Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

................

ΑΚΡΙΒΩΣ! Δέκα χρόνια πηγαίνω εκεί κοπελιά. :mrgreen:

Μόνο το πετρόχτιστο; Να 'βλεπες τι έχουν φτιάξει εκεί πάνω τώρα.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ!!!!!!!!!! ΣΕ ΜΙΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Για να εξιλεωθείς, πρέπει να με πας!!!

............

Θα με ματιάσετε κοπελιές και θα βρω καμιά δουλειά. :tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

........

Αν είναι έτσι, τότε να σε ματιάξουμε πάααααααρα πολύ και να βρεις μια πολύ καλή δουλίτσα!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επαναλήφθηκε κι ανήμερα Πρωτοχρονιά, σε μια ταβέρνα σ' ένα χωριουδάκι δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα (για χαμάμ πήγα).

Μη φανταστείς φέσι, για τα δικά μου δεδομένα έχω πιει αρκετά αυτές τις μέρες!

Πάντα τέτοια!!! :mrgreen:

maestro σε ζηλευω πολυυυ:mad::-x

μια φορα εχω κανει στην κωνσ\πουλη και απο τοτε το μονο που σκεφτομαι ειναι το ποτε θα παω για να ξανακανω:roll:η αισθηση της σαπουναδας και το μασαζ ηταν ολα τα λεφτα,αφησα πνευμα εκει:D:D:D

δυστηχως στην Πατρα δεν εχουν τα εχουν κλεισει απο χρονια:-(:-(:-(

οσον αφορα για τα ψαρια τα ιδια ξερω και εγω οτι ειναι γρουσουζια :confused:

tRX1p2.png

εγω παλι ξερω οτι τα παπαγαλακια ειναι γρουσουζια:rolleyes:

αν και δεν τα πιστευω καθολου αυτα,για την κακοτυχια μας δεν μας φταινε τα ζωακια....:roll:

Ir7-R8WdtcM

μονο φαι ΝΤΕΠΙΕς,γλυκα να δεις..........:cool:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Δεν κάναμε μασάζ ρε παίδες, χαμάμ, μπανάκι κάναμε σε κλειστό χαμάμ!

Με φάγατε, ζηλιάρες. ;)

Eγώ σε ζηλεύω που πήγες Κων/πολη, ΤΡΕΙΣ φορές έχω προσπαθήσει να πάω και δεν μου κάθεται η άτιμη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Με φάγατε, ζηλιάρες. ;)

Eγώ σε ζηλεύω που πήγες Κων/πολη, ΤΡΕΙΣ φορές έχω προσπαθήσει να πάω και δεν μου κάθεται η άτιμη!

:tongue::tongue::tongue:τοτε σε ζηλευω λιγοτερο!!!!

η αισθηση της ζεστης σαπουναδας σαν να σε γαργαλαει στο σωμα ηταν ολα τα λεφτα το γελιο ηταν οτι αυτα που μας κανανε μασαζ ηταν κατι εικοσαχρονα που δεν τα επιανε το ματι σου και λεγαμε και εμεις κοροιδευτικα...τι; αυτα θα μας κανουν μασαζ; και μας βαλανε κατω και ειπαμε τον Δεσποτη παναγιωτη!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

tRX1p2.png

Έχω κάνει μασάζ και πίλινγκ σώματος σε σπα, εδώ στο Σαλόνικα και είναι όλα τα ευρώ!

Ήθελα να μας κάνω πάλι ένα δώρο, εμένα και του χάζμπαντ, για τις γιορτές το σπα, αλλά ένεκα ανεργίας το άφησα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

2594629f9y9gyil6a.png

Όχι κορίτσι μου. Είναι μετά τον Προμαχώνα, παράλληλα με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, Άγκιστρο λέγεται, ένα χωριό στη μέση του πουθενά, μόνο που έχει υπέροχα φυσικά λουτρά, απ' τον 1ο αιώνα μ.Χ. μου φαίνεται.

Τη γνωριζω την περιοχη, ειχα γυρισει αρκετα οταν ηταν ο αδερφος μου στη Βυρωνεια.

Με φάγατε, ζηλιάρες. ;)

Στην Τουρκια ειναι παμφθηνα. Ο αδερφος μου πηγαινουν συχνα. Ακομη και ενα απλο ξυρισμα, μετατρεπεται σε απολαυστικη χαλαρωση!

age.png age.png

[quote name='TARA;

Στην Τουρκια ειναι παμφθηνα. Ο αδερφος μου πηγαινουν συχνα. Ακομη και ενα απλο ξυρισμα' date=' μετατρεπεται σε απολαυστικη χαλαρωση![/color']

μονο παμφθηνα;:rolleyes:ηρθε πουλμανακι μας πηρε απο το ξενοδοχειο πηγαμε στο χαμαμ Σουλειμανιγε περιπου 2 ωρες προγραμμα και πληρωσαμε 30 ευρα:Dκαι επειδη καλομαθε η γρια στο μελι την αλλη μερα ξαναεκανα στο ξενοδοχειο 1,5 ωρα προγραμμα 15 ευρω:rolleyes::tongue::tongue::tongue:και εδω η κοπελα που ερχεται για τα νυχια παιρνει 30 ευρω!!!στο σπιτι μου οσο για να πας για μασαζ και τετοια δεν σε φτανει το κατοσταευρω:mad::-xασε που και λιγα λεω

tRX1p2.png

1589577kjwjerrxpb.jpg

μονο παμφθηνα;:rolleyes:ηρθε πουλμανακι μας πηρε απο το ξενοδοχειο πηγαμε στο χαμαμ Σουλειμανιγε περιπου 2 ωρες προγραμμα και πληρωσαμε 30 ευρα:Dκαι επειδη καλομαθε η γρια στο μελι την αλλη μερα ξαναεκανα στο ξενοδοχειο 1,5 ωρα προγραμμα 15 ευρω:rolleyes::tongue::tongue::tongue:και εδω η κοπελα που ερχεται για τα νυχια παιρνει 30 ευρω!!!στο σπιτι μου οσο για να πας για μασαζ και τετοια δεν σε φτανει το κατοσταευρω:mad::-xασε που και λιγα λεω

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με σπα, μασαζ, χαμαμ κλπ, αν και θα ηθελα καποια στιγμη. Φυσικα με τις τιμες που υπαρχουν εδω δεν υπαρχει περιπτωση, ευελπιστω σε καποιο ταξιδι στην Τουρκια.

Γενικα δεν ειμαι πολυ της περιποιησης (καλλυντικα, μανικιουρ, πετικιουρ, κομμωτηρια κλπ). Ειδικα με τα νυχια, μια φορα το εκανα, και δεν το ξαναεπανελαβα. Ηταν ακρως αγχωτικη εμπειρια! Δε μου αρεσε καθολου!

Καιρό έχω να ποστάρω Ελληνικό...

το θεωρώ ειλικρινά αριστούργημα, μπράβο στα παιδιά

8sv0EH_8Dt8

Πολυ καλο!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...