Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2533491wt9cro9a3w.gif

και θελετε να σαςπω και ενα κουφο το φλουρι το εριξα πριν να την ψησω και αυτο βγηκε στην επιφανεια:confused::confused::tongue:μονο εγω μπορω να τα κανω αυτα

:lol::lol::lol:

Καλημερα!

Κι εγω παντα πριν την ψησω το βαζω, αλλα παει στον πατο!

xIzkhJNtcms

age.png age.png

καλημερα:-D

ο αντρας μου μου ειπε...οτι κατεριψα τον νομο της βαρυτητας:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δεν εχει αδικο!:lol:

Καλημερα και καλη χρονια να εχετε ολοι και ολες!!!!!!:D

το φλουρι παει μετα το ψησιμο!ρωτηστε και κανεναν που εχει δουλεψει σε φουρνο:cool:

Γιατι βρε? Μια χαρα στον πατο βρισκεται το δικο μου! Αν γυρισεις τη βασιλοπιτα αναποδα φαινεται, αλλα κανεις δε θα τη γυρισει, γιατι θα του ερθει η αχνη στα μουτρα!!!:tongue:

Πως ειναι τα παιδια σημερα?

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γιατι βρε? Μια χαρα στον πατο βρισκεται το δικο μου! Αν γυρισεις τη βασιλοπιτα αναποδα φαινεται, αλλα κανεις δε θα τη γυρισει, γιατι θα του ερθει η αχνη στα μουτρα!!!:tongue:

Πως ειναι τα παιδια σημερα?

πολυ καλυτερα,τα ετοιμαζω να τα παω στην παιδιατρο να τα δει!

1958530te2chmztha.gif

Καλησπέρα!!΄

Βρήκα ευκαιρία να μπω για λίγο, μέχρι να στεγνώσει το πάτωμα. Δύσκολη μέρα η σημερινή, περιμένω κόσμο, μαγειρεύω, μαζεύω και γενικά είμαι ένα πτώμα. Ολη τη βδομάδα κοιμόμασταν στις 2 για να κάνουμε τις δουλειές. Ωραία, πάλι γκρινιάζω :mad:

Στο θέμα μας, για να διακοσμήσουμε με σοκολάτα μια βασιλόπιτα, παίρνουμε μια σύριγγα, βάζουμε τη σοκολάτα και κάνουμε σχέδια. Το νόμισμα το βάζουμε κανένα τεταρτάκι αφού έχουμε βάλει τη πίτα στον φούρνο. Η πίτα θα έχει "πιάσει" και το νόμισμα δεν θα πάει στον πάτο.

Εγώ φέτος δεν έκανα κανένα γλυκο, αν εξαιρέσουμε κάτι χιονανθρωπάκια

IMGP1513.jpg

τα οποία θα δώσω στις οικογένειες που θα έρθουν μαζί με ένα μπουκάλι λικέρ ρόδι που έφτιαξα φέτος. Μάλιστα φαίνεται πίσω απο τα χιονανθρωπάκια. Για να δούμε θα τους αρέσουν?

Ας παω να συνεχίσω, σας φιλώ, καλά να περάσετε!

Ευχές αύριο!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Kαλησπέρα. Κι εγώ περιμένω 2-3 φίλους, λίγα πράγματα έφτιαξα, καναπεδάκια, πίτσες (με αράβικη πίτα ΤΑΡΑ), ποτά και κρακεράκια. Το θέμα είναι ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ!!!

Θέλω και βόλτα αύριο, ένα πτώμα είμαι. Αλλά δε βαριέσαι;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

happy-new-year.jpg

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μια ευχή σας εύχομαι για τον καινούργιο χρόνο την πόρτα σας να τη χτυπά η ευτυχία μόνο.

GIOULA με έκανες και γέλασα με το φλουρί :lol:

Κατερίνα σε θαυμάζω με τα αριστουργήματα που έφτιαξες. Συγχαρητήρια :D

Μάιρα περαστικά στα παιδιά σου, δυστυχώς ο χειμώνας πάντα έχει μικροιοσούλες για να ξεχωρίζει από το καλοκαίρι :rolleyes:

Μαέστρια ελπίζω να περάσατε μια όμορφη βραδια και να ξεδώσατε με πολύ ποτό :-)

Καλή χρονιά για όλους και όλες παιδιά με υγεία και χαρά στις οικογένειές σας.

PIb6AZdTr-A

happy-new-year-2011-odometer_design.png

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2011 ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!!:D:D:D

ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!

ΠΟΛΛΕς ΠΟΛΛΕς ΕΥΧΕς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

images?q=tbn:ANd9GcTt0Cqvk0Essfb1NA20n5OJGweInIaAelT6j77A20FQlnomYKFGeXTMpzOF

images?q=tbn:ANd9GcS6KwB0_eZ6c6uJOHm4ydhrq9NceqVYVCJ_8Z2PgVRDMmS6gDgP2SPiIiJCGQκαλημερα

χρονια πολλα καλη χρονια:D

πολλες και γλυκες ευχες σε εσας και στους ανθρωπους που ειναι κοντα σας

κατερινα ουτε στα πιο τρελα ονειρα μου δεν θα μπορουσα να φτιαξω κατι τετοιο:confused::confused::confused:μπραβο σου και καλη χρονια με πολλες δημιουργιες

μαεστρο μου καλη χρονια και ελπιζω να εγινες ντιρλα :-Dκαι να το ευχαριστηθηκες

Μαιρα καλη χρονια περαστικα στα παιδακια σου

Ταρα καλη χρονια ελπιζω να περασες καλα:tongue::tongue::tongue:

Esys καλη χρονια ελπιζω αυτη σε αυτη την χρονια τα ονειρα και οι επιθυμιες σου να γινουν πραγματικοτητα

στο θεμα μας τωρα η βασιλοπιτα ηταν οτι χειροτερο εχω φτιαξει ολα αυτα τα χρονια:confused::confused:δεν την εφαγε κανενας ουτε καν το γλασο δεν ηταν καλο!!!!!ευτηχως θα την εκτιμησουν οι κοτουλες:tongue::tongue:

tRX1p2.png

2960831qfw6qwjwgm.gif

Καλη χρονια με υγεια! Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν! Εγω να χαιρομαι τον αδελφουλη μου!

Ευχομαι να εχουμε ευημερια και αγαπη στις οικογενειες μας.

Κατερινα δημιουργησες αριστουργηματα παλι ε?

Γιουλα δεν πειραζει, εσεις να΄στε καλα. Με τοσες υποχρεωσεις και με νεογεννητο, μπραβο σου που ηθελες να φτιαξεις και βασιλοπιτα!

Esys, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ενα υγιες μωρακι μεσα στο 2011!

age.png age.png

Καλησπέρα!!!

Καλή χρονιά, γεμάτη με αγάπη, ευτυχία, υγεία, χρήματα και ότι άλλο επιθυμείτε!!!!!

Μαέστρο σε ζηλεύω, ελπίζω να ήπιατε πολύ. Και να επαναληφθεί παρακαλώ!!!!

Γιούλα μπράβο σου, άλλες με 1 παιδί και δεν καταφέρνουν να κάνουν τίποτα.

Επειδή κλείνουν τα μάτια μου και ο τιούμπης σέρνεται, δεν σας αφιερώνω τραγούδι, αλλά ένα ποιηματάκι που μου άρεσε

http://isabellsvarld.blogg.se/2010/march/i-see-you.html

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...