Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

58-DCkdGL5s&feature

καλησπερα:D
εγω μπαινω συχνα στο cafe αλλα επειδη κραταω τον μπεμπη συνηθως αγγαλια δεν μπορω να γραψω συγχρονως:tongue:φανταζομαι οτι πρεπει να κανω εξασκηση:rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

tRX1p2.png

και συνεχιζω μετα απο κατι ωρες το προηγουμενο μυνημα ....

για πειτε καμια ιδεα πως να γραψω το 2011 στην βασιλοπιτα;οεοοοο

το μινο που μου ερχεται ειναι να ριξω αχνη και να το γραψω με το δαχτυλο:rolleyes:(το εχω κανει)

αλλα θα ηθελα φετος να κανω κατι διαφορετικο:confused:

tRX1p2.png

Hellooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως που μπαινει η ΤΑΡΑ και η ΜΑΕΣΤΡΙΑ σε αυτο το τοπικ!:cool:

Και η Γιουλα επισης!:lol:

το μινο που μου ερχεται ειναι να ριξω αχνη και να το γραψω με το δαχτυλο:rolleyes:(το εχω κανει)

Κι εγω την ιδια απορια ειχα σημερα, και ξερεις τι εκανα τελικα? Ελιωσα λιγη κουβερτουρα, πηρα ενα ψιλο πινελο ζωγραφικης αχρησιμοποιητο, και βουτωντας το στη σοκολατα, εφτιαξα το 2011! Μια χαρα βγηκε!!!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

εγω εβαλα το γιο μου και εγραψε σε ενα χαρτακι ευτυχισμενο το 2011,και το εβαλα σαν ντεκορ πανω στη βασιλοπιτα:idea:

1958530te2chmztha.gif

Hellooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευτυχως που μπαινει η ΤΑΡΑ και η ΜΑΕΣΤΡΙΑ σε αυτο το τοπικ!:cool:

3reF1gfkTAc

Κουοτ για να το ξαναδούμε το ασματάκι :cool:

Ορίστε, μπήκα κι εγώ μωρέ, ώχου! Αφού τρέχω η δόλια μάνα αυτές τις μέρες λέμε!

Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία για σας και τις οικογένειές σας!

WN6Op3.png

καλημερα:P

χρονια πολλα

να τα πω

I861Enq3NgU&feature

δεν θελω λεφτα αλλα δεχομαι προσφορες για καμια ξεμπαρκη βασιλοπιτα:tongue::tongue::tongue:για αλλη μια χρονια ειναι αποτυχια:confused: :confused:αλλα δεν πειραζει να ειμαστε καλα...ουτε θα γραψω τιποτα τελικα επανω δεν αξιζει τον κοπο,της εβαλα απο πανω γλασσο σοκολατας ,την καλυψα ολη γιατι δεν βλεποταν:tongue::tongue:

και θελετε να σαςπω και ενα κουφο το φλουρι το εριξα πριν να την ψησω και αυτο βγηκε στην επιφανεια:confused::confused::tongue:μονο εγω μπορω να τα κανω αυτα

tRX1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...