άλλο σας το είπα???? 2 άτομα απο τη δουλειά του στεφανιού μου έχουν γρίπη και άλλο ένα που σήμερα θα έκανε το τεστ. Τέτοια ακούω και φρικάρω. Επίσης, αν, χτύπα ξύλο, συναχωθεί η μικρή, και γυρίσει κανείς και μου πει ότι φταίω που δεν της έκανα το εμβόλιο, θα χειροδικήσω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...