Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Κορίτσια, Καλή Χρονιά!!!

Κατερινάκι τί αριστουργήματα είναι αυτά που έφτιαξες??? μπράβο κορίτσι μου!

Πολύ φαί αυτές τις μέρες ρε παιδιά και πολύ γλυκό επίσης! Μου φαίνεται τη Σαρακοστή θα τη νηστέψω όλη!

Είμαστε στεναχωρεμένοι γιατί ψόφησε το ψαράκι μας η Σόφη πρωτοχρονιάτικα. Εμεινε μόνη της η φιλενάδα της η Λευκή και την ψάχνει μωρέ...

Χαζεύω τα Brit Music Awards 2010 στον ΑΝΤ1.

Φιλάκια σε όλες και 2011 ευχές!

2602422n7jr3hna7o.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαέστρο σε ζηλεύω, ελπίζω να ήπιατε πολύ. Και να επαναληφθεί παρακαλώ!!!!

Επαναλήφθηκε κι ανήμερα Πρωτοχρονιά, σε μια ταβέρνα σ' ένα χωριουδάκι δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα (για χαμάμ πήγα).

Μη φανταστείς φέσι, για τα δικά μου δεδομένα έχω πιει αρκετά αυτές τις μέρες!

Πάντα τέτοια!!! :mrgreen:

__kQ1PCP6B0&feature=fvst

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επαναλήφθηκε κι ανήμερα Πρωτοχρονιά, σε μια ταβέρνα σ' ένα χωριουδάκι δίπλα στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα (για χαμάμ πήγα).

Μη φανταστείς φέσι, για τα δικά μου δεδομένα έχω πιει αρκετά αυτές τις μέρες!

Πάντα τέτοια!!! :mrgreen:

Μαεστρία, έχω αρχίσει και σε μισώωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Που, εκεί στις Σέρρες? Ένα τέλειο πετρόχτιστο? Αλήθεια σε μισώ όμως! Το βρήκα, για τιμωρία, θα έρθω να με πας, και μετά θα πάμε για μάσα και κρασάκι στη ταβερνούλα στο χωριουδάκι. Ε, τι λές?

Λιάνα δεν πειράζει, καλό είναι να μαθαίνει η καλαπάτα τις απώλειες. Μέσα στη ζωή είναι αυτά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά ενώ είμαι φιλόζωη, τα ψάρια δεν τα θέλω καθόλου, μου είχαν πει όταν είχα ενυδρείο ότι είναι γρουσουζιά και πράγματι συνέβησαν διάφορα που το σύνδυασα έτσι, έκτοτε τα θεωρώ όντως γρουσουζιά (τώρα τι φταίνε τα κακόμοιρα, δεν ξέρω, ψυχούλες είναι και αυτά).

Ελλη Βου να χαίρεσαι τα κορίτσια σου!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Maestria μήπως πήγες στο Λουτράκι πάνω απο την Εδεσσα???

Κατερίνα, δεν έχω ακούσει για τα ψαράκια τέτοιο πράγμα, τι να πω! Το θέμα είναι ότι η κακομοίρα η Σόφη - το απωλεσθέν ψαράκι- ταξιδεύει στον υπόνομο...

Φιλάκια σε όλες.

Διαφημίσεις

Μπα Λιάνα, μάλλον στο Αγκιστρο πήγε η Μαεστρία (σε μισωωωωωωωωωωωωω). Λιάνα έχεις πάει στο Πόζαρ? Δυστυχώς εμείς δεν είχαμε μαγιώ και δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουμε απο αυτά που σου δίνανε εκεί, έτσι το χάσαμε το μπανάκι μας. Επιφυλασσόμεθα όμως...

Ολοι οι παλιοί πιστευαν στη γρουσουζιά που μπορεί να φέρει ένα ψάρι. Τι να πω, όλα είναι στο μυαλό μας.

2Lnltl3YoqQ

Καλη...μέρα! Χρόνια πολλά, εύχομαι καλή υγεία και δύναμη να αντέξουμε τα χειρότερα!

Λιάνα ένα νέο πετ θα απαλύνει την έλλειψη του παλιού :-)

Μανέστρα όλο γυρνάς κυρά μου!

Φιλιά σε όλους, καλή χρονιά

JVdZ0Rdm8zI&feature=related

WN6Op3.png

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Να σας πω ένα καλό νέο?

Σήμερα γεννάει η Βασδέλι!!!!!!!

Γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!!

2961182wrzn9rp6uf.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Δεν ξερω αν τα ψαρια ειναι γρουσουζια, αλλα εχω ενα μεγαλο κενο μνημης το οποιο εχει να κανει με ψαρι και παραμενει μυστηριο!!!

Καποτε ειχα παει στο πανηγυρι του Αγιου Δημητριου στους Αμπελοκηπους, και αγορασα ενα ψαρι μεσα σε σακουλα με νερο. Πηρα ταξι για να παω σπιτι, και μετα δε θυμαμαι τιποτα...το ψαρι παντως δεν εφτασε ποτε σπιτι...και μυστηριο επισης ειναι για ποιο λογο να επαιρνα εγω ψαρι...δε μου κανουν καμια εντυπωση...!!! Μαλλον πρεπει να μεταφερω το θεμα "ανεξηγητα κενα μνημης" στα Μυστηρια...!!!:tongue:

h8tuTSi6Sck

age.png age.png

καλημερα και χρονια πολλα σε ολες τις μανουλοροκουδες.πηγαμε και ειδαμε τους blues wire ειχα πολυ καιρο να ακουσω καλη μουσικη.οσες μπορειτε να πατε αλλα καντε κρατηση τραπεζι γτ το μαγαζι ειναι αθλιο.

uv45ZK8N8BE

http://www.musicity.gr/agenta/162-2010-07-07-06-37-18/3223-blueswire-gaia.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Μαεστρία, έχω αρχίσει και σε μισώωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Που, εκεί στις Σέρρες? Ένα τέλειο πετρόχτιστο?

Ναι. :tongue:

Maestria μήπως πήγες στο Λουτράκι πάνω απο την Εδεσσα???

Έχω πάει κι εκεί, αλλά όχι αυτή τη φορά.

Μπα Λιάνα, μάλλον στο Αγκιστρο πήγε η Μαεστρία (σε μισωωωωωωωωωωωωω).

ΑΚΡΙΒΩΣ! Δέκα χρόνια πηγαίνω εκεί κοπελιά. :mrgreen:

Μόνο το πετρόχτιστο; Να 'βλεπες τι έχουν φτιάξει εκεί πάνω τώρα.

Μανέστρα όλο γυρνάς κυρά μου!

Τα καλά της ανεργίας. Θα με ματιάσετε κοπελιές και θα βρω καμιά δουλειά. :tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

I0Hld0H70x0

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα και χρονια πολλα σε ολες τις μανουλοροκουδες.πηγαμε και ειδαμε τους blues wire ειχα πολυ καιρο να ακουσω καλη μουσικη.οσες μπορειτε να πατε αλλα καντε κρατηση τραπεζι γτ το μαγαζι ειναι αθλιο.

Τους εχω δει πολλες φορες και μου αρεσουν πολυ!

ΑΚΡΙΒΩΣ! Δέκα χρόνια πηγαίνω εκεί κοπελιά. :mrgreen:

Μόνο το πετρόχτιστο; Να 'βλεπες τι έχουν φτιάξει εκεί πάνω τώρα.

Που ακριβως πηγες? Μεσα στις Σερρες?

age.png age.png

Καλημέρα. Κατερινάκι έχω πάει στο Πόζαρ (η άλλη του ονομασία είναι Λουτράκι) και είναι πανέμορφα. Είχα πάει πριν φτιάξουν τα ξενοδοχεία και το κάνουν πιο τουριστικό.

Ταρα δεν είναι τυχαίο ότι άνοιξες τα Μυστήρια. Αφού και μόνη σου τα παθαίνεις!!!

Που ακριβως πηγες? Μεσα στις Σερρες?

Όχι κορίτσι μου. Είναι μετά τον Προμαχώνα, παράλληλα με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, Άγκιστρο λέγεται, ένα χωριό στη μέση του πουθενά, μόνο που έχει υπέροχα φυσικά λουτρά, απ' τον 1ο αιώνα μ.Χ. μου φαίνεται.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...